2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتن از الان تا روز ‌پانکچر، بهترین جواب رو وفتی میگیرین که یه شب در میون تخلیه باشه. ما البته قرار ...

از شوهر من dfi ش ۱۷ بود

الان هم نیستش 

شاید یه چند روز قبل پانکچر بیاد

من میخوام برای تعیین جنسیت ای وی اف کنم دوتا بچه دارم و هر دو هم سالم هستیم کسی بوده بعد ای وی اف ...

خدا بهت بچهاتو ببخشه ولی واقعا بخاطر تعیین جنسیت هیچ وقت وارد این راه نشو کلی هورمون و کلی دردسر معلوم هم نیست جواب بگیری همه این هورمونا کلی عوارض روی ما گذاشته بخدا من شش سال ازدواج کردم توی این راه انگار بیست سال پیر شدم هیچ لذتی از زندگیم توی این شش سال نبردم

من میخوام برای تعیین جنسیت ای وی اف کنم دوتا بچه دارم و هر دو هم سالم هستیم کسی بوده بعد ای وی اف ...

طبیعی باردار شدی ؟ من ۰ون طبیعی باردار نمیشدم وارد این راه شدم الانم واسه بچه دوم تعیین جنسیت انجام دادم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نت زدم چیزی به اسم فتق مغبنی نمیدونم چیه نگرانم کرده شما پرستاری؟

عزیزم ببین وقتی میاد بالا بیضه هاش تو کیسه یکی یا دوتا اگه یکی باشه بیضه شه که میره بالا که اشکال نداره

ولی اگه بیضه ها دو تا باشه صد در صد فتق هس و باید عمل بشه بچه خواهر من همینجور بود و عمل کرد

خدا بهت بچهاتو ببخشه ولی واقعا بخاطر تعیین جنسیت هیچ وقت وارد این راه نشو کلی هورمون و کلی دردسر معل ...

ممنون عزیزم خب قطعا کسی که مشکل ناباروری داشته باشه یکم داروهاش قویتر و رفت و امدش اذیت کننده تر میشه. مگه شما چه عوارضی داشته؟ اگه وقت داری لطفا برام توضیح بده