2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
عزیزم هماتوم نیاز ب استراحت مطلق نداره یا نمیخواد 

چرا بايد نسبى رو ب مطلق داشته باشى

سعى كن خييييلى كم از جا پاشى و تحرك كنى

اگر مقدوره مامانت بياد پيشت غذا و اينارو بذاره ك خودت انجام ندى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بايد نسبى رو ب مطلق داشته باشى سعى كن خييييلى كم از جا پاشى و تحرك كنى اگر مقدوره مامانت بياد ...

من از وقتی فهمیدم باردارم اومدم خونه مامانم همش استراحتم فقط گاهی بلند میشم تو حیاط ی قدمی میزنم حوصله ام سر نره 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بسته به اندازه هماتوم داره ولي دكتر من گفت كار سنگين نكن ولي مطلق لازمي نيست ولي اكثرا با استراحت م ...

من نمیدونم چه اندازه است حتی سونو هم نرفتم دکترم گفت هشت هفته برو خیالت راحت شه لکه بینتم فقط شیاف روزی سه تا بذار با ی امپول گفت لازم نیست امپول دوتا شه گفت لکه بینی تو ای وی افیا شایع است ولی اسم هماتوم نیاورد 

باشه عزیزم ممنون 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
من از وقتی فهمیدم باردارم اومدم خونه مامانم همش استراحتم فقط گاهی بلند میشم تو حیاط ی قدمی میزنم حوص ...

دوز پروسترون معمولا يكم زياد ميكنن

اب زياد ،استراحت 

و زمان براي جذب هماتوم لازمه

ان شالله اينسري بري نباشه خيالت راحت بشه❤️

دوز پروسترون معمولا يكم زياد ميكنن اب زياد ،استراحت  و زمان براي جذب هماتوم لازمه ان ش ...

انشاءالله عزیزم 

من نمیدونم چه اندازه است حتی سونو هم نرفتم دکترم گفت هشت هفته برو خیالت راحت شه لکه بینتم فقط شیاف ر ...

خوب منم سر پسرم لك بيني داشتم ولي هماتوم نداشتم فك ميكنم بخاطر انوكسا و اسپرين بود چون استراحت مطلق واقعي بودما فقط سرويس  ميرفتم،ولي با وجود شياف زياااد و زمان زياد تا نزديكاي انومالي داشتم

الان ميگم قطعااا براي رقيق كننده هااا بوده

شماهم ان شالله خيلي زود رفع ميشه

خوب منم سر پسرم لك بيني داشتم ولي هماتوم نداشتم فك ميكنم بخاطر انوكسا و اسپرين بود چون استراحت مطلق ...

من اصلاا خداروشکر نداشتم لکه بینی اینا فک میکردم بارداریم حتما سالمه که ندارم

عه فك كردم شماااايي گفتي قطع كردم بعد ان تي👀 منم يكيه ولي دكترم سن جنينووو حساب نميكنه براي همين ا ...

نه امپول پروژسترون رو برام قطع کرد 😁از دست این دکترا 🥴عوضش نمیکنی ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️