2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
پی ار پی معجزه می کنه برای ضخامت رحم منم مشکل شما رو داشتم این بار به درخواست خودم پی ار پی کردم شان ...

چقدر امیدوار م کردی خدا دلتو شاد کنه حتما پیشنهاد میدم فقط یه سوال با سیکل لانگ پی از پی انجام داد ی عزیزم؟برام دعا کن برای منم جواب بده🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر علیرضایی  دارو که زیاده ، سینال اف ، اچ ام جی ، اوابوست ….

ببخشید من نسخه ی عکس رنگی وسنوی سینه ودکترقلب ازمایش ایمنی نعقادی و اینارو دارم لطف میکنی عکس ازمایش های دیگه رو برام بفرستی اونی که اول تا سوم پریودی میدن برایه شوهرتم غیر از ازمایش اسپرم و دی اف ای اگه ازمایش دیگه ای هست بی زحمت برام بزار 

@محلا20     سلام عزیزم امشب به نیت حاجت دل شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زم ...

سلام عزیزم مرسی ممنون از لطفتون.چقدر بزرگوار هستین که اینقدر در حق بچه های تایپیک دعا میکنید آن شالله که هزار برابر ثوابش برگرده در زندگی خودت عزیزم مرسی بابت دعا ی قشنگت الهی آمین مرسی 😍😍😘😘😘😘😘😘

عزیزم فرتیل سی ام قیمتش چنده الان

من تابستون خریدم ۸۴۰

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
متوجه شدم عزیزدلم ، الهیییییی ممنون از توضیحاتت❤️❤️ دیشب خیلی عصبی بودم شرمنده غر زدم 🫣 ایشالله ، د ...

سلام گلم ن اصلا غر نزدی گلم 

نگرانی هاتو با تمام وجود درک میکنم مگه میشه همو درک نکنیم من بعد از اون شرکتی کلا میخرم چون اون دارو ساز خیالمو راحت کرده دیگه خیلی نگران نمیشم 

انشاالله به کارتون بیاد 

الان همسرم منم همش نگرانی داره ایکاش اینطور میشد اونطور میشد یعنی ببین چقدر استرس داریم که همسرامون هم درگیر شدن 

انشاالله همه مون عاقبت بخیر بشیم

راستی ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی ک وقت گذاشتی حتما انجام میدم توصیه هاتونو.🌹🌹🌹شما هم تو شروع سیکل هستی؟انشالله ک سلامت وموفق ...

کجا میری شما بهسلامتی نتیجه بگیری میگم لیست ازمایش های اولیه برایه خودتو همسرت مینویسن اول تا سومپریودی میدیمو نداری

عزیزم تا میتونی مواظب خودت و نی نی ات باش اصلا برای چند مدت  ببخش میگم ولی خودت رو بزن به بیعار ...

ممنون عزیزم 

کاملا درست میگی، باید تمرین کنم با خودم که آدم های اطرافم رو برای خودم بزرگ نکنم 

دیگران بدون ملاحظه منو ناراحت میکنند و براشون غمی نیست.

از شما و بقیه دوستان هر کدام، نکات مهمی یاد گرفتم.

رفتیم خونه پدرشوهرم، موقع برگشت هیچی به شوهرم نگفتم و سکوت کردم (هم خودش خواسته بود هم حرف کاربرا اینجا یادم بود)

شب دیدم خوشحال هست.

گفت به بچه فکر کن و گور بابای همه اونهایی که اذیتت میکنند. بزار اینقدر اذیت کنند تیکه بندازند تا خسته بشن. 

الان بیشترین نگرانیم جنین تو شکمم هست آخه دعوای ما بیشاز ۲ ساعت و نیم طول کشید.

سلام عزیزم من دکتر رام عکس رنگی سنو قلب و سینه نوشته با ایمنی انعقادی و کاریوتایپ  لیست اون از ...

من قبل تهران رفتن رفتم پیش دکتر زنان برام نوشت ، اونارو دید اما دوباره یسری چیزا دیگه نوشت گفت تو آزمایشات نبود هنوز نرفتم بدم

اگر برات ننوشته لابد تو آزمایشا قبلیت بوده

پری جون کانت بوست برای تعداد اسپرم خوبه موتیلیتی بوست برای تحرک اسپرمه 

اها که اینطور به هرحال باهاش تعداد و تحرک بهتر شد اما مورفو تکون نخورد 👍🏻من شوهرم تعدادش از اول ۸۰تا۱۰۰ میلیون بود بعید میدونم دکتر فقط واسه تعداد داده باشه این مکمل رو به شوهرم 🤷🏻‍♀️