2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبي تبم شده٣٩ رفتم دكتر باز ياست سريع كرونا گرفت منفي شد باز پي سي ار نوشت ازيترو داد ديفين ...

بلابدور باشه عزیزم 🌷🌷.ان شاالله خیلی زود خوب میشین 🙏🏻🙏🏻🌷😍نگران جنین نباش جاش امنه .خودتون مایعات زیاد مصرف کنین دوره اش کوتاه زود تموم میشه تبتون رو هم با پاشویه کردن بیارین پایین  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان تو رو خدا زود جوابمو بدین امروز روز 18 انتقالم بود از صبح دل درد داشتم الان یهو عذر میخو ...

با مرکز تماس بگیرین احتمالا هماتوم دارین و باید داروهاتون رو زیاد کنن استراحت مطلق کنین .ان شاالله که رفع میشه 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان تو رو خدا زود جوابمو بدین امروز روز 18 انتقالم بود از صبح دل درد داشتم الان یهو عذر میخو ...

خدا نکنه عزیزم از خدا میخوام این هدیه ای بعد ۱۶ سال بهت عطا کرده رو برات ببخشه و به سلامت بغلش کنی 

نسرین جان منم امروز ویزیت شدم دکتر استرادیول رو قطع کرد سونو ان تی هم تقریبا ده روز دیگه میرم

سلام ماهک عزيزم 

من کم کم، کم کردم چهار روز پیش قطع کردم 

الانم دارم امپولم و کم میکنم 

من 18 مرداد که میشم 12 هفته شش روز میرم سونو ان تي 

شما چند هفته میری برای سونو

سلام پشمالوجان تبریک میگم منم هفته قبل بار ۵ ام انتقالم منفی شد .دکتر شیراز بودم شما کدام مرکز و چه ...

سلام عزیزم ممنونم 😘

بنظرم حتما مرکزت رو عوض کن اگه قرار بود بشه اونجا تا حالا شده بود 

من مام رفتم ولی رویان هم بچه ها رفتن راضین 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزدلم. اره دقیقا همین الان رسیدیم تبریز. هنوز خونه نرفتیم ان شاالله ب زودی روزی همتون ان شاا ...

شکر خدا زیارت قبول انشاالله سفر بعدی با فسقلیاتون برین سفر😍😍🙏🙏ممنون از دعای قشنگت عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون از دوستانی ک پاسخ دادن متاسفانه دکترم ی شهر دیگه اس الانم کسی نیست واسم آمپول بزنه تنهای تنهام ...

شیاف بزار عزيزم 

خواهشا تماس بگیر با درمانگاه بیان خونه برات بزنن 

یا فیلم آموزش، زدن آمپول ببین خودت بزن 

لااقل یه کاری بکن 

امپول بزنی استراحت کنی قطع میشه خونریزی 

سلام اولین باره تو این تاپیک کامنت میزارم منم میخام میکرو کنم یا ای وی اف دقیق نمیدونم منتظرم پریود ...

سلام گلم خوش اومدی انشاالله که نتیجه مطلوب بگیری خیلی کاره خوبی میکنی که برا فیبروم درمان می‌کنی من خودم میوم دارم درسته خارج رحم هست اما درد داره موقع سونو بهتره درمان بشه انشاالله که موفق میشی انشاالله همه منتظرا موفق بشن💪💪💪💪🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من درد ندارم...به شما نگفتن باید دربیاری؟

متاسفانه دکتر من الویت و به انتقال جنین داد گفت چون خارج از رحم هستش میتونیم انتقال بدیم اما مثبت شدم و موقع سونو عذاب می‌کشیدم جنین رشدش متوقف شد الان ماه بعد میخواد هیسترو کنه نمی‌دونم شاید وضعیت و جوری دید که لاپارا هم بکنه توکل بخدا دعام کن فقط 

تو رژیمتون گوشت و حذف کنین تا حد امکان 

خودت و دعوا کن نزار به فکرت چیزای بد و منفی بیاد من دیگه به چیزای منفی فکر نمیکنم سعی میکنم خودمو ار ...

منم ميگم خدا هديه داده پس نميگيره اما خب ديگه🤪🤪🤪

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم