2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
انشالله بحق امام حسین این دفعه مثبت میشی عزیزم😍😍😍 رحمت به سیکل نچرال جواب داد؟ ضخامتش راحتر بالا ...

ایندفعه ازهمون روز دوم پری دوتا استروماروینو چهارتا استرادیول داد روز یازدهم پری که رفتم سونو گفت رحمت خیلی بهتر از دفعه هست انشالله بگیره

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی ممنونم گلم❤️❤️❤️

عزیزم سلام خوبی . دیدم که انتقال دادی خیلی خوشحال شدم . انشالله که به حق حضرت زهرا مثبت میشی عزیزم . چند تا رو انتقال دادی روز چندم سیکل ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

@alaae    

@zibajoooon    

@گلپری2    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

@نسرین_مهر    

عزیز دلمممم، مامان خانم صبور ⁦❤️⁩🌹

به نیابت از شما و هدیه به نرجس خاتون ۲ رکعت نماز خوندم، ان شاالله که پیش پسرشون آقا صاحب الزمان (عج) شما رو شفاعت کنند و امروز همه چیز خوب و عالی پیش بره و دردونه هات رو صحیح و سلامت در آغوش بگیری و خوشبختی و عاقبت بخیریشون رو ببینید زیر سایه امام زمان (عج) 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دلم کباب می شه اینو می خونه منم می گم یعنی بچم سالم دنیا می یاد مادرم ببینه. مادر تو سرش تومور داره. ...

ان شاالله که هم نی نیتون سلامت هست هم مادرتون سلامتیشون رو بدست میارن و نوه گلشون رو بغل میکنن🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یعنی خواهری الان سوار ماشین میشم این میگه اسم این فرمان هستش ماهم یه فامیل شوهری داریم اسمش فرمانه م ...

😂😂😂😂 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله همه چی عالی پیش مبره با نتیجه عالی😍

مرسی عزیزدلم ان شاالله 🤲

چند تا تخمک داستی دارو چی داد عارفی 

باالنوا شروع میکنه .سری اول ۹ نمیدونم چندتا پوچ سری دوم ۱۰ سه تا پوچ ، سری اول ۶ تا جنین شد سری دوم دوتا گفتن اسپرم همسرم ضعیف بود  ،

ان شاالله که هم نی نیتون سلامت هست هم مادرتون سلامتیشون رو بدست میارن و نوه گلشون رو بغل میکنن🤲🤲

ممنون عزیزم ان شا الله فردا خبر خوش بیارم گروه. خدا صدای دلمو بشنوه و صلاحم باشم که بهش برسم

من مرکزم رویان تهران بود. قبل از انتقال اولم از دکتر خواستم ازمایشات رو بنویسه ک گفت فعلا نیازی ب از ...

سلام عزیزم، اوضاع خوبه؟ 

شما بجز آنوکسا دقیقا چی داشتی قبل از پانکچر و انتقال؟ منظورم آسپرین و هیدروکسی و پردونیزولون هست...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشاالله که همه چیزخوب باشه وانتقال بدی وجنینا محکم بچسبن به دلت ومامان بشی،واقعامعلومه دخترخوش قلبی ...

شما خیلی محبت داری ،این برداشتتون نظر لطفتون هستش عزیزم شرمنده میکنین . حس و حال همو درک میکنیم تنها کاری که در حد بضاعتم از دستم برمیاد .ممنونم از دعای خیرت ❤🤲🌷