2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
مرسی عزیزم . ممنون منم یه مسیر ۷ ساعته رو باید برگردم . پس نباید خیلیم سخت گرفت از لحاظ تغذیه . شما ...

خواهش می کنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک ات کنم به ما گفته بودند مثانه پر باشه خانم ها تا لحظه آخر آب می خوردند.من از شب قبل ساعت ده که از خونه راه افتادم تا فرداش حدود ساعت ۹ صبح سرویس بهداشتی نرفتم

مرکز به ما گفت زمان برگشت هر یه ساعت رانندگی یه ربع راه برو

من هنوزم میرم ومیام واسه سونو ها هر یه ساعت همسرم نگه داره چند قدم راه می رم صندلی ام یه کم می خوابونم.

مسیر برگشت مون ۴ ساعت بود.نهار هم رستوران موندیم من یه کاسه سوپ خوردم.تا رسیذیم خونه

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیز جان نرماله مال من بیشتر بود که معلوم شد دو قلوعه

نه من یه تخمک داشتم قبل ای یو ای. الان چون کمی تخمدان راستم درد میکنه و تخمکم تو تخمدان راستم بود بذا همین میترسم خارج ذحمی باشه

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
احتمالا عزیزم. من شنیدم بعد از پانکچر ، اولین پریود زود شروع میشه ولی پریود دوم یه کم طول میکشه .حا ...

انشالله موفق باشی گلم🧡

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

ی سوال بعد پانکچر نیاز نیست برم سونوگرافی یا برسی بشه اخه من شهرستانم نموندم تهران که بعدش ویزیت بشم میگم بینم لازم نیست؟ واین که اگه جنین تشکیل شد برا انتقال کی باید ویزیت شم؟ الان روز دوم پانکچرم تا کی ممکن هایپر شم؟هیچ درد علامتی جزء یبوست ندارم

بله عزیز جان نرماله مال من بیشتر بود که معلوم شد دو قلوعه

گلم دوست من عدد اولش ۵۰بود عدد بعدیش ۱۰۰۰الانم دخترش بغلشه اصلا نگران نباش 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
ذخیره دو دهم حتی🤦🏻‍♀️

بله نگران ذخیره نباش اگر می خواین فریز کنین دارو بهتون میدن این مشکل رو براتون حل میکنن. از چندماه قبل از شروع پروسه ای وی اف حسابی خودتون رو تقویت کنین که کیفیت و تعدادش برا موقع عمل بالا بره.

ی سوال بعد پانکچر نیاز نیست برم سونوگرافی یا برسی بشه اخه من شهرستانم نموندم تهران که بعدش ویزیت بشم ...

ن عزیزم نیازی ب سونو نیس وقتی علائمی نداری،

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
ی سوال بعد پانکچر نیاز نیست برم سونوگرافی یا برسی بشه اخه من شهرستانم نموندم تهران که بعدش ویزیت بشم ...

نه نیاز نیست اگر همون موقع هایپر شده بودی موقع پانکچر متوجه میشدن اگر تا الان مشکل خاصی نداری از نظر تغذیه رعایت کنی احتمالش کمه هایپر بشی. یبوستم بعد پانکچر عادیه باز از نظر تغذیه خیلی رعایت کن اونم خوب میشه. انجیر خشک زیاد بخور

تا موقع انتقال فرش مشخص میشه هایپر میشی یا نه

اگر دیدی شکمت داره بزرگ و سفت میشه و حرکت برات سخت شد یکی از نشونه های هایپره اونوقت به دکترت مراجعه کن.

بله نگران ذخیره نباش اگر می خواین فریز کنین دارو بهتون میدن این مشکل رو براتون حل میکنن. از چندماه ق ...

من هیچی نمیدونم از میکرو و ای وی اف و...

میدونم یعنی چی ولی روندشو و اینا رو اصلا اطلاع ندارم 

میشه دعا کنین حداقل بتونم فریز کنم دکتر نا امیدم نکنه بالکل که دق میکنم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

گلم دوست من عدد اولش ۵۰بود عدد بعدیش ۱۰۰۰الانم دخترش بغلشه اصلا نگران نباش 

عزیرم نمیدونی چند روز بعد ازمایش اولش ازمایش دومشو داد. من در عرض۷۵ساعت

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
شروین جان شمام روز انتقال مسیرت دور بود ؟ همون روز برگشتی ؟ پیاده روی داشتی یکساعت یکبار تا رسیدی خو ...

۵ ساعتی راه بود

هوا برفی بود

بدون توقف برگشتیم

همون روزپشت ماشین دراز کش بودم

😉

نه نیاز نیست اگر همون موقع هایپر شده بودی موقع پانکچر متوجه میشدن اگر تا الان مشکل خاصی نداری از نظر ...

نه انتقال ندارم چون گفتن تخمدونت ی کم بزرگ شده ریسک داره البته اصلا معلوم نیست جنین تشکیل بشه😔