2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
سلام خوبی اتفاقا دیروز سراغتو گرفتم کجایی، انشالله همه چی برات خوب پیش بره عزیزم 

دارو هات برا پانکچر چی بود؟ودکتر کی بود؟ منم ابن سینا بودم و بی هیچ دلیلی برام بعد از پانکچر جنین تشکیل نشد گفتن بدنت به دارو ها جواب نداده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون  خواهر،اخه ازموسسه زنگ زدن وهی میگف بایدتکرارکنی مواردنادرداشتیم زیادشده،منم گفتم خانم من ...

عزیزم درسته انتقال شما دو مرحله ای بوده اما کلا یک انتقال حساب میشه نه دوتا😅 چرا آمار رو بالا میبری خب روحیه خودتم خراب میشه 

دوستان یه سوال دارم، درد یکطرفه توی تخمدان توی هفته ۱۸ طبیعیه؟

من تقریبا از بعد کرونا توی تخمدان راستم همیشه درد داشتم، به دکترم که گفتم بهم بوسکوپان داد و گفت واسه درد و انقباض بخورم. حالا دیشب توی خواب تخمدان راستم چنان دردی گرفته بود که نمیتونستم نفس بکشم، ساعت ۳ صبح بود. دردش طوری بود که انگار آپاندیسم ترکیده.  میخواستم همسرم رو بیدار کنم که اورژانس زنگ بزنه، نمیتونستم یعنی تا این حد انگار مرده بودم از درد. بعد یکساعت کمی آروم شد. ولی کلا تا صبح نخوابیدم. الان هم همچنان درد دارم ولی به شدت دیشب نیست. حالا نگرانم این خطرناک نباشه؟

کسی از شما تجربه درد تخمدان توی بارداری داره؟ 

سلام عزیزم جنین شناس خیلی مهمه برایه تعیین جنسیت که جنین شناس مام خوبه ولی گروه جنین شناس ابن سینام ...

ممنون عزیزم گیلان یه مرکز داره واقعا هم گرونه گفتم اگه تهران بیمارستان دولتی اینکار رو‌ انجام میده رایگان باشه ارزش داره بیام اخه یه بار میخوام شانسمو امتحان کنم شد شد نشد بیخیال شنیدم تو ساری بیمارستان دولتی برای بچه سوم رایگان انجام میده 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
نه گلم.این رو اطلاع ندارم، هردفعه میرم داروخانه اسم دکتر رو میبینن شاید هر دکتری باهاشون قراردادی چی ...

ممنون عزیزم تماس گرفتم گفت فعلا نداریم ولی میارم هرچند من الان هم لازم نداشتم.و گفت از هر استانی باشید ایراد نداره فقط گفت تامین اجتماعی باید قبول کنه.این تامین اجتماعی که شما مدارک بردید فقط پرونده بردید؟خب من گه دکتر پرونده نمیده دستم نهایت نسخه الکترونیکی بزنه که من النوا لازم دارم🤦🏻‍♀️

گلم بهشتی یه کلینیک ناباروری دولتیه تو بیمارستان بهشتی که مختص زنان وزایمانه برخورداشون کلا خوبه&nbs ...

عزیزم من قبلا دولتی رفتم انتقال منفی هم داشتم.اصلا به آزمایش های ایمنی انعقادی توجه ای نداشتن حتی اگه طرف پنج شش بار هم منفی می‌شد، خواستم بپرسم این مرکز اصفهان دکترهاش همون اول بخاطر منفی ها آز های ایمنی انعقادی رو تاکید میکنن یا باید با اونا هم سر و کله بزنم که بنویسید برام🙈؟

بچه ها چقدر انرژی گروه بالاست انشالله که به نوبت خبر مادرشدنتون رو بدین🤲

سلام عزیزم چطوری خوبی 

چند هفته ای بسلامتی ؟ نی نیمون دختر یا پسر ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانمها که ضخامتتون بالا نمیره من کلی تحقیق کردم دیدم ماه قبل از انتقال فیزیوتراپی رحم خیلی خوبه و ضخ ...

عزیزم میدونی از روز چند پریودی انجام بشه و چند جلسه ؟

النوا فقط یک دونه آمپول بود که فقط یک روز زدم اونم روز دوم پیریودیم بود و تا روز 5 هیچ امپولی نزدم و ...

عزیزم ببخشید من به داروخونه گفتم هر یدونه با بیمه چقدر میشه گفت ۸۰۰ -و میدونم که شما فقط یک روز تزریق کردید، اما سوالی که تو ذهنم هست یعنی دکتر اگه به من گفت هر روز النوا رو بزنم تا پانکچر یعنی روزی ۸۰۰ تومن فقط باید النوا بخرم؟🙊

عزیزم میدونی از روز چند پریودی انجام بشه و چند جلسه ؟

دیروز از دکتر سوال کردم گفت فیزیوتراپی رحم از لحاظ علمی ثابت نشده و لازم نیس اصلا انجام بدی ،ولی ما تو این شرایط به همه چی روی میاریم حالا شما تست کن خواستم بگم دیروز به دکترم زنگ زدم منشی وصل کرد چنین جوابی رو داد

دیروز از دکتر سوال کردم گفت فیزیوتراپی رحم از لحاظ علمی ثابت نشده و لازم نیس اصلا انجام بدی ،ولی ما ...

مرسی عزیزم 

شما هم مشکلات ضخامت دارین ؟

2810