2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
مرسی از دلداریت عزیزم .چاره ای جز صبر و قوی بودن هم مگر داریم ؟؟؟؟ انشالله که شما ما رو خوشحال میکن ...

عزیزم ببخشید اگه دیروز چیزی نگفتم چون واقعا واژه ای برای تسکین دردت پیدا نکردم که بگم

فقط از خدا میخوام بهت صبر بی نهایت بده که بتونی این درد رو کمرنگ تر کنی

انشالله به زودی دامنت سبز بشه🧿🦋🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماهیاجونم خوبی والا من باهاش حرف میزنم اصلا انگار منو نمیبینه این چند روز هم اصلا از خونه بيرون ...

اشکال نداره عزیزم مردا مغرورن لابد زیاد روی کردی زمان میبره ی مدت که آرامش باشه اونم اخلاقش برمیگرده بیشتر باهاش صحبت کن و متوجه ش کن تو چه موقعیتی هستی ولی اصلا خودتو اذیت نکن آرامش خودت از همه چی مهمتره انشالله خیلی زود همه چی خوب میشه بهش بگو قراره نی نی دا  بشیم نی نی بابای بداخلاق نمیخواد😉

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نمیدونم چی بگم واقعا. خیلی دلمو غم گرفته😭 وقتی منم دو بار کنسل شد و برا بار سوم داشتم میرفتم دیگه ا ...

عزیزمی قربونت برم دل منم پر از غمه دیگه نمیتونم چه کار کنم خیلی خسته هستم هر بار فقط دارو و عوارض دارو الآنم نمی‌دونم چرا رحم و تخمدان ها م درد دارن اذیتم .آن شالله شما  و دوستان منتظر مون با خبرهای خوب خوشحال مون کنی عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲

دقیقا  اون که خوش و خرم تو خونش در رفاه کامل داره زندگی میکنه، من اشتباه بزرگی کردم. خدا کنه ...

انشالله که سالمه عزیزدلم خودتو اذیت نکن،ببین منم اوایل ازدواج خیلی سر این موضوع دعوا داشتم منو شوهرم با هم هیچ مشکای نداشتیم و نداریم تنها مسئله مون خانوادش بود منم هیچوقت نمیتونم جواب بزرگتر رو بدم و همش به شوهرم میگفتم و دعوا بعد ی مدت میدیدم اونا از دعوای ما خوشحالتر میشن دیگه هرچی میگفتن و هر کاری میکردن فقط ی لبخند بی تفاوت میزنم و اصلا با شوهرم مطرح نمیکنم خیلی آرامش داریم عشق شوهرم بهم هزار برار شده خودمم همون لحظه عصبی میشم به رو خودم نمیارم و تمام ، وقتی میبنین انقد برام بی تفاوتن بیشتر حرص میخورن و همین براشون کافیه، چون هرچی هم بد باشن خانواده شونن نمیتونن ازشون بگذرن فقط خومون رو بد میکنیم

ممنون وقت گذاشتی  از بقیه دوستان هم همین طور، باعث شد آروم تر بشم. بی محبت ، خیلی بی مح ...

عزیزم تا میتونی مواظب خودت و نی نی ات باش اصلا برای چند مدت  ببخش میگم ولی خودت رو بزن به بیعاری 

والله بعضی خانمها اینقدر خودشون توی زندگی خودشون ایراد دارن بعد یه جوری آدمو نگاه میکنن انگار که ما یه ضعف بزرگ زیر دستشون داریم آدم تازه جلوشون دست وپاش گم میشه حالا تو که شکر خدا مسئله بخصوصی نداری یه جرو بحث رو اینقد کش نده 

بزن به بیخیالی حتی اگه شوهرت هم بی توجهی کرد باز تو خودت رو بغل بگیر و واسه خودت ونی نی تو دلت خوشحالی کن یه جاهایی آدم حتی واسه محبت دیدن هم باید استقلال داشته باشه وخودش کمبودهاش رو برای خودش جبران کنه خونواده شوهرت رو هم اصلا نبین  تا اذیت نشی 

نبین یعنی نبیییییین میدونی منظورمو؟نه اینکه رفت وآمد رو قطع کنی برو بیا ولی تو ذهنت اونا رو چند نفر آدم اطراف ببین وتمام بعنوان خونواده شوهر حساب نکن منم تقریبا شرایط خونواده شوهرم مثه تو بود اینقدر نظرشون برام مهم بود همه کارهام رو باهاشون هماهنگ میکردم ولی یه جایی از زندگی م دیگه متوجه شدم من دارم به خودم وشوهرم ظلم میکنم الان محبت بکنن نکنن نه برای خودم مهمه نه شوهرم ما خنثی رفتار میکنیم نه از محبتشون ذوق میکنیم نه از بیمحلی شون ناراحت 

ببخش طولانی شد

اشکال نداره عزیزم مردا مغرورن لابد زیاد روی کردی زمان میبره ی مدت که آرامش باشه اونم اخلاقش برمیگرده ...

🥲💞🥰

ممنون عزیزم

امروز خیلی اروم ترم 

امروز یا آشتی میکنیم یا دوباره دعوا😂

بستگی به ریکشن همسرم داره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همه دوستای گلم همه اعضای تاپیک بیایین دست ب دست هم بدیم این انرژی منفی رو اول از قلب خ ...

سلام آره حتما 

منم دعای یا ودود و یا الله رو امروز میگم برای آرامش بین زن و شوهرها و آیت الکرسی هم برای امنیت افراد خانواده مون

🥲💞🥰 ممنون عزیزم امروز خیلی اروم ترم  امروز یا آشتی میکنیم یا دوباره دعوا😂 بستگی به ریکش ...

انشالله که آشتی میکنید💓💓

سلام آره حتما  منم دعای یا ودود و یا الله رو امروز میگم برای آرامش بین زن و شوهرها و آیت الکرس ...

عالیه عزیزم مرسی ک همراهیم کردین  

از خدا میخوام ک این قلب مهربونت رو ب آرزوهای  قشنگش برسونه 

خانوما من چند روزه تمام علائم پریود رو دارم ولی چک میکنم میبینم ترشح بی رنگه😑 شما هم که تاخیر داشتید تو پریودتون اینجوری بودید؟دلمم درد میگره ولی خبری نیست ۳ روزه از تاریخ قبلی میگذره

منم خودم امروز ۱۰۰تا ایت الکرسی نظر میکنم ک آرامش ب قلب و زندگی همه اعضای این تاپیک برگرده و دامن هم ...

چه خوب منم هزارتا صلوات میفرستم انشالله همه آرامش پیدا کنیم🙂💚💚💚