2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
انشالله که سالمه عزیزدلم خودتو اذیت نکن،ببین منم اوایل ازدواج خیلی سر این موضوع دعوا داشتم منو شوهرم ...

ان شاءالله عزیزم 

ان شاءالله منم بتونم بی تفاوت باشم و دیگه برام آدم های مهمی نباشند . ممنون عزیزم که توضیح دادی. فعلا یکبار انجام دادم شوهرم  خوشحال بود و بینمون هم دعوا نشد بعد از برگشت.

حرفت کاملا درسته، مردا هیچ وقت خانوادشونو رها نمیکنند. ما زن ها ساده ایم 

کجا میری شما بهسلامتی نتیجه بگیری میگم لیست ازمایش های اولیه برایه خودتو همسرت مینویسن اول تا سومپری ...

گلم تو کانال ها عضو شو همه آزمایش هاشون رو گذاشتن نمونه ش یکی رو برات میفرستم اینجا هم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی ک وقت گذاشتی حتما انجام میدم توصیه هاتونو.🌹🌹🌹شما هم تو شروع سیکل هستی؟انشالله ک سلامت وموفق ...

بله عزیزم تازه شروعش هستم خیلی ممنون🙏❤️❤️ متقابلا گلم الهی که به خواسته دلت برسی بزودییییی

سلام گلم ن اصلا غر نزدی گلم  نگرانی هاتو با تمام وجود درک میکنم مگه میشه همو درک نکنیم من بعد ...

قربونت بشم عزیزدلم لطف کردی توضیح دادی🙏🙏❤️❤️ متقابلا گلمالهی به همه خواسته های دلت برسییی❤️❤️

خانومای گل ممنونم بابت این چند روز🥰 اگه شما نمیبودین شاید من دست به کار اشتباه تری میزدم  از ...

خواهش میکنم عزیزم ، خوشحالم که انجام دادی.

خدا خیلی دوستت داره و شما هم زندگیتو دوست داری وگرنه میگفتی ولش کن و ... 

خیییییییییلی خوشحال شدم که دیدم آشتی کردید، همان دیشب پیامتو دیدم ولی نمیتونستم وارد سایت بشم ،

عزیزم من درکت میکنم راجع به خودکوشی که گفتی، نمیدونم برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی یا نه، دو قسمت مربوط به آدم هایی بود که خودکوشی کرده بودند ولی خداروشکر عمرشون بدنیا بود، خیلی وحشتناک بود 

عزیزم اگر خدای نکرده فکرش اومد تو سرت به خودت اینا رو بگو  اینکه گناه هست، فکر اینکه مادرم چه گناهی کرده، فکر اینکه پدر و مادرم تا ابد غصه دار میشن و ابروشون به خاطر ما به خطر میفته. فکر اینکه بقیه نمیگن ما کاری کردیم به این روز افتاد میگن دیدید بیمار بود مشکل روانی داشت، فکر اینکه تا ابد در جهنمم و حرف اون خانم که گفت اگر اینجا سختیت و غمت ۷۰ سال باشه اونجا هزاران ساله و دقیقا همان دردی رو اونجا هر لحظه برات تکرار میشه که اینجا به ان دلیل خودکشی کردی، و ... ببخشید اینو گفتم و طولانی شد.

ان شاءالله تا آخرین لحظه ای که نفس میکشید شما و همسرتان با عشق در بر هم آرامش داشته باشید. آمین یا رب العالمین 

ممنون عزیزدلم منم تازه رفتم تو‌سیکل میکرو عزیزم ، باید آخر این ماه توی پریودی سونو بشم تا داروهای پا ...

برای خدا کاری نداره، از خدا بخواه عزیزم 

ان شاءالله همه چی عالی پیش میره عزیزم

من از قبل از پانکچرم سوره یس شروع کرده بودم خوندن چهل روز ، روزی یکی. 

اآلائه جون فرتیل سی ام برای چی خوبه ؟ چه فرقی با فرتیل اید داره؟ 

سلام عزیزم برا قبل انتقال خوبه فرتیل سی ام روشم نوشته ک برا ضخامت اندومتر خوبه. حالا چقد تاثیر داره نمیدونم.

فرتیل اید فک کنم مردونه همینه. دقیق اطلاع ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱