2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خیلی لطف گردی عزیزم ممنون از نظرت دوستان رویان رو پیشنهاد کرده بودن. درباره ی امید هم تحقیق میکنم ...

قربانت

انشالله اتفاقهای خوبی برات رقم بخوره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چند تا تخمک داستی دارو چی داد عارفی 

النوا رو توی هر دوسری داشتم سری اول داروها یادم نیست ولی فکر کنم خارجی بودن .سری دوم نمیدونم چی چی هموگ 😊🙂 حافظه ام درحد ماهی قرمز شده متاسفانه 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ان شا الله فردا خبر خوش بیارم گروه. خدا صدای دلمو بشنوه و صلاحم باشم که بهش برسم

ان شاالله ان شاالله صلاح خداوند درراستای خواسته قلبی خودت هست ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان خوبین  دوشنبه به امید خدا دوشنبه انتقال دومم  هست از تکتکون دوستان خوبم التما ...

ان شاالله که این دفعه جواب بگیرین🤲🤲 دوپریود گذشته بود احساس میکنم تازه انتقال داده بودین 

من مرکزم رویان تهران بود. قبل از انتقال اولم از دکتر خواستم ازمایشات رو بنویسه ک گفت فعلا نیازی ب از ...

ممنون‌ توضیح کاملی که دادی ❤

انشالله اینبار همه چی تا آخر خوب پیش میره گلم

آخه قبل انتقال اول پیش متخصص ایمونولوژی رفتی وآزمایشها آپکارو پایین نشون داده چرا باز دکتر زنان دارو‌تجویز نمیکرد و باید اصرار میکردی ؟

اصلا میشه وقتی ازمایشها ایرادی دارن همون متخصص ایمونولوژی دارو و‌تجویز کنه؟ اون موقع دکتر زنان هم با مصرف اون داروها موافقت میکنن؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میشه توضیح بدید چرا؟؟ من از شهرستانم نمی خواستم تا ۸ هفته برم دکترم . دارو های که داده گفتم ادامه م ...

شما که سرم ندارید درسته؟ چرا نگرانید؟

کسانی که اتوایمنی بالا دارند دکتر قبل بارداری بهشون میگه که باید سرم بزنند.

من سه بار سقط داشتم، آزمایشهای سقط مکرر رو دادم که چندتا مشکل داشتم. ولی واسه  ایمنی بالا و TAk و TPOAK بالا برام سرم تجویز شد.

داروهایی که دکترتون براتون تجویز کرده رو ادامه بدید، به سلامتی ۸ هفته میرید سونو اگه چیزی لازم باشه دکتر بهتون میگه.

قبل انتقال هم سرم زدید ؟؟؟

انتقال اول، اره، روز پانکچر قرار بود که سرم رو بزنم که یادشون رفت و روز انتقال برام زدند. البته پردنی رو هم ۶ ماه مصرف کردم. ولی این بار طبیعی باردار شدم که همون روز که متوجه شدم سرم رو زدم.

بهم یه نامه دادند که دقیقا توش نوشته چه روزهایی باید سرم رو بزنم. و همون پارسال بهم نسخه دادند و من سرم هام رو به تعداد ۱۰ عدد خریدم.

انتقال اول، اره، روز پانکچر قرار بود که سرم رو بزنم که یادشون رفت و روز انتقال برام زدند. البته پردن ...

سلام انشالله که همه چی خوب پیش بره، آزمایش بارداری ندادی؟ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دلم کباب می شه اینو می خونه منم می گم یعنی بچم سالم دنیا می یاد مادرم ببینه. مادر تو سرش تومور داره. ...

بد ب دلت راه نده ان شالله رشد کرده 😍

من علائم نداشتم ولی همه چی بود جز رشد جنین و ضربان 

هنورم هیج علامتی از سقط ندارم 

سلام. ممنون عزیزم. داغ دلم تازه شد🤦‍♀️ نگرفتند آزمایش رو! باید تا سه شنبه صبر کنم و ان شااله همون ...

خدا نکنه دلت داغ داشته باشه، انشالله مامان شدی چیزی نمونده که مطمئن بشی ، حتما برات دعا میکنم ولی وقتی تاحالا پریود نشدی و بی بی چکات مثبت شده یعنی همه چی داره عالی پیش میره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍