2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044608 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم از اطلاعات خوبت😘 من حالا میخوام یهانتقال دیگه همین شهرستان انجام بدم اگه نشد میخوام ب ...

به امید خدا.  تهران الان بچه ها مام رویان  ابن سینا میگن خوبه.هزینه های مام بیشتر از اون دوتاس.

سلام عزیزم بله یادم هست راستش من بعد دومین پریودی رفتم یعنی اول مهر استرادیول دادن که ضخامتم  ...

عزیزم دور از بقیه دوستان من افسردگی گرفتم حالم بد بود،دیگه انگار از رفت و آمدم خسته شدم،حالا ان شاءالله ماه بعد ببینم چطور میشه

پولیپ رو باید دقیقا قبل انتقال برداری چون مجددا رشد میکنه 

اره فکر میکنم باید تخمک کشی کنم فریز کنم و هیسترو که شدم بعد فورا انتقال بدم البته ایندفعه هم هیسترو کردم بلافاصله تخمک کشی و انتقال دادم که الان شد ولی اشتباه اینجاست که باید بعد از فریز هیسترو کنم نه قبل از شروع پانکچر چون چندماه فاصله میفته شاید دوباره ظاهر بشع با این تفاسیر احتمال طبیعی شدنم خیلی کمه🤦‍♀️

خداروشکر اره رفتم ان تی وروجک‌خواب بود پوزیشنش خوب نبود ۱/۵سونو طول کشید تا بیدارشد و تغییر پوزیشن د ...

عزیزم 😍😍 طول سرویکس چند بود؟ چدی شما هم سردرد داشتی ؟ من میگرن خفیف دارم قبل بارداری هم سردرد میشدم ولی سر بارداری دخترم کلا ۹ ماه یه بار سردرد نداشتم کلا از میگرن هم خلاص شده بودم . خدا کنه هماتوم رفع شده باشه 😣😣😣😣من رفتم سونو بود ۴ روز بعد سونو هم لکه داشتم دیگه نداشتم امکانش هست جذب شده باشه؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سونو مرکز مام داپلره حتماااا نشون میده برا من ی پولیپ نیم میلی بود ینی خیلییی ریز ولی کاملا نشون داد ...

نمیدونم اخه فاصله ای بین سونویی که مام شدم تا عمل هیسترو نبود کمتر از یک ماه

عزیزم 😍😍 طول سرویکس چند بود؟ چدی شما هم سردرد داشتی ؟ من میگرن خفیف دارم قبل بارداری هم سردرد میشد ...

طول سرویکس رو نگفت بهم یعنی اصلا اینجا خیلی تو ان تی براشون اهمیت نداره میگن انومالی مهمه 

اره منم تا پروژسترون مصرف میکردم خیلی سردرد میشدم ولی قطع که کردم خوب شدم 

عزیزم استرس نداشته باش  ان شاالله که چیزی نمیشه  کاربر آریل مجبور شدن سرکلاژ رو باز کنن ...

عنی با سرکلاژ هم دهانه رحم باز میشه ؟ اونوقت چکار میکنن که زایمان زودرس اتفاق نیوفته

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یعنی تو شهرتون فیزیوتراپی نیست؟!!! تو هر محله کوچیکی هم بری عین بقالی فیزوتراپی زدن😂 اول برو دکتر ...

اوکی مرسی 😂نمیدونستم باید فیزیوتراپی برم فکر کردم کلینیک خاصی میرن که ماساژ رحم میدن😊