2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044653 بازدید | 684401 پست
پردنیزولونم میخورم خواهرجان،طبیعی ک اصلانمیشه چون تخمدان ندارم اصلا

آخ حواسم نبود گفته بودی ها یادم رفت🙊

ان شاء الله خیره 

خدا بزرگه

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دو هفته ی بار وقت مشاوره مامایی دا یم با دکتر نیست با سونی کید فقط صدای ضربان قلب جنین رو م ...

این خیلی خوبه چون تو فاصله سونو های مهم مهم شنیدن صدای قلب جنین که مادر خیالش راحت بشه جنین سالمه.

شادی صدام کنید
به نظرم خودت برو مولتی ویتامین بارداری بخر قرص اهن مخصوص بارداری هم بخر و شروع کن به مصرف اینا نیاز ...

چه مارکی بگیرم خوبه . بارداری قبلیم پریناتال میخوردم . میگم شاید چون ویتامین هام همه خوب بودن و وزن هم اضافه کردم فعلا مکمل نداده میشه بخاطر اون باشه ؟ از هفته چندم  معمولا مبدن؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ببین معمولا روزی دوتا میگن بزنیم که هر ۹۰۰ واحد قلمی برای شش روزه اگه تقریبا دوتا ۹۰۰ داشته باشیم خو ...

من برای دهنده تخمکم دکترنوشته بودگرفته بودم دونه ای2400فک کنم،بعدیکیش اصافه اومدتویخچال گذاشتم الان نگاه کردم روش زده75میلی گرم،این فرق داره بااون900ک شمامیگین؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه عزیزم دو هفته ی بار وقت مشاوره مامایی دا یم با دکتر نیست با سونی کید فقط صدای ضربان قلب جنین رو م ...

اینجا که سونو کید از هفته ۱۶ فک کنم میشه انجام داد . منم قراره دوشنبه برم سونو میشم ۱۴ هفته واسه طول دهانه ررحم اینا هست بعدش احتمال بگه نرم تا یه ماه دیگه ولی من چون دوقلو هستن دوس دارم دوهفته برم چک کنم همش که خیالم راحت باشه

من خسته شدم دیگه فقط دو روز سرحال بودم باز حالم برگشته کلافه شدم انقدر نگران سلامتی نی نی ام ش ...

عزیزم چرا نگران هستی چیزی شده؟ چند هفته هستی

شما دفعه قبلی از کجا خریدی؟این سری کاش با پرگوریس یا النوا بزنیم ببینیم تاثیرش چطوره ،پیورگان نمی‌دو ...

تورشت خریدم ،دکترخودش گف اون داروخونه داره بروبخرنگهدارتاتموم نکرده مثل اینکه اضافی تجویزکزد،سه تاتجویزکزدیکیش اصافه اومد،گفتم اگه مثبت شم اینواهداکنم اخرم دوباره قسمت خودم شد،ب من گفته بودن گنال خیلی خوبه کیفیت تخمک بالامیشه ولی تعدادکمه ولی سینال تعدادزیادتخمک میشه کیفیت پایینه

تورشت خریدم ،دکترخودش گف اون داروخونه داره بروبخرنگهدارتاتموم نکرده مثل اینکه اضافی تجویزکزد،سه تاتج ...

بعدکلا7تاتخمک دادک 4تاش جنین شدکه یکیشم ازبین رفت موندسه تا،که دومرحله ای انتقال دادونگرفت،حالابه اون خانم واسطع که تخمک اهدایی پیدامیکته اطلاع دادم همونروزکه منفی شد،گفت اینباربرات یکرومیذارم ک تعدادتخمکش زیادباشه،مگه میشع متوحه شدقبل اینکه توپروسه دارویی قراربگیره؟؟یعنی توقراردادنوشته موردی ک میذاریم اگه تودرمان پوچم بشه هزینه روبایدپرداخت کنیذودست مانیست بستگی ب بدن اون خانم داره ب داروهاچجوری جواب بده،راهی هست ادم متوجه بشه ک این خانم تخمک زیادترممکته بده پری جون؟یعتی ازروی ذخیرع تخمدانی میفهمن؟

پس اینجا متفاوته ی بار ۱۸هفته میدیم ی بارم فکر کنم ۲۵هفته  ما مطب دکتر خودمون زیاد نمیریم تو ک ...

پس شرایط شما واقعا خیلی بهتره. ما اینجا همه کار با دکتر و توی مطبه. اون هم ماهی یه بار! ولی کلاسهای آمادگی زایمان و مراقبت های بعد تولد با ماما. 

دکتر من کلا بیخیاله از نوع مثبتش! با اینکه من متفورمین میخورم و مرکزی تحت درمانش بودم هم گفته مقاومت به انسولین دارم، دکترم  میگه هیچی نمیشه. تازه امروز فهمیدم تست قندشون هم یه تست ساده است اگه مشکل داشته باشه، وقت میدند برای تست سه مرحله ایی🤦‍♀️

این خیلی خوبه چون تو فاصله سونو های مهم مهم شنیدن صدای قلب جنین که مادر خیالش راحت بشه جنین سالمه.

اره واقعا من دیشب داشتم از استرس میمردم ولی باز امروز ارومم مامام خیلی خوب بود دید استرسم زیاده گفت هر وقت دوست داشتی زنگ بزن بیا صدای قلبش رو بشنو

چه مارکی بگیرم خوبه . بارداری قبلیم پریناتال میخوردم . میگم شاید چون ویتامین هام همه خوب بودن و وزن ...

نمیدونم اینجا به من از روزی که وارد سیکل انتقال شدم گفت مولتی بارداری رو سروع کن از دو هفته قبلم تقریبا اهن رو شروع کردم 

مارک های اینجا با ایران متفاوته هر مارکی که ایران خوبه بگیر دیگه