2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044523 بازدید | 684391 پست
دیشب خواب دیدم آمپول گونال رو خیلی راحت اولین داروخونه پیدا کردم چقدر تو خواب خوشحال بودم   ...

پری جون چن تاگونال لازمه توسیکل تخمک کشی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین معمولا روزی دوتا میگن بزنیم که هر ۹۰۰ واحد قلمی برای شش روزه اگه تقریبا دوتا ۹۰۰ داشته باشیم خوبه چون داروها از روز دوم پری شروع میشن و اینطور با دوتا ۹۰۰ تا روز ۱۳ داریم چهاردهم معمولا بدون دارو هست و پانزدهم هم پانکچر. که احتمال داره یکی دو روز زودتر از این هم تخمک کشی باشه و یکی دو روز دارو اضافه هم بیاد

شما دفعه قبلی از کجا خریدی؟این سری کاش با پرگوریس یا النوا بزنیم ببینیم تاثیرش چطوره ،پیورگان نمی‌دونم چطور جواب میده اونم خارجی کاش اگه کسی زده پیورگان رو راهنمایی میکرد

میگن داروهایی که برای تخمک کشی استفاده می‌کنیم کیست سینه هم عوارضش هست شما دردی یا علائمی داشتین یا ...

نه گلم‌من اینا براقبل اینه که اصلا اقدام به بارداری کنم

من سی‌نه هام سایزش کوچیکه با دست معمولا قابل لمسن😅خودم چک میکنم

تواین آی‌وی اف و دوندگیاش دیگه به اونا نمیتونم برسم 

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

رو خریدن تقویتی مصمم نیستم چون اینجا خیلی ها میگن تاثیری نداشته،کاش کسی که تقویتی خیلی براش تاثیر داشتت راهنمایی می‌کرد! اخه مکمل ها هم خیلی گرون شدن بجاش پول بذاریم دارو سیکل خوب بخریم بهتره بنظرم،قبول دارم واسه آقایان تقویتی جواب میده ولی برای تخمک زیاد مطمئن نیستم🙆🏻‍♀️🙊یه جوری انگار وقت تلف کردن و پول بیهوده دادن

ممنونم عزیزم این چه حرفیه ان شالله که خواست تو و حکمت خدا یکی باشه برات و به زودی بهترینها برات اتفا ...

سلام عزیزم خوبی سلامتی من ازمایش غربالگری گزاشتم کسی انگار اگاهی نداشت . عزیزم من خیلی سردرد دارم پشت سرم هست دوشنبه وقت سونو دارم شاید امروز برم معلومه کم خونی دارم فولیک اسید ۱ داده جوابگو نیست انگار واسم باید مکمل اهن مصرف کنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم خوبی سلامتی من ازمایش غربالگری گزاشتم کسی انگار اگاهی نداشت . عزیزم من خیلی سردرد دارم پش ...

سلام عزیزم مگه مکمل اهن نمیخوری؟؟از هفته ده تقریبا میگن باید شروع کرد 

من خسته شدم دیگه

فقط دو روز سرحال بودم باز حالم برگشته

کلافه شدم

انقدر نگران سلامتی نی نی ام شبها خواب های بد می بینم

البته الان دارم درد ودل می کنم وگرنه می دونم دوره اش باید بگذره

شادی صدام کنید
سلام عزیزم مگه مکمل اهن نمیخوری؟؟از هفته ده تقریبا میگن باید شروع کرد 

نه هیچی بهم نداده فقط فقط فولیک اسید۵ میخوردم اونم گفت ۱ بخورم . امشب میرم دکتر ببینم چی میگه . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
شما دوهفته ای یه بار سونو انجام میدی

نه عزیزم دو هفته ی بار وقت مشاوره مامایی دا یم با دکتر نیست با سونی کید فقط صدای ضربان قلب جنین رو میشنویم 

فشار و ازمایش ادرار و وزن و ایناس بقیه اشم درمورد مشکلاتمون و قرص و داروهامون حرف میزنیم و سوال میکنیم 

سونو وقتی مشکلی نباشه الان از ان تی دیگه سونو ندارم تا انومالی که تقریبا چهار هفته دیگه اس 

بعدش نداریم تا ۲۸هفته و یکی هم تو هفته های اخره ۳۳-۳۴ که وزن جنین و موقعیت قرارگیریش و اینا چک میشه