2777
2789
عنوان

داداشمو میشناسید💔🖤عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3572 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خوشحالم ک ادمایی پیدا میشن ک شهدا رو میشناسن خیلیا نمیدونن واسه ناموس و این مملکت چ جوونایی پر پر شدن و متاسفانه ی عده گردن کلفت خون پاک این بچهارو پایمال کردن.

ایشون برادر شهید من شهید بابک نوری هستن توی نت درموردش سرچ کنید عاشق زندگیش میشید..با تیپ و قیافه مدلینگی با تحصیلات کارشناسی ارشد حقوق شهید بهشتی با وضعیت مالی عالی و اقامت المان شهادت رو انتخاب کرد💔🕊🍃

لطفا میشه براش ی فاتحه یا صلواتی بفرستید ایشالا ک هممون توی این دوره زمونه بد امام حسینی بمونیم و حرمت خون شهدا رو نگه داریم.

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

🥲💔

من مادر شهید عارف کایید خورده همکار پدرم هستن

و اولین بار که منو دید خیلی خوشش اومد و می‌گفت معلومه خیلی دختر خوبی هستی🥺

شنیدم رفیق شهید بابک بودن ایشون

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

بابک؟داداشته واقعا؟

داداش خونیم نیست ولی افتخار خواهریشو بهم داده😭

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

میشه ببینم🥲

عکس گذاشتم

بدنش رو نیاوردن فقط سرشونو اوردن ؟؟؟😓

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اخی داداش ابجی بودید🥲

برادر واقعیم نیست ولی برادر شهید منه

بدنش رو نیاوردن فقط سرشونو اوردن ؟؟؟😓

تو نت بزن همه چیزو راجبش متوجه میشی💔

اوهوم...🥲

منم یه داداش هادی دارم...

اولین بار ک رفتم سرخاکش چون همزمان با خانواده ش اونجا بودیم، بقیه فکر کرده بودن من خواهرشم

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
اوهوم...🥲منم یه داداش هادی دارم...اولین بار ک رفتم سرخاکش چون همزمان با خانواده ش اونجا بودیم، بقیه ...

ابراهیم هادی؟