2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044693 بازدید | 684402 پست
طبیعی باردار شدی ؟ من ۰ون طبیعی باردار نمیشدم وارد این راه شدم الانم واسه بچه دوم تعیین جنسیت انجام ...

بله هر دو بچه طبیعی بودن. ولی هر دوجنس رو میخوام داشته باشم☺️. شما عوارضی داشتی عزیزم

ممنون عزیزم خب قطعا کسی که مشکل ناباروری داشته باشه یکم داروهاش قویتر و رفت و امدش اذیت کننده ت ...

عزیزم دارو همونه رفت و امدم همونه بالاخره باید روز دوم پریودت بری دارو بگیری دوباره روز هفت بری سونو چکاب دوباره روز ۹ دوباره روز ۱۱ و نهایت روز پانکچر مشخص میشه بعداز پانکچر شانس بیاری هایپر نشی دوباره با توجه به شرایطت بهت وقت انتقال میدن و بقیه ماجرا اینارو نگفتم که بگم نکن اینکارو خودت باید ببینی میتونی شرایطشو بپذیری یا خیر. وگرنه داروها و مراحل عین همدیگه هستش

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام برای تعیین جنسیت ای وی اف کنم دوتا بچه دارم و هر دو هم سالم هستیم کسی بوده بعد ای وی اف ...

سلام عزیزم منم با نظر دوستم موافقم من خودم باشم اینکارو نمیکنم چون بنظرم فقط بچه صحیح و سالم باشه کافیه اما این بستگی داره به شرایط خانوادگیت و اینکه چقدر برات مهمه از دو جنس داشته باشی باید خودت سبک سنگین کنی چون داروها بدون عوارض نیستن

ممنون عزیزم خب قطعا کسی که مشکل ناباروری داشته باشه یکم داروهاش قویتر و رفت و امدش اذیت کننده ت ...

منم مشکل از همسرمه داروها همه یک‌ جوره 

والا من که کیست سینه؛ چاقی شکم، ریزش شدید مو، تخمدان دچار کیست شد ، مشکل تیرویید والا همه از بعد از ای وی اف شد

فتق گاهی میاد و میره؟ خب وقتی میره کجا میره؟ چیزی مثل گردو

فتق با گریه بچه و بی قراری و زور زدنش بیرون میاد با ارامش برمیگرده فتق یعنی یه قمست کوچک پرده پریتوئن شکم شل یا پاره میشه با زور زدن روده حالت برامده از قسمت پارگی پرده پیدا میکنه با ارامش سرجاش برمیگرده 

عملش هم پرده پریتوئن ترمیم میکنن

سلام عزیزم من خودم اگه یه دونه بچه هم داشتم تو این مسیر نمیومدم دارو رفت و امد هم چه مشکل داشته باشی چه نداشته باشی فرقی نمیکنه همونه هم عوارض و فشار داروها زیاده هم بار روانی زیادی داره بعد از اینهمه تلاش ممکنه اصلا نشه یعنی صددرصد نیس ممکنه انتقال هم بدی و نگیره بازم خودتون میدونید همه ی اینا رو در نظر بگیر بعد شروع کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام عزیزم من نمیدونم چقدر دوست داری جنس مورد نظرت رو داشته باشی یا تو چه شرایطی هستی ولی من به شخصه اصلا بهت توصیه نمیکنم بی نهایت هم از نظر جسمی هم از نظر روحی صدمه میبینی 

داروها هم هیچ فرقی نداره الان اکثر که اینجاییم همسرامون مشکل اسپرم دارن من همسرم تقریبا آزو اسپرم بود و خودم سالم سالم بودم ولی بعد ای وی اف یکی از تخمدان هام کیست اورد و اندازش بزرگ شد و باعث شد بچرخه و در حد مرگ راهی بیمارستان شدم 

تازه این یکی از عوارضشه سر بارداریم دقیقا روزی که فهمیدم ازمایشم مثبت شده شکمم اب اورد و یک هفته بیمارستان بستری بودم الانم برا بچه دوم اقدام کردم ولی اگر جنین فریز نداشتم حتی یک درصدم به مصرف دارو و پانکچر فکر نمیکردم که بخوام دوباره برا بچه دوم وارد این سیکل بشم فقط گفتم همین جنین های فریزم رو استفاده میکنم و اگه باردار نشدم دیگه نمیخوام