2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
انای عزیزم ازمایشا همونایی هستن که تو صفحات اول گفتین یا بازم هست؟

ببین الان میذارم مجدد توضیحات زیرشم بخون شاید نکته ای باشه به درد بخوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.منظورم این بود که اگه دکترای مراکز ناباروری واسم بعضی از ازمایشارو ننویسن می تونم از دکتر خودم درخواست کنم بنویسه

چه سخت شد! دیگه دارم وارد مرحله غصه خوردن میشم،نمیدونم چرا یه دفعه فرو ریختم

همون اولین ویزیتی ک پیشش شدم برام آزمایشو نوشت...خیلی حسم بهش خوبه

میدونم اولین ویزیتت بود......

ببخش الان حضور ذهن ندارم منظورم اینه تجربه با دکتر دیگه نداشتی؟

یعنی قراره اولین میکرو رو انجام بدی؟

تازه اینبارم میخواست بنویسه ازمایشها رو میگفت هزینش بالاستا بنویسم؟؟وای دلم میخواست خفش کنم 

یعنی واقعا حقش بود خفه اش کنی!!
یعنی از 12 بار سیکل انتقال و میکرو گرون تر بوده ؟؟؟؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوش اومدی جویای احوالت بودم ...در چه حالی خوبی؟ از نی نی جون چه خبر

نمیدونم والا .من ۵ شنبه پانکجر شدم و ۳ روز بعدش بعدش یعنی یکشنبه ظهرهفته گذشته انتقال داشتم.۷ تا تخمک داشتم که متاسفانه فقط دوتا جنین تشکیل شدن و انتقال دادن واسم.دیروز بی بی زدم که با این اوصاف میشده روز ۸ و منفی بود.و از ان لحظه به بعد اینجالب خل شدم.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ببین عزیزم من اولین بار ک رفتم پیشش شرح حالمو بهش گفتم و مدارک پزشکی منو دید برام آزمایش ایمنی نوشت ...

واقعا احسنت بهش.......

باید دست و پاشو بوسید واقعا.......

یعنی بدون هیچ تجربه قبلی میکرو و سقط واست نوشته؟

یا سقط داشتی؟

همونو بگو من هر بار 147تومن هزینه ی ویزیت ازم میگرفت 167تومنم دادم .فکر کن قبل سیکل 5بار من رفتم ویز ...

ثمین جون دکتر مهر افزا یه خوبی که داره و جدای از بقیه خوبی هاش هست همینه
کسی که تو سیکل هست، حالا چه سیکل دارو درمانی، چه ای یو ای چه میکرو، فقط اولین ویزیت ، پول ویزیت و سونو رو میگیره
از دفعه ی بعد تا اخرین بار که کل سیکل تموم بشه دیگه ویزیت نمیگیره
فقط هزینه سونو میگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنای عزیزم من خیلی دعات میکنم و خوشحالم ک باهات آشنا شدم...یادمه پارسال در مورد تخمک گذاری تاپیک زدم ...

فدات بشم عزیزم.......

ببخش که جزئیات دیگه تو ذهنم نمیمونن.......

آخه روز به روز تعداد دوستان منتظر میشه و به یاد نگه داشتن اطلاعات تک تک دوستان واقعا سخته......

نمیدونم والا .من ۵ شنبه پانکجر شدم و ۳ روز بعدش بعدش یعنی یکشنبه ظهرهفته گذشته انتقال داشتم.۷ تا تخم ...

عزیزم خیلی زود بی بی زدی .تو رو خدا امید ت را از دست نده انشاله مامان شدی  هر چی صلاح خدا باشه همون پیش میاد 

رز سفید جان علایم چی داری ؟ چقدر دیر میگذره زمان 😥😥😥 واقعا این ۱۴ روز خیلی سخت میگذره فکرش را نمی ...

دیر چیه وحشتناک میگذره لعنتی....

من سینه هام که شله برخلاف همیشه اصلا حس و درد نداره،فقط دو روزه کشاله ران راستم درد میکنه....والسلام.....بی بی هم که منفی بود....

ولی تا ناامید میشم میگم یعنی خدا میتونه دل منو که انقدر بهش دل بستم بشکنه.....خیلی میترسم

کی آز داری؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
واقعا احسنت بهش....... باید دست و پاشو بوسید واقعا....... یعنی بدون هیچ تجربه قبلی میکرو و سقط واس ...

ی سقط داشتم البته نمیدونم اسمشو بزارم سقط یا نه...چون آزمایش خونم مثبت بود ولی چیزی توی سونو دیده نشد و افتادم ب خونریزی

فقط من مطالبو خوندم ولی متوجه نشدم تفاوت این دوتا چیه یا کدومش بهتره یا اینکه چطوری بدونم کدومش واسه ...

عزیزم برا آی وی اف تحرک بالا نیازه چون اسپرم خودش باید بره سمت تخمک و لقاح پیدا کنه.......

عزیزم خوب درصد تشکیل جنین ممکنه پایینتر بیاد با آی وی اف........

چون ممکنه اسپرم نتونه به تخمک برسه......

اما کلا الان اکثر مراکز برا همه همون میکرو رو انجام میدن فقط چون اسم آی وی اف شناخته شده تره شاید خیلیا حتی همون میکرو رو به اسم آی وی اف بشناسن.......