2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سلام  امروز زفتم ی سر بزنم ب مامانم  خیلی لاغر شده بود 🥺معلوم بود چقد گریه کرد  م ...

دلم کباب می شه اینو می خونه منم می گم یعنی بچم سالم دنیا می یاد مادرم ببینه. مادر تو سرش تومور داره. کاش بچمو بغل کنه. فردا می رم سونو. ساک رو نرفتم دکتر مستقیم سونو قلب رو نوشت گفت واژینال نمی نویسم. شکمی برو. دعا کنید. گاهی با خودم می گم یعنی رشدکرده ، اخه هیچ علائمی چیزی ندارم خدایا کمکمون کن🥺🥺🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم  به سلامتی ایشالا  پس چرا به من گفت ۱۱ هفته برو زود نیست ؟

نمیدونم من هر دو تا دکترم بهم گفتن دوازده هفته البته میگن بین هفته 11 تا 13 ولی حالا من همون هفته دوازده میرم

امروز باید برم ویزیت بشم تا وضعیت ضخامت رحم چه جوریه اگه اوکی بود که تاریخ انتقال مشخص کنه اگرم نه ک ...

انشاالله که همه چیزخوب باشه وانتقال بدی وجنینا محکم بچسبن به دلت ومامان بشی،واقعامعلومه دخترخوش قلبی هستی که هرروز به یادهمه ی بچه هایه تاپیک هستی و واسشون دعامیخونی،مطمئنم که خدابرات بهترینها روکنارگذاشته😍 

دلم کباب می شه اینو می خونه منم می گم یعنی بچم سالم دنیا می یاد مادرم ببینه. مادر تو سرش تومور داره. ...

عزیزم انشاالله ک قلبش تشکیل شده و بسلامتی دنیا میاد و مامانتم حسابی بغلش میکنه

دلم کباب می شه اینو می خونه منم می گم یعنی بچم سالم دنیا می یاد مادرم ببینه. مادر تو سرش تومور داره. ...

انشاءالله که فردامیرین وصدای قلب قشنگش رو میشنوی وخیالت راحت میشه ،بعدشم این دوران روبه سلامتی میگذرونی ومامانت نینی قشنگتو میبینه 😍😍برای سلامتی مادرتون وقلب دردونتون یک حمد وآیت الکرسی میخونم

ممنون عزیزم،دستگاهم اسمش آوان نمیدونم دقیق یانه،قطره روبایدازداروخونه تهیه کنم؟

سلام عزيزم من با رنج آزمایشگاه امتحان کردم آوان پنج الی هفت تا کم نشون میده برای من هفتا کم نشون میده 

ممنون عزیزم چه جالب مگه اینکه اون قطره رو کن‌میگی بگیرم خیالم راحت شه  صبح گرفتم ۶۷ بود پایین ...

چرا عزیزم پایینه، ناشتا باید بین ۷۰ تا ۹۰ باشه. چند ساعت ناشتا بودی؟ اگر خوب غذا میخوری ولی بازم قندت انقدر پایینه یه دکتر برو به نظرم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان خوبم 

ممنونم از تمامی عزیزان که دیشب به یادم بودید تشکر میکنم بابت دعاهای خیرتون 

انشالله که ثواب تمام این دعاها نصیب خودتون و نی نی هاتون بشه 

امیدوارم بدون هیچ استرسی دوران رو طی کنید 

خداروشاکرم دوستان خوبی مثل شما دارم 

لطف خدا اینجا شامل حالم شد درسته خواهر ندارم ولی تک تک شما عزیزان برام خواهری کردید 

من که نمیتونم جبران کنم امیدوارم خداوند بهترین ها رو نصیبتون کنه و براتون جبران کنه 

چرا عزیزم پایینه، ناشتا باید بین ۷۰ تا ۹۰ باشه. چند ساعت ناشتا بودی؟ اگر خوب غذا میخوری ولی بازم قند ...

سحر جان من آ مایشم رو بفرستم محبت میکنی یه نگاه بندازی 

یه کوچولو تو ادرارم خون دیده شده البته احتمالا بخاطر شن ریزه بوده که دفع شده 

یه کوچولو عفونت ولی کشت ادرار منفی 

قند ناشتا 81 هست 

PT, ptt هم خوبه