2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
یکی از دوستام ۹سال باردار نمیشد رفت فیزیوتراپی رحم در حین انجامش باردار شد مرسی بابت پیشنهاد خوب تون ...

یکی از دوستان مجازی منم با فزیورتراپی رحم‌نتیجه چرفت الان دیگه دم دمای زایمانش

مشگل لش سقط مکرر بود

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم 😘😘هزینه تون چقدر شد

من‌ از مهر پارسال رفتم اولین ویزیت رو 

بعد اینکه الان گرون تز شده هزینه پانکچر و انتقال 

اون‌موقع ما برای تسه و فریز و پانکچر ۲۰ تومن دادیم ۶ تومنم هزینه انتقال شد دارو برا همسرم ۷ تومن اینا خریدیم چون چن دوره مصرف کرد دارو پانکچر خودم ۴ تومن شد دیگه باقی هم هزینه رفت و آمد و سونو و آزمایش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من مام تخمک کشی نکردم تابحال فقط در حد عیب یابی و اینکه برم ببینم مشکل مون چی هست و قصد تخمک کشی هم ...

بنظرم قبل اهدایی حتماااا ی بار تو مام تخمک کشی کن چون جنین شناسشون خیلی خوبه و فرق داره 

اگه خدایی نکرده همون بود نتیجه بعد فک کن برا اهدایی 

منم بعد چهار بار منفی اهواز بهم گفتن اهدایی ولی علیرضایی گفت اینجا انجام بده ببینیم نتیجه چطوره خداروشکر بار اول مثبت شدم برا ما اسپرم خیلی ضعیف بود اهواز گفتن حتما مشکل ژنتیکی شناخته نشده داره 

کدوم یکی از دکترهای مرکز مام بیشترین مثبت رو دارن و تو کارشون خبره تر هستن؟به شما با ۴بار منفی برای ...

ببین دکتر تا دکتر فرق داره تو مام 

بعضیاشون سریع میگن اهدایی ولی دکتر علیرضایی آخرین پیشنهاد رو میگه اهدایی 

من اونجا رفتم گفت سنت خوبه با اسپرم و تخمک خودتون امتحان کنین خدایی نکرده نشد بعد درموردش حرف میرنیم 

این عکس هیسترو اولم سال۱۴۰۰-کاری هست انجام بدم برای ایجاد نشدن دوباره ش؟مراقبتی داره؟منظور علت پولیپ ...

پولیپ رو باید دقیقا قبل انتقال برداری چون مجددا رشد میکنه 

فیزیوتراپی رحم چی هست؟ 

مثل فیزیوتراپی برای بقیه اعضای بدنه ، منتها روی رحم انجام میشه

اگر بیمه تکمیلی دارید ، برید ارتوپد بگید میخوام فیزیوتراپی رحم انجام بدم اما برام تو سیستم لگن بنویس

اکثر فیزیوتراپی های مختص لگن میدونن چیه بگید برای نازایی میخوام واستون انجام میدن

جالبیش این هست که اصلا تو سونو ها مشخص نمیشه فقط تو هیسترو مشخص میشه خیلی برام عجیبه حتی مرکز مام رف ...

سونو مرکز مام داپلره حتماااا نشون میده برا من ی پولیپ نیم میلی بود ینی خیلییی ریز ولی کاملا نشون داد حتما پولیپه بعدا ایجاد شده