2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
ممنون که توضیح دادی عزیزم .یکم خیالم راحت شد .میگم مگر تو هم هماتوم داشتی ؟

خودمم به خاطر مشکل انعقادی خیلی استرسشو داشتم ولی انگار اون‌ هفته های پایین زیاد مهم نیس این موضوع.. 

نمیدونم والا سونو بیرون نرفتم اخه برا سونو قلب هم مطب دکتر زرگر رفتم همین اهواز دیگه تهران نرفتم اونم اصلا حرفی از هماتوم نزد دیگه نمیدونم نداشتم یا نشون نداد دستگاهش 

اما علیرضایی میگفت کاریش نمیشه کرد این لکه بینی رو هست متاسفانه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه هامن داشتم درموردانترالیپیدسرچ میکردم،دیدم یه خانمی میگه بتای اولم 7بوده ومنفیه گفتن بعدتکراربعدشده14بعدم27روز18انتقاال دکترگفنه خوبه،حالامن الان استرس گرفتم چراازمایشموتکرارنکردم موسسه بهم گف تکرارکن گفتم 1که دیگه زیادنمیشه،میگم امکانش هس دیرلانه گزینی کرده باشه تاحالاشنیذبن همچین چیزی؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفرم نوشته میخواسنم برم برامیکروازبتادادم 2بودم سونورفتم زرده تشکیل شده بوده،چ چیزایی پیش میاد،الان فکرم درگیرشده میگم این علایمی ک داشنم ک هیچ بارنداشتم دلگیچچه پریدی وحرارت بالای بدنوسیته ام بزرگ شده بودواینایعنی دیرلانه گزینی کرده،این فکروخیال منومیکسع اخر،کاش داروهاروادامه میدادم ازمایش 16همم میدادم اینقدبهم شک واردشده بودگفتم دیگه منفیه لااقل5بودتکرارمیکردم،کسی بوده تاحالا14منفی سه16هم مثبت؟

خودمم به خاطر مشکل انعقادی خیلی استرسشو داشتم ولی انگار اون‌ هفته های پایین زیاد مهم نیس این موضوع.. ...

هر چی که بود خدا رو شکر که به خیر گذشت .حالا به قول شما فکر نکنم هفته های پایین مشکلی داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان برای تعیین جنسیت فرزند سوم تهران جایی میشناسید که دولتی انجام بشه؟ یا هزینه کمی داشته باشه؟ لطفا اگه میدونید کمک کنید 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
بچه هامن داشتم درموردانترالیپیدسرچ میکردم،دیدم یه خانمی میگه بتای اولم 7بوده ومنفیه گفتن بعدتکراربعد ...

سلام عزیزم

با این فکرها داری خودت رو اذیت می کنی

میدونم که خیلی خیلی سخته 

خصوصا با انرژی مثبت و امید بیشتری که این بار داشتی پذیرش اینکه این بار هم نشد کنار اومدن با قضیه رو دشوارتر میکنه.

یه کم گریه کن یه کم نفس عمیق بکش کم‌کم فکرت رو از این موضوع رها کن

خودت رو تخلیه کن و پرونده این انتقال رو ببند..

بتای یک که دیگه منفیه اگر تکرار هم میکردی همین میشد.

از اون طرف پایین و بالا شدن هورمون ها باعث اون علایم شده که حاالا با قبل متفاوت بوده 

چیزی که من دیدم همیشه بتای اول اگر منفی بوده بتای دومم منفی شده 

همه چیز رو به خدا بسپار

ما از حکمت پیچ و خم این دنیا سر در نمیاریم

ان شاء الله به همین زودی ها و به وقتش خدا دلت رو شاد میکنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ما دردهامون اینجا مشترک من قبلا گفتم اینجا تیرماه یه هفته مونده بود به انتقالم امیکرون گرفتم منی که ...

دقیقا ، تو این راه اینقدر همه چیزو رعایت میکنیم ولی آخرش چیزایی پیش میاد که هرچی میخوایم بیخیال بشیم و اهمیت ندیم بازم ی طور دیگه خودشو نشون میده.

ما بخوایم و نخوایم همیشه باید درگیر این ترس و استرس باشیم .

من امروز روز چهارمه بخاطر حالت تهوع ام چیزی نمیتونم بخورم یا اگه دولقمه خوردم معدم واقعا اذیم میکنه که از خوردن پشیمونم میکنه از صبح بیدار شدم فقط قرص تیروئیدمو خوردم ولی حس میکنم ی عالمه چیز خوردم 

دیگه نمیدونم این از کجا اومده تاثیر داروهاست مال سرماخوردگی یا آنفولانزاست خلاصه که تا فردا برم پانکچر خدا بخیر بگذرونه

من اینقدر خودمو مثلن قوی نشون میدم حتی جلو شوهرمم گریه نمیکنم که اونم کم نیاره و کلی بهم روحیه میدیم و جلو بقیه هم خودمون رو بی خیال نشون میدیم ولی شبی نیست که خواب بچه نبینم😢

سلام عزیزم با این فکرها داری خودت رو اذیت می کنی میدونم که خیلی خیلی سخته  خصوصا با انرژی مث ...

مرسی خواهری،ممنون که جواب دادی یهوخوندم پیامارودلم ریخت گفتم چ خاکی توسرم کردم کاش دومیم میدادم،دلم اروم شدباحرفات،خداخیرت بده ایشالا،اره اصلااینبارهرکاری میکنم از7صب سرتایم امپولم ناخداگاه بیدارمیشم باغصه بعدم یه بندگریه میکنم تاخوابم ببره دوباره،درموردانترالیپیدچیزی میدونی خواهر؟بجای ای وی ای جی میگن تجویزمیشه عوارض اونونداره،

بچه هامن داشتم درموردانترالیپیدسرچ میکردم،دیدم یه خانمی میگه بتای اولم 7بوده ومنفیه گفتن بعدتکراربعد ...

جانان عزیزم میدونم پذیرشش برات سخته ولی خودت رو اذیت نکن ازمایش دوم برا زمانیه که حداقل اولی مشکوک باشه ولی وقتی بعد ۱۴روژ منفی بوده قطعا منفیه دیگه 

عزیزم ی کم از فکر و خیال این موضوع بیا بیرون بزار ژمان بگذره اروم تر بشی یعد یا تحقیق بیشتر ان شالله بهترین تصمیم رو میگیری

جانان عزیزم میدونم پذیرشش برات سخته ولی خودت رو اذیت نکن ازمایش دوم برا زمانیه که حداقل اولی مشکوک ب ...

ممنون  خواهر،اخه ازموسسه زنگ زدن وهی میگف بایدتکرارکنی مواردنادرداشتیم زیادشده،منم گفتم خانم من 8مینباره انتقال میدم هربارم یک بوددیگه زیادنشد،چراالکی هورمون تزریق کنم گف بایدبدی من دوروزدیگه تماس میگیرم نتیجه روسوال مبکنم ازت بعدم قط کردگوشیو،الان این پیامهاروخوندم یهودلم هوری ریخت گفتم نکنع واقعااین اتفاقاپیش میادمن ک علایمم خاص بودنسبت ب سریای قبل چراتکرارنکردم،ممنون که جواب میدبن بچه هاخداخیرتون بده من خواهرندارم به مادرمم نمیتونم این چیزاروبگم غصه میخوره،سوادم نداره طفلی بیشتراذیت میشه،چه خوبه شماهارودارم،ایشالاخیرببینین🙏🙏😘😘

راستش بخاطرای وی ای جی دیگه ترسیدم هربار6تاسرم خیلی دزش بالاست وسمه برام، دوستمون گف انترالیپیدالان جابگزین ای وی ای جیه عوارضشم نداره یه تحقیق بکنم ببینم چیه داستانش،تورشت تجویزنمیکنن،نمیدونم دکتررزاقی الان روال کارش چطوره،خارج رفته یاتهرانه کسی اطلاعات داره خواهرا؟

سلام دوستان برای تعیین جنسیت فرزند سوم تهران جایی میشناسید که دولتی انجام بشه؟ یا هزینه کمی داشته با ...

سلام عزیزم جنین شناس خیلی مهمه برایه تعیین جنسیت که جنین شناس مام خوبه ولی گروه جنین شناس ابن سینام خوبه ولی دکتراش بی دقت شدن اونجا نسبت به مام ارزونتره ولی تعیین جنسیت جاهای نامعتبر انجام بدی هم وقتت میره هم هزینت بازم خودت میدونی چون مهارت میخواد

@ماهییا     سلام دوست عزیزم. امشب برای حاجت دل شما ۷۰حمد و دعای توسل خوندم و به امام ...

مممنونم ازت خواهر خدا بهت صدبرابر برگردونه🥺🥺🥺واقعا دلم به آرامش نیاز داره عزیزدلم 😭😭😭😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دخترا خوبین 🙈 من دوبار بعد پانچرم پریود شدم دیروز رفتم دکتر  این دارو هارو داد گفت ماه ...

سلام خوبی اتفاقا دیروز سراغتو گرفتم کجایی، انشالله همه چی برات خوب پیش بره عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
2810