2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044515 بازدید | 684391 پست
چی شد دکتر رفتی؟؟ ان شالله که چیز خاصی نبوده؟؟

بهارک جون تازه از مطب آمدم خونه. معاینه کرد و گفت احتمالا مشکل روده دارم ولی نمیشه گفت عفونت آپاندیسه یا نه چون الان با قرص دردش کمتر شده. گفت درد آپاندیس با قرص هم کم نمیشه ولی محض احتیاط باز هم شدید درد گرفت برم بیمارستان، اونها تشخیص میدند که جراحی لازمه یا نه. یه سری دارو داد واسه راحت کار کردن روده ها و باد روده، بعد ماساژ رو به بالا یادم داد که روده هام رو ماساژ بدم.

واسه آزمایشات کبدی هم بهش گفتم دوشنبه وقت دکتر عمومی دارم، گفت بهش بگم که انجام بده اگه آزمایشات کبدی رو انجام نداد، دکتر خودم دو هفته دیگه انجام میده. ولی در کل گفت نگران نباشم، کلا فاکتورهای کبدی و خونی توی دوران بارداری بهم میریزه، اگه باردار نبودم خطر تهدیدم میکرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شرایط شما واقعا خیلی بهتره. ما اینجا همه کار با دکتر و توی مطبه. اون هم ماهی یه بار! ولی کلاسهای ...

اینجا اول ازمایش خون ناشتا میگیرن بعد ی مایع گلوکز میدن بخوریم و فکرکنم دو ساعت بعدش دوباره ازمایش خون میدیم دیگه نمیدونم به این چی میگن

بهارک جون تازه از مطب آمدم خونه. معاینه کرد و گفت احتمالا مشکل روده دارم ولی نمیشه گفت عفونت آپاندیس ...

خداروشکر عزیزم بیشتر استراحت کن 

باران جون اینجا امروز از ماما پرسیدم گفتم قرص اهن رو شروع کردم ببخشید یبوست گرفتم گفت قرص منیزیوم ۵۰۰میلی روز در میون دو تا بخورم گفت برا جنین هیچ ضرری نداره برا نفخ و حرکت روده ها هم  عالیه میخوای تو هم ی تحقیقی بکن 

رو خریدن تقویتی مصمم نیستم چون اینجا خیلی ها میگن تاثیری نداشته،کاش کسی که تقویتی خیلی براش تاثیر دا ...

فولیکولها هم بالغ نیستند و هر فولیکول تقریبا دو ماه طول می کشه که به بلوغ برسه. یعنی اگه یه ماه قبل شروع سیکل تقویتی مصرف کنید ممکنه تاثیری نداشته باشه ولی اگه چند ماه مداوم مصرف کنید بی تاثیر نیست. واسه آقایون هم همینطوره، هر اسپرماتوژنز تقریبا ۷۵ روز طول میکشه یعنی واسه اینکه تاثیر تقویتی رو ببینید حداقل سه ماه قبل شروع سیکل مصرف کنید خوبه.

نه عزیزم دو هفته ی بار وقت مشاوره مامایی دا یم با دکتر نیست با سونی کید فقط صدای ضربان قلب جنین رو م ...

چه جالب. اینجا یکی بین هفته ۱۰ تا ۱۲ هست یه بار واسه انومالی و یا بار اخرش، یعنی کلا سه بار. البته خودم با هزینه آزاد تا الان تقریبا هر دوهفته یه بار سونو شدم. 🤦‍♀️ امروز هم دکتر کوتاه یه نگاهی انداخت ولی به من چیزی نگفت.

به نظرم خودت برو مولتی ویتامین بارداری بخر قرص اهن مخصوص بارداری هم بخر و شروع کن به مصرف اینا نیاز ...

من هم خودم خریدم از دکتر نپرسیدم. ولی مکمل آهن رو دکتر برام کپسول نوشت، چون اهنم پایینه خیلی

عزیزم چرا نگران هستی چیزی شده؟ چند هفته هستی

نه خداروشکر همه چیز خوبه

حالت های باداری اذیتم‌می کنه

حالت تهوع

تازگیام به بو حساس تر  شدم

از اون طرف استرس سونوی ان تی

کلی امید وارزو برای دیزیاین اتاق اش دارم ولی همه فکر درگیر سونو هاست

شادی صدام کنید
من برای دهنده تخمکم دکترنوشته بودگرفته بودم دونه ای2400فک کنم،بعدیکیش اصافه اومدتویخچال گذاشتم الان ...

اوه ۷۵ خیلی کمه در روز باید دوتا ۷۵ زد .خودت حساب کن ۷۵ کجا۹۰۰ کجا😅

اینجا اول ازمایش خون ناشتا میگیرن بعد ی مایع گلوکز میدن بخوریم و فکرکنم دو ساعت بعدش دوباره ازمایش خ ...

من امروز پرسیدم، بهم گفتند تست اول رو معمولی انجام میدند ولی اگه مشکلی توی نتیجه اش بود، همین تست ناشتا که شما گفتی رو انجام میدند.

خداروشکر عزیزم بیشتر استراحت کن  باران جون اینجا امروز از ماما پرسیدم گفتم قرص اهن رو شروع کرد ...

دکتر من هم بهم داده، همون دوماه پیش تجویز کرد. ولی دوزش رو بهم ۱۵۰ داد و گفت روزی یکی