2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که همه چیز برات خوبه چند هفتت شده معجزه جون ؟ اره سونو انومالی رو هشت شهریور برام نوشته می ...

من طبق نظر دكتر ١٧ هفته ٤ روز

طبق ان تي ١٨ هفته دقيقاا

من رفتم ميام بهت ميگم دارو خاص كه نميدن معمولااا ولي خودت حواست به سرويكس و شريان رحمي چون انوكسارو قطع كردي اينات باااشه كليت سونو رو كه خود سونوگراف ميگه بهت

اكه همه چيز خوب بود كه ان شالله هست اصلا جاي نگراني نداره ولي فكرت مشغول مثلا به يموردي چيزي شد زنگ بزن نظر دكترتم بدوووون وگرنه نه مشكلي نيست ديرتر بري

من ۱۸ هفته و یک روز رفتم، فکر کنم بهتره ۱۸ هفته کامل شده باشه.

آها مرسی عزیزم پس انومالی رو میرم ان شاالله همه چی خوب باشه وایمیستم ۲۰هفته میرم دکتر خودم برام دیگه. آزمایش ننوشته

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من طبق نظر دكتر ١٧ هفته ٤ روز طبق ان تي ١٨ هفته دقيقاا من رفتم ميام بهت ميگم دارو خاص كه نميدن معم ...

مرسب عزیزم 😘😘 من ان تیم با انتقالم سن جنینام یکی بود انوکسا نداشتم از اول 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من لکه بینم قطع شده بود ولی دوباره پیدا شده شیافمم روزی سه تا میزدم دکترم گفت ادامه بده تا یک ...

هيوا منم لكم ميرفت و برميگشت

يعنى تا زمانى ك برى سونو بگه هماتومت دفع شده لكه بينى رو دارى

چون اينا همون خونهاى هماتوم هست ك داره دفع ميشه

شياف و امپول هات رو هم ادامه بده ب همين تعداد تاااا زمانى  ك تو سونو دفع هماتوم داشته باشى بعد كم كن با نظر دكترت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسب عزیزم 😘😘 من ان تیم با انتقالم سن جنینام یکی بود انوکسا نداشتم از اول 

عه فك كردم شماااايي گفتي قطع كردم بعد ان تي👀

منم يكيه ولي دكترم سن جنينووو حساب نميكنه براي همين اختلاف دارن😒همش محكم تاكيد داره رو اون هفته كه ميگه من توجهي ندارم😂

هيوا منم لكم ميرفت و برميگشت يعنى تا زمانى ك برى سونو بگه هماتومت دفع شده لكه بينى رو دارى چون اين ...

عزیزم هماتوم نیاز ب استراحت مطلق نداره یا نمیخواد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰