2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
استاره جان منم مجبور بودم قطع کنم خیلیم استرسشو داشتم دوهفته کامل لک بینی داشتم که قطش کردم هردو رو ...

خدا رو شکر عزیزم که مشکلی پیش نیومد.به خدا هر روز یه مساله برا فکر کردن پیدا میکنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بعد به علیرضایی گفتم خیلی استرسشو دارم گفت اسپرین قط کن ولی انوکسا رو بزن اگه دیدی همونه لک ادامه بد ...

ممنون که توضیح دادی عزیزم .یکم خیالم راحت شد .میگم مگر تو هم هماتوم داشتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله همه چی اینبار برات عالی پیش میره و مامان میشی نازنینم 😍😍

مرسی عزیزم😘😘انشالله که شما هم خیلی زود نتیجه میگیرید

شما گفتید سرما خوردید؟

بله شادی جان، چند روزم هست بشدت  حالت تهوع دارم قرص هم خوردم فایده نداشت. امروز فقط تونستم ی بشقاب سوپ بخورم عصری شوهرم جیگر گرفت درست کردم ی کوچولو گذاشتم دهنم گلاب به روتون نتونستم بخورم 

حس میکنم معدم عین سنگ شده ولی خیلی هم ضعف میره چیزی هم نمیتونم بخورم😢😭

تو سیکل پانکچرهام تاحالا اینطوری نشده بودم بنظرتون تاثیر داروهاست و دارم هایپر میشم یا مال سرماخوردگیمه. البته ابریزش و عطسه اصلا ندارم فقط همون سردرد و عفونت گلو و سرمه

بله شادی جان، چند روزم هست بشدت  حالت تهوع دارم قرص هم خوردم فایده نداشت. امروز فقط تونستم ی بش ...

سرما خوردگی دیگه عزیزم روی تخمک هات فکر نکنم تاثیری بذاره البته حرفم علمی نیست ولی اخه سرماخوردگی ربطی به تخمک که نداره

امیدوارم پانکچرت انجام بدند

شادی صدام کنید
قربونت برم چند هفته و چند کیلو دنیا اومد دختر منم ۳۶ هفته دنیا اومد ۷ ماه و نیمه نه چهاردست و پا می ...

فدات🥰

خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه😍

والا پسر منم ۳۶ هفته به دنیا اومد ولی iugr شد یعنی دو هفته ی آخر کلا رشدش متوقف شده بود، وزنشم ۱۹۵۰ که بعد چندروزم افت قند پیدا کرد بعلاوه ی زردی که بستری شد ...

ماشاالله دخترت خوبه ۷ ماه خیلی کوچولوئه، پسر من کلا کاراش دیر بود ۱۰ ماهگی با کمک نشست یکسالگی مستقل نشست ۱۵ ماهگی ۴دستو پا رفت ۱۹ ماهگی خودش از زمین گرفت بلند شد الانم که ۲۰ ماهشه چندقدمی مستقل میره

من دکتر مغزواعصابم بردمش قبل از یکسالگی که گفت خداروشکر مشکلی نداره فقط بخاطر مشکلات بدو تولدش دچار تاخیر شده ولی خب منم مادرمو یه دنیا نگران ...

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات🥰 خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه😍 والا پسر منم ۳۶ هفته به دنیا اومد ولی iugr شد یعنی دو هفته ی ...

آره عزیزم اگه اینطور بوده حتما بخاطر نارس دنیا اومدنشه نگران نباش دختر من تولدش ۳۱۰۰ بود ولی باز نسبت به سنش کاراش عقبه پسر شما وزنش کمتر بود طبیعیه اینا عزیزم ان شاالله زودتر راه بره از نگرانی در بیای الان چند کیلوعه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها چقدر انرژی گروه بالاست

انشالله که به نوبت خبر مادرشدنتون رو بدین🤲

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حقشونه🤣🤣🤣زورم میگیره چرا اونا نباید حامله بشن همه بدبختی ها مال ما زناس🤪🤪

حالا من همش میگم خوبه ک نی نی تو شکم خودمه، اینجوری خیالم راحته مراقبشم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم واقعا سخته، نمیدونم چی بگم که دلت آروم بشه. ولی الان ناراحتی یه ۶ ماه به خودت استراحت بده و بع ...

کدوم موردهاتوازمایش مشکل داشته باشی انترالیپیدمیدن خواهری بلدی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره عزیزم اگه اینطور بوده حتما بخاطر نارس دنیا اومدنشه نگران نباش دختر من تولدش ۳۱۰۰ بود ولی باز نسب ...

ممنون ساراجون، توکل به خدا❤

الانم همچنان ریزه میزست یعنی نسبت به همسناش خیلی کمبود وزن داره، ۹ کیلوئه تقریبا ولی نسبت به خودش خوب بوده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آلا جون ممنون از پاسخگویت😘 خدا بهترینا نصیبت کنه😘😍

قربونت برم عزیزم. ان شاالله خیلی زود مشکلات حل میشه و خبر خوشه رو میدی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810