2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
عزیزم خیلی زود بی بی زدی .تو رو خدا امید ت را از دست نده انشاله مامان شدی  هر چی صلاح خدا باشه ...

قربونت عزیزم ایشالا همه مامان بشیم قبل از سال جدید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برا آی وی اف تحرک بالا نیازه چون اسپرم خودش باید بره سمت تخمک و لقاح پیدا کنه....... عزیزم خو ...

ممنونم عزیز دلم همتون خیلی صبور بودین و جواب سئوالامو دادین تمام ازمایشارو یادداشت کردم تا یکشنبه که با دکترم صحبت می کنم،صفحات اول تاپیکتون معرکه ست هیچی جا نیفتاده خیلی زحمت کشیدین که اینهمه مطلب رو جمع کردین حالا دیگه آماتور وارد مطب دکتر نمیشم،اگه اجازه بدین درسته که هنوز وارد سیکل درمان نشدم ولی از تاپیکتون استفاده کنم و بازم خواهش می کنم مراکز و دکتراتون رو بهم معرفی کنین،

دوستتون دارم عزیزان 😘😘😘😘🤘🤘🤘

.منظورم این بود که اگه دکترای مراکز ناباروری واسم بعضی از ازمایشارو ننویسن می تونم از دکتر خودم درخو ...

عزیزم اینارو نگفتم ناامید بشی خواستم بدونی اونطوری که از دور به نظر میاد این راه راحت نیست.......

پس ببین ارزشش رو داره که آیتم تعیین جنسیتم بهش اضافه کنی و خیلی سختترش کنی یا نه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم زود بی بی زدی صبر کن انشالله با آزمایش مثبت خوشحال میشی

آخه از بس سینه هام بزرگ و سنگین شده بودن و درد دارم.من ۵ روز بعد از انتقال یه شب دیدم سینه هام به شدت درد گرفتن و مثل کسی بودم که دارن سینه هاش رو باد میکنن و هر لحظه داره میترکه.در حدی بود که سوتینم را باز کردم و کلا اباسم رو دادم بالا.حدودا ۵ دقیقه و بعد دردش اروم شد ولی سینه هام بزرگ و سنگین شدن از اون روز به بعد.و ترسحات ببخشید شیری رنگ دارم مدام دستمال دستمه وایه تمیز کردن.رو این حساب گفتم شاید خبری باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
لاله جون در مورد این دی هیدرواندسترون اگه توضیحی داری بده من خیلی دوست دارم در موردش بدونم.......

عزیزم این هورمون یه هورمون پیش ساز برای تولید تستوسترون هست که از غده ی فوق کلیوی ترشح میشه
هم تو خانوما هم مردان تولید میشه اما رنج های خاص خودش رو داره
بالا بودنش در بدن یه خانم میتونه باعث ایجاد علائم مردانه بشه (مثل پر مویی) همین طور  ناباروری

تو یه سری بیماری ها هم میتونه بره بالا (البته افزایش زیادی نشون میده )
خانومایی که مقدار این هورمون در بدنش بالاست اصولا پی سی اُ هستن و ممکنه به درمان های معمول برای درمان های کمک باروری جواب ندن

دیگه اگه چیز خاصی مد نظرت هست بگو تا اگه بلد بودم بگم
الان همینا به ذهنم رسید فدات شم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم انتقالت کی بوده ؟ شما بودی که با هم بودیم 

یکشنبه هفته گذشته شما کی بودی

ی سقط داشتم البته نمیدونم اسمشو بزارم سقط یا نه...چون آزمایش خونم مثبت بود ولی چیزی توی سونو دیده نش ...

پس سقطت بی تاثیر نبوده.......

چون واقعا جزء نوادر میشدی و باید اسمتو تو گینس ثبت میکردن.......

من بعد دو بار منفی با گریه و زاری ازش خواستم بنویسه!!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم یکشنبه هفته گدشته زود نبوده برای بی بی ؟ عزیزم پنج روز دیگه مونده علایم چی داری ؟ 

چند تا جنین انتقال دادن واست

میگم خولم

منم یکشنبه هفته گدشته زود نبوده برای بی بی ؟ عزیزم پنج روز دیگه مونده علایم چی داری ؟ 

لکه بینی داشتی