2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن جونم اصله ببین من از داروساز پرسیدم معنی  شرکتی و برام توضیح داد نگران نباش من خودم فرتیل سی ...

متوجه شدم عزیزدلم ، الهیییییی ممنون از توضیحاتت❤️❤️ دیشب خیلی عصبی بودم شرمنده غر زدم 🫣 ایشالله ، دیگه دیشب موقع خواب با خودم گفتم بابا ما هرکاری که لازمه داریم می‌کنیم بقیه اش هرچی اون بالایی بخواد این استرس‌ها بیخوده اصلا

ایشالله که شما هم به همه خواسته هات برسی عزیزدلم آمیییین🙏🙏🙏

آمیییین عزیزدلم الهی که سازگار و عالی باشه برات و با اولین انتقال مامان ژوژه های سالم و زیبا بشی❤️❤️

ممنون ناز دخت جوونم کلی حال داد اول صبح دعای قشنگ من شرح شما رو نمیدونم امیدوارم حال دلت خوب باشه 🌹

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
اره اسم مردانه ش کانت بوست من یه بار خریدم واسه شوهرم برای تحرک خوبه

پری جون کانت بوست برای تعداد اسپرم خوبه

موتیلیتی بوست برای تحرک اسپرمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها من ۱۳ ساله ازدواج کردم تقریبا ۹سال هست ک نازایی دارم پلی کیستیک هستم بشدت هردو تخمدانم ضعیفه لوله چپ رحم هم مسدوده شوهرم شکر خدا سالمه. همه ازمایشام خوب بوده ی ماه هست ک فرتی  بیوتیک ..کوالی فول ..D3 ...گلوکوفاژ...میخورم ی دوره ال دی هم دکتر گفت شروع کن روز سه پریودی سونو شدم تجویز کرد.ب نظر شما ک تجربه دارید من چیکار کنم تو رژیم غذایی چه چیزی رو کم و زیاد کنم.ممنون میشم تجربه تون رو در اختیارم بزارید.بنظرتون بعد اتمام این دوره ال دی داروی تحریک تخمدان میگیرم.؟

ممنون ناز دخت جوونم کلی حال داد اول صبح دعای قشنگ من شرح شما رو نمیدونم امیدوارم حال دلت خوب باشه 🌹

ممنون عزیزدلم منم تازه رفتم تو‌سیکل میکرو عزیزم ، باید آخر این ماه توی پریودی سونو بشم تا داروهای پانکچرو بگیرم ، ذخیره تخمدانم کمه و همسرم تعداد اسپرم کم ، کلا داغونیم هر دو🤣🤣

بچه ها من ۱۳ ساله ازدواج کردم تقریبا ۹سال هست ک نازایی دارم پلی کیستیک هستم بشدت هردو تخمدانم ضعیفه ...

عزیزم اینجا بچه های با تجربه و باسوادی هستند حتما میان و راهنمایی می‌کنند 

من تا جایی که میدونم باید قبل تخمک کشی چیزای گرم مثل آجیل و خرما و چای دارچین و شیرموز بخوری هم خودت هم همسرت 

سرخ کردنی را حذف کن ولی لبنیات را پرچرب باید بخورید 

ورزش بویژه پیاده روی عالیه 

من خودم پیشرفته ورزشکارم تی آر ایکس کار میکنم ولی گویا جواب نمیده و باید روزی یکساعت پیاده روی کنم که واقعا وقت ندارم 

تقویتی هم که میخوری من دکترم در رشت دکتر ظهیری هست هیچی از تقویتی نگفت ولی با مشورت بچه ها دیروز برای خودم اوابوست گرفتم که خیلی گویا مفیده ویتامین d3 و فولیک اسید۱ هم میخورم 

ویتامین d حتما استفاده کن هر روز ۱۰۰۰ اش را 

عزیزم اینجا بچه های با تجربه و باسوادی هستند حتما میان و راهنمایی می‌کنند  من تا جایی که ...

مرسی ک وقت گذاشتی حتما انجام میدم توصیه هاتونو.🌹🌹🌹شما هم تو شروع سیکل هستی؟انشالله ک سلامت وموفق باشی🙏

من از بی بی چک متنفرم خیلی میترسم استرسم میره رو هزار بعدم خب همه میگن طبیعیه

با تمام وجود درک میکنم منم همینطور با این تفاوت که من با هر نشونه ای که خودم قانع بشم بدو میرم بی بی چک هر بار هم قشنگ زده تو ذوقم و به ریشم خندیده😆😆

ممنون عزیزدلم منم تازه رفتم تو‌سیکل میکرو عزیزم ، باید آخر این ماه توی پریودی سونو بشم تا داروهای پا ...

تازه دیدم تو تلاشت رو بکن خدا میبینه امیدوارم تو انتقال اولت ب خواسته دلت برسی پر انژی باش ما میتوانیم😍💪💪💪💪