2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره آنا جون درس میگی بار اولو اصلا تعیین جنسیت نمیکنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رز جون من پلی کیستیک هستم و عددش هم 9 بود ب نظرت منم تنبلی دارم؟ آخه من سر وقت پریود میشم سر 28 روز. ...

والا من فکر میکردم تنبلی و پلی کیستیک یکی هستن،ولی لاله سرخ میگفت فرق دارن...

منم هیچ کدوم از علایم رو ندارم فقط تخمک گذاری ندارم...و هربار سونو کردن گفت پلی کیستیک هستی و فولی بالغ نداری....منم ترشح رو دقیق روز 14 دارم....حالا سر فرصت درباره ش تحقیق میکنم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چهارشنبه ساعت 9صبح بود 74.5 آز دوم دوشنبه ساعت 5بعدظهر شد 352

ببین بذار برات دقیق بنویسم.......

خوب از نه صبح چهارشنبه تا نه صبح دو شنبه پنج روز کامل میشه.....

از نه صبح تا ۵ بعد از ظهرم میشه ۸ ساعت......

۸/۱۲=۰/۶۷

حالا بعلاوه ۵ میشه ۵/۶۷

نصفش میشه: ۲/۸۴

حالا اول میانگین بتا رو حساب میکنیم:

۱/۶ به توان ۲/۸۴ میشه ۳/۸۰

حالا ۷۴/۵ ضرب در ۳/۸۰ میکنیم میشه ۲۸۳!!!!!!

حالا با فرض ۲ به توان ۲/۸۴ میشه: ۵۳۳

با فرض ۲ به توان ۵/۶۷ هم میشه: ۳۷۹۳

همه این مقادیر و بینشون نرماله و ممکنه برات اتفاق بیفته.......

چون قانون ۱/۶ الی دو برابر شدن برای هر ۲۴ الی ۴۸ ساعته.........

یعنی ممکنه یکی بتاش هر ۳۰ ساعت مثلا ۱/۸ برابر بشه.........

مهم اینه برا تو بین حداقل و حداکثره.......

ضمنا این قانون برا یه جنینه و بیشتر بشه حتی این قانونم ممکنه جابجا بشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین بذار برات دقیق بنویسم....... خوب از نه صبح چهارشنبه تا نه صبح دو شنبه پنج روز کامل میشه..... ...

یعنی خوبه دیگه نه؟من حفظیجاتم خوبه ریاضیجاتم صفره خواهر .زیر دیپلم ریاضی توضیح میدادی خوب خخخخخ.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببین بذار برات دقیق بنویسم....... خوب از نه صبح چهارشنبه تا نه صبح دو شنبه پنج روز کامل میشه..... ...

الان جنین من با این بتا 1دونست دیگه درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون ودوستان من امروز رفتم آزمایشای ایمنی و انعقادی بدم، آزمایشگاه پذیرش کرد اما گفتن امروز نمونه ...

عزیزم گوشت قرمزو مطمئنم ولی بقیه رو هم احتیاطا من نمیخوردم......

عزیزم خوب بپز ولی خودت از گوشتش نخور فکر نکنم آب خورشت خیلی اثر بذاره.......

ببین نهایت هموسیستئینت رو پایینتر نشون میده لازم باشه بعدا تکرار میکنی هموسیستئین رو فکر کنم راحت هر آزمایشگاهی میتونی بعدا اگه جای شک بود تکرار کنی یا اینکه بذار بمونه واسه شنبه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم ها. یه سوال دارم. آمپولهای محرک تخمکگزاری را که از روز سوم پری باید شروع کنم صبح بزنم یا ع ...

عزیزم معمولا تحریک رو ۴-۶ عصر میزنن و مهار رو صبح ۸ تا ۱۰

میدونم عزیزم. خودم هیچ امیدی به iui ندارم. اما دکتر اصرار داره. میترسم لج کنه! میگه فعلا تاجواب آزما ...

بهش بگو جابجایی داری برات سخته تو این شرایط.......

مهم اینکه سر وقت بزنی  من ظهر میزدم یعنی همیشه ساعت ١٢  ببین برنامه ات چطوره یموقع میبین ...

عزیزم فاصله بین آمپولای تحریک و مهار مهمه.......

اگه تحریک تخمدانو جابجا کنی باید مهارم جابجا کنی......

به نظرتون بهتر نیست من بخاطر مشکل ایمنیم برم پیشش؟

ثمین جون لازم نیست خودت بری من همسرم میرفت برا مشاوره.......

تو بارداریم فقط همسرم میرفت و پروندمو میبرد.......

راستی کاربر من خوشبختم دیروز روز 9 انتقالش بود بیبی چکش منفی شده ناراحت بود منم دعواش کردم

ممنون عزیزم گفتم تو رحم میزارن دیگه ربطی به خارج رحم نداره پس اینطور خدا خودش رحم کنه🙏🙏🙏

نه عزیزم ریسک خارج رحمی هست مگه اینکه کلا لوله نداشته باشی........

البته اخیرا یکی از دوستامون خارج رحمیش تو لوله ها نبود دقیق یادم نیست کجا بود اما اونم شرایط سختیو گذروند.......

آنا جون من دو سه روزه همش حس می کنم زیر دلم سنگینه، تازه پریودم تمام شده،در صورتیکه حس می کنم می خو ...

حجم خونریزیت چه طور بود؟

میخوام بدونم دیواره کامل ریزش کرده؟