2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

اختلال ژنتیکی در سنتز فولات و سندرم پلاکت چسبنده (مشکل انعقادی) هستش که باعث سقط مکرر یا نقص در سیستم عصبی جنین میشه.

بهتره خود مکمل فولات رو بخورید تا اسیدفولیک

سابقه سقط مکرر دارید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختلال ژنتیکی در سنتز فولات و سندرم پلاکت چسبنده (مشکل انعقادی) هستش که باعث سقط مکرر یا نقص در سیست ...

پس چرا دکتر هماتولوژی نگفت که باید فولات بخورم .به خدا من آخرش از دست دکترها دیوونه میشم .فقط بهم گفت که باید بعد از مثبت شدن آنوکسا بزنی چون این مشکل ممکنه که بعد از ده هفته باعث سقط بشه

نه سابقه سقط ندارم .سه تا انتقال منفی دارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانوما کسی بیدار هس؟؟ب نظرتون ممکنه دوهفته بعد پانکچر هایپر بشم؟ روز دهم انتقالم و تقریبا دو هفته ازپانکچر میگذره 

همیشه ام بعد پانکچر هایپر میشم ب چه وحشتناکی ،هیچوقتم فرش انتقال نداشتم ،اینبار دکترم گفت ریسک کن و درد هایپری رو ب جون بخر ،البته کلا ۵تا تخمک داشتم و بعد پانکچر حرفی نزدن ولی من علائمشو داشتم از همون وقت ، الان دو شبه از درد تخمدان و رحم و پهلو و کلیه قشنگ گریع میکنم امشب تهوع و سوزش معده ام اضافه شد درست مثل زمان هایی ک هایپر بودم،ب نظرتون ممکنه؟؟اصلا لازمه برم دکتر ،از خودشون ک هرررچی میپرسم میگن نگران نباش 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سپاس گزارم امیدوارم دوران بارداری و زایمان راحتی رو داشته باشید

ممنونم

شما نمیدونید کدوم مرکز تهران بهتره؟

اصلا تهران بهتره یا اصفهان یا یزد؟

بین مام و ابن سینا و رویان موندم

پشمالو جان تو سونو اخری چند تا تخمک داشتی من ده تا تخمک ۱۷ داشتم استرس دارم حس میکنم کمه

من زیاد بودن فک‌کنم نزدیک ۲۰ تا اینا ولی ریز بودن خیلیاشون. که یادمه دکتر گفت اچ ام جی رو کن سه تا بلکه ریزاش برسه 

اصلا ب تعداد فک نکن مهم کیفیت تخمکه ایشالا ک با کیفیتن همه هم جنین عالی میشن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم ...

استاره جان عزیزدلم اینقد فکر منفی نکن 

من درکت میکنم چون در جریان بودم چقد سختی کشیدی

ب این فک کن خیلی زود تموم میشه این روزا 

به امید خدا نتیجه زحماتتو میبینی از نه دل برا مادر شدنت و آرامش دلت دعا میکنم عزیزم 🤲🤲🤲😍😘😘😘

عزیزدلم دستت درد نکنه الان موندم کدوم مرکز برم رویان یا ابن سینا یا مام کاش اهوازم مرکز خوب داشت. ...

اره واقعا الانم اونجا مثبت هست ن اینکه نیس ولی خیلی آمار پایینه مشکلشم جنین شناسی و تجهیزات آزمایشگاهیه 

اهل دخانیات و اینا نیست چاقم نیست ولی چند سال پیش فتق عمل کرده نمیدونم احتمال داره روی اسپرم اثر بزا ...

پروانه جان بنظرم مرکز مام برو تو تشخیص و حل اینجور مشکلا خبلی خوبن دیدم که میگم 

ی ویزیت ضرر نداره برا خودت از علیرضایی و برا همسرت از اطرج یا مطلومی فقط ببین چی میگن نظرشونو بپرس 

پشمالو جان دکتر شوهرت که دارو داد بهش گفت چندماه بخوره؟که بعد وارد سیکل ivf شدی؟

گفت یه دوره سه ماهه بخوره بعد دوباره همون مام آزمایش بده ببینیم چ تغییری کرده اگه نیاز باشه دوباره دارو میدیم 

ولی ما خودمون تقریبا ۵ یا ۶ ماه استفاده کردیم بعد آزمایش دادیم 

نگفت با تسه مشکل مورفو هم حل میشه؟ شوهرت تو سونو مشکل نداشت؟

سونو نکرد اصلا فقط معاینه کردن و آزمایش .. 

نه در مورد مورفو چیزی نگفت ینی من نپرسیدم راستش 

جنین شناس مام جدیدا تغییر کرده و از بیمارستان بهمن رفته اونجا. من چون قبلا دوبار بهمن پانکچر شدم دیگ ...

وای واقعا اینطوری خیلی بد که اگه جنین شناس بهمن رفته باشه مام😬🙆🏻‍♀️

گفت یه دوره سه ماهه بخوره بعد دوباره همون مام آزمایش بده ببینیم چ تغییری کرده اگه نیاز باشه دوباره د ...

خیلی تغییرات به وجود اومد؟منظورم اگه تو آز خوب شده بود شاید تسه نمیکردن دیگه