2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام عزیزم قربونت خوبیم شکر خدا.شما و گل دختر خوبید؟ آره بد نیست.ولی شیرخوردنش خیلی کمه آره منم وقت ...

ماهم خوبیم طفلی دخترم سه ماهو بیستو شش روزگیش سرماخورد و ما واکسن چهار ماهگیشم ده روز عقب انداختیم و تو اون دوره وزنم کم کرد بچم چهار ماهگی ششو پونصد بود گلم الانپ با آلرژی دارم دستو پنجه نرم میکنم مدفوعش کمی بلغمی بود و مشخص شد به گندم حساسیت داره و من نون و چیزایی که گندم داره رو حذف کردم قرار بود شیر خشک مخصوص بدم ولی هرکار کردیم شیشه نخورد و طعم شیرشم دوست نداشت دیگه مجبور شدم خودم رژیم بگیرم.

دختر شما چهارماهگی قد و وزنش چقد بود؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی که بیبی چکم مثبت شد سرم اینترالیپید تزریق کردم. من باید هر دو هفته اینترالیپید بزنم.

میشه توضیح بدید چرا؟؟

من از شهرستانم نمی خواستم تا ۸ هفته برم دکترم . دارو های که داده گفتم ادامه میدم . 

سلام دوستان خوبین  دوشنبه به امید خدا دوشنبه انتقال دومم  هست از تکتکون دوستان خوبم التما ...

انشالله بحق امام حسین این دفعه مثبت میشی عزیزم😍😍😍

رحمت به سیکل نچرال جواب داد؟ ضخامتش راحتر بالا رفت؟

ازمایشت خوبه خداروشکر فقط ویتامین د۳ ۱۰۰۰ روزانه بخور  اگه توی سیکل انتقال هستی د۳ به ۳۰ برسون ...

دکتر غدد برام‌نوشت‌ این ازمایشو.اگه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشم و مشکلات غددم حل بشه وارد سیکل میشه انشاالله

به نظرم درسته هزینه اش زیاده اما برای انتقال هم کم هزینه نمیکنیم تازه کلی شکست و ضربه روحی هم میخوری ...

من مرکزم رویان تهران بود. قبل از انتقال اولم از دکتر خواستم ازمایشات رو بنویسه ک گفت فعلا نیازی ب ازمایشات ایمنی و انعقادی نیست. دیگه خودم همون موقع اصفهان پیش دوتا متخصص ایمونولوژی رفتم که یه سری ازمایشات رو برام نوشتن  و رفتم رویان ازمایشات رو انجام دادم. بعد جوابشو نشون هر دو تا متخصص اصفهان دادم، هر دو نظرشون این بود که چون آپکات پایینه باید قبل از انتقال سرم ای وی ای جی تزریق کنی و چون ای وی اف هستی حتما انوکسا رو بزن. دیگه به دکتر خودم توی رویان اصرار کردم برای انتقال اول بهم انوکسا بدید. فرستادنم پیش متخصص خون رویان ک گفت نیازی ب انوکسا نداری ولی دو هفته ی انتقال انوکسا بزنی اشکالی نداره ولی توی بارداری نیاز نداری...  انتقال اول و دوم طبق نظر این دوتا متخصص اصفهان سرم زدم ولی منفی شدم. 

دیگه تصمیم گرفتم قبل از انتقال سومم پیش دکتر زرنانی برم. دکتر گفت اصلا به سرم نیاز نداشتی و اصلا فاکتور آپکا توی بارداری تاثیری نداره و برای انتقال سوم سرم نزن و اگر مثبت شدی باید تا پایان بارداری انوکسا بزنی... ک به لطف خدا این انتقال باردار شدم و طبق دستور دکتر زرنانی دارم پیش میرم..

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻