2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
خواهش می کنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک ات کنم به ما گفته بودند مثانه پر باشه خانم ها تا لحظه آخر آ ...

شادی جان شما بودی که اوایل بارداری میگفتی چرا ویار ندارم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من هیچی نمیدونم از میکرو و ای وی اف و... میدونم یعنی چی ولی روندشو و اینا رو اصلا اطلاع ندارم  ...

دوست عزیز فقط اگر خواستی فریز کنی جنین فریز کن

چون من شنیدم کیفیت تخمک بعد از فریز پایین میاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم منظورت منم😂 من از اول تا الان حالت تهوع و ویار و اینا ندارم 

شاید هم من خوب یادم نیست😂

ولی انگار شادی هم میگفت تهوع نشونه بارداری سالمه

به نظر من که تهوع خیلی بده

فکر کنم منظورت منم😂 من از اول تا الان حالت تهوع و ویار و اینا ندارم 

شما الان چند هفته ای ؟

دوست عزیز فقط اگر خواستی فریز کنی جنین فریز کن چون من شنیدم کیفیت تخمک بعد از فریز پایین میاد

ممنون گلم از راهنماییت❤🌷

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خواهش می کنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک ات کنم به ما گفته بودند مثانه پر باشه خانم ها تا لحظه آخر آ ...

مرسی عزیزم . ممنون ‌. از پیامت اسکرین شات گرفتم . انشالله جوجه رو با دل خوش و صحیح و سلامت بغل کنی . خیییلی لطف کردی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه من از هفته قبل تقریبا دارم یک روز درمیون میرم سونو ،  حالا خارش شدید گرفتم کلوتریمازول داخل ...

از دکترت بپرس اگه منف نداره مقرص مترونیدازول بخور زودتر رفع میشه شاید بخاطر سونو واژینال های باشه که انجام دادی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
از دکترت بپرس اگه منف نداره مقرص مترونیدازول بخور زودتر رفع میشه شاید بخاطر سونو واژینال های باشه که ...

عزیزم‌بعد انتقال سرما خورده بودی چی خوردی خوب شدی ؟ دوستم انتقال داده سرما خورده ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
گفت یه دوره سه ماهه بخوره بعد دوباره همون مام آزمایش بده ببینیم چ تغییری کرده اگه نیاز باشه دوباره د ...

بعد از مصرف دارو هیچ تاثیری روی مورفوش داشت؟

بعد یعنی یسری دیگه دوباره رفتید تهران که دوباره آزمایش بده

یعنی بعد از دوباره ویزیت شدن شوهرت خودت وارد سیکل پانکچر شدی؟