2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عاره عزيزم ان شالله چهارشنبه ميرم بگو حتما ميپرسم گلم

یه دنیا ممنونم .لطف میکنین عزیزم 🙏🏻 من روز شنبه هفته آینده باید برم برای ویزیت ضخامت توی سیکل انتقال .میخواستم اگه میشه از خانم علیپور یا دارابی بپرسین که من شنبه چه ساعتی باید انجا باشم .باز از صبح زود برم یا ساعت ۱ .بعد کلینیک زنان ویزیت میکنه یا همون مرکز .چون دکتر قدیما شنبه ها کلینیک زنان بودن .یکبار فقط پارسال شنبه رفتم پیششون ویزیت یادم نیست برنامه کاریشون چه جوری ان روز .دست گلتون درد نکنه واقعا ❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین لطفا من و راهنمایی کنین من خونه مادرم شهرستان هستم هشتم هم وقت انومالی دارم ک میگم ...

سلام عزیزم، همراه سونوی آنومالی معمولا آزمایش غربالگری هم میگیرن، آزمایش دیگه ای نداره، من فقط به درخواست خودم چکاپ کامل برام نوشت وگرنه فقط همون آنومالی هست. به نظرم اشکالی نداره، چون من خودمم نرفتم پیش دکتر ، همسرم جواب آنومالی رو برد دکتر گفت خوبه بگو هفته بیستم خودش بیاد.

ان شاالله که آنومالی شما هم خوب و عالیه عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام من یادمه شمارو عزیزم امدی گفتی جنین نبود تو سونو  همونی شما؟

بله عزیزم قلب ندیده بود دکتره جنین بود .ک دوباره رفتم سونو بیرون ک قلب داشت و سالم بود خداروشکر

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  

بچه ها من لکه بینم قطع شده بود ولی دوباره پیدا شده شیافمم روزی سه تا میزدم دکترم گفت ادامه بده تا یک هفته ده روز همین سه تارو ولی وقتی قطع شده بود چرا دوباره  لکه دارم  کسی بوده مث من؟؟؟؟؟؟؟

نگرانم نکرده 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام خانما. من ماه بعد ایشالا سیکل جدید پانکچر رو‌شروع می کنم. این ماه کار خاصی هست انجام بدم و کی ...

من عسل سیاهدونه میخورم روزی یه قاشق ناشتا تا ۱۲ موعدم 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
سلام خانما. من ماه بعد ایشالا سیکل جدید پانکچر رو‌شروع می کنم. این ماه کار خاصی هست انجام بدم و کی ...

ی قرصی هم دکتر بهم داده بود برای کیفیت تخمک گچی بود اسمش یادم نیس احتمالا دکترت بهت ی قرص بده

بله عزیزم قلب ندیده بود دکتره جنین بود .ک دوباره رفتم سونو بیرون ک قلب داشت و سالم بود خداروشکر

من رفتم سونو داپلر جنین بود پلی خیلی ریز بود هشت  هفته 

حالا منم باید برم باز سونو کاش مال منم درست شه

اره عزیزم خیلی خوبه تازه مشکلی اگه هم خدانکرده باشه برطرف میکنن غیر از خراش،،والا من موقعه انتقالم ق ...

خدا بزرگه.. الهی که دختر نازتو به خوشی بغل کنی عزیزدلم ممنونم 🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕