2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ممنونم عزیز دلم همتون خیلی صبور بودین و جواب سئوالامو دادین تمام ازمایشارو یادداشت کردم تا یکشنبه که ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم صفحه پنج اطلاعاتی در مورد دکترا هست........

عزیزم ده صفحه اول سعی کردم مطالب مهم رو دسته بندی کنم.......

اما دیگه متاسفانه امکان ویرایش نیست و نمیشه مطلب جدید اضافه کرد.......

ضمنا اینجا خونه خودته و هر کسی اطلاعاتی داشته باشه ازت دریغ نمیکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون حجم خونریزیم معمولی بود تقریبا مثل دفعات قبل، شاید یکم کمتر

شاید واسه اینه حس سنگینی داری.......

حالا سونو بشی معلوم میشه......

نگران نکن خودتو.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی واقعا حقش بود خفه اش کنی!! یعنی از 12 بار سیکل انتقال و میکرو گرون تر بوده ؟؟؟؟

چه میدونم والا .اصلا نمیفهمم هدفشون چیه از اینقدر سر دووندن مریض بیچاره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم این هورمون یه هورمون پیش ساز برای تولید تستوسترون هست که از غده ی فوق کلیوی ترشح میشه هم تو خ ...

ممنون عزیزم.......

علی الحساب کافیه بازم به ذهنم رسید میپرسم.......

فقط یه سوال فکر کنم مال دوستمون بالا بوده پس یعنی پی سی او هستن یا تا این حد بالا بودن جا داره؟

یعنی 5 روزه دیگه.من جنین هام سه روزه بودن

اره پنج روزه دیگه چاره ای نیست باید صبر کرد انقدر هم بی بی چک نزنید چه جراتی دارین خخخخ من که مثل چی از بی بی چک میترسم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
دیر چیه وحشتناک میگذره لعنتی.... من سینه هام که شله برخلاف همیشه اصلا حس و درد نداره،فقط دو روزه کش ...

رز جونی بخدا من از اون دسته آدمام که سینه هام همیشه مثل توپ سفت و سربالا بود ولی همین که باردار شدم سینم شل و ول شد الان خوب شد دوباره درد کشاله رانم داشتم الانم شکم درد پریودی دارم هرروز این ساعت تا 5بعدظهر شکم درد پریودی میگیرم شدید.امروز خداروشکر ترشح قهوه ایم کمه با وجود 3تا شیاف و 1دونه امپول

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوبه .چند روز ایشالا لک لانه گزینی یه

نه فکر نکنم یکهفته از انتقال گدشته بود بلاستوتیست بعد دو سه روز لانه گزینی میکنه نمیدونم چی بود 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
اره پنج روزه دیگه چاره ای نیست باید صبر کرد انقدر هم بی بی چک نزنید چه جراتی دارین خخخخ من که مثل چی ...

اینقدر بی بی چک خره که حد نداره.

من چرا لکه لانه گزینی نداشتم.؟؟؟؟خوب حتما نشده که نداشتم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
نه عزیزم ریسک خارج رحمی هست مگه اینکه کلا لوله نداشته باشی........ البته اخیرا یکی از دوستامون خارج ...

واقعا خدا از هممون دور کنه خدا کنه همه تو این راه موفق باشیم🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه فکر نکنم یکهفته از انتقال گدشته بود بلاستوتیست بعد دو سه روز لانه گزینی میکنه نمیدونم چی بود  ...

بعد جنین 3 روزه چقدر بعدش لانه گزینی داره

یه چی میگی ها مگه تایم داره که سر سه روز بچشبه خوب دو روز دیر تر بودی .تو بارداری من قول میدم حالا ببین

کجا انتقال داشتی؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
رز جونی بخدا من از اون دسته آدمام که سینه هام همیشه مثل توپ سفت و سربالا بود ولی همین که باردار شدم ...

یه چیز بگم نخندین ها 🙈🙈🙈🙈کشاله ران کجاست دقیقا ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘