2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزیزم دکتر ب همسر من گفته بود طبیعی نمیتونی باردار کنی ولی من بعد ای وی اف منفی طبیعی باردار شدم هیچ ...

ممنون عزیزدلم آخه ما به خاطر شرایطمون شاید وقت زیادی نداشته باشیم هرچند همه چیز دست خداست

شما همسرتون داروی خاصی مصرف کردن؟

چقد امیدوار شدم از هیسترو که انجامش بدم.😍 ازمایش انعقادی هم داده بودین؟؟؟

اره عزیزم خیلی خوبه تازه مشکلی اگه هم خدانکرده باشه برطرف میکنن غیر از خراش،،والا من موقعه انتقالم قبلش دکتر صحبت کرد گفت چون ای وی اف ناموفق داشتی اینا ما داروهای بهت دادم که جلوگیری کنیم بدنت جنین پس نزنه انگار ایمنی بدنم بالا بود من که نمیدونم خیلی ازمایش دادم یادم نیست ولی دکتر گفت ما پیشگیری کردیم از همه جوانب بقیش دست اون بالاسریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزدلم آخه ما به خاطر شرایطمون شاید وقت زیادی نداشته باشیم هرچند همه چیز دست خداست شما همسرت ...

مورفولوژی و حرکت a ابن سینا صفر بود واریکوسل گرید یک .دکتر اراسته گفت عمل کن شوهرم نکرد .شوهرم هرروز باشگاه میرفت و ویتامین ترکیبی سی و منیزیم هرروز میخورد رابطمونم بیشتر کردیم نسبت ب قبل داروهای ای وی اف هم تاثیرشون همونطور ک میدونید تا ۶ ماه میمونه تو بدن و کمک کنندس چون به بدن شوک وارد میشه .همسرمم سنشون ۳۸ ساله

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  

@sim7070    

@delara60    

@sseeaa    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای سحر جون من قندم ناشتا 93 بود پس خیلی لبه مرزم که 🥺🥺🥺

نه عزیزم خوبه. یکم رعایت کن شیرینیجات مصنوعی نخور، احتمالا شام کربوهیدرات زیاد خورده بودی. با یکبار نمیشه گفت بالاست، ۹۵ رو میگن روی مرزه. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام هزیزم  خداروهزار مرتبه شکر  برا منم دعا کن خیلی استرس آن تی دارم  میشه علایمت ...

ممنون عزیزم،انشاالله که واسه شماهم همه چیزخوبه منم خیلی استرس داشتم دیشب تاصبح بیداربودم،من حالت تهوعم بیشترعصروشبه،بیشتربه ترشیجات علاقه دارم،بتایه اولمم۱۴۰۰بود