2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
سلام دوستان یه سوال مهم دارم این لیست آزمایشات دکتر برای من نوشته که باید هوررمونی ها رو روز دوم سو ...

روز دوم و سوم پریودی برای ازمایش پرولاکتین و بقیه هورمونیا گفته ولی میتونی همه رو با هم یه جا روز دوم پریودی بدی چون بقیش چندم سیکل باشه مهم نیست حتما هم هشت ساعت ناشتا باش برای ازمایش قند خون و چربی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اینجوری شدم یعنی؟ نمیدونم عفونت ها یکیه یا نه من یه روز قبل پانچر ویروس گرفتم تب و لرز ، عفونت ...

بله گلم عفونت زنانه به پانکچر ربط داره ،بعد از پانکچر باید دکتر آنتی‌بیونیک‌ میداد تا عفونت نگیری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا من راجبش چیزی نفهمیدم  فکر میکردم میکرو ای وی اف یکیه کلا فکر میکردم ای وی اف اسپرم رو وا ...

الان دیگه همه رو‌میکرو ‌میکنن چون شانس ‌موفقیتش ‌بیشتره فقط اسمش ‌ای وی اف مونده ، برای توام ‌میکرو‌ بوده نگران نباش❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم همسرم تعداد اسپرمهاش خوبه و حرکتشون. ولی درصدی که شکلشون سالم باشه یک درصد هست و جز اون dfi یا ه ...

به امید خدا 

هممون به وقتش مادر میشیم فقط زمانش دست خداست

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان اکثر مراکز همون میکرو رو انجام‌میدن اسم  رو میگن ای وی اف

اوهوم نمیدونم 

ولی درکل دیگه واسم مهم نیست همه چیز رو سپردم به بالایی

خودش میدونه چی به صلاحمه   :)

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا من راجبش چیزی نفهمیدم  فکر میکردم میکرو ای وی اف یکیه کلا فکر میکردم ای وی اف اسپرم رو وا ...

دست ما نیست که بگیم چه کار کنن الان دیگه همه رو بیشتر میکرو انجام میدن بعدم چه فرقی داره خداروشکر تو برات ۱۲ جنین عالی تشکیل شده حالا هر روشی که بوده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم نگران نباش توی بچها فتق شایع هست مخصوصا اگه بچه بی قراری و زیاد گریه کنه اگه فتق باشه بستگی به ...

بچه من سرموقع اومد

نمیدونم چرا فتق ناف داره

چیزی شبیه گردو 

قسمت بیکینی قرار میگیره

درسته؟

😉

درسته معمولا زیرناف هست حالا با سونو معلوم میشه بیضه هاش جفتش نزول کرده؟

پیش چه تخصصی ببرم؟

قراره این هفته بریم ختنه

پیش جراح عمومی

ولی بهتره بریم ارولوژی کودکان

درسته؟

😉

کسی اطلاعاتی از بیضه نزول نکرده نوزاد داره؟

عزیزم پسر من بیضه چپش نزول نکرده بود ما خیلی نگران بودیم حتی دکتر فرستاد سونو و سونو گفت که بیضه تو کانال هستش دکترش گفت احتمال زیاد نزول میکنه اگر نکرد تا دوسالگی صبر میکنیم و بعدش عمل سبک داره که خداروشکر پسرمو ۶ ماه چکاب بردم نزول کرده بود و دیگه بالا نرفت. دکترش گفت بخاطر نارس بودنشه چون ۲ کیلو بود. 

خداياشكرت....❤️