2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
چه جوری از تامین اجتماعی هزینه رو گرفتید؟؟مرکز دولتی هم هستیم هزینه رو میده؟تکمیلی هستید؟

عزیزم‌ باید بری اسناد پزشکی‌ شهرتون‌ راهنماییت میکنن. آره‌ اتفاقا شنیدم تامین اجتماعی در مراکز دولتی برای نازایی ۹۰ درصد هزینه هارو برمیگردونن.  به‌ بیمه تکمیلی ربطی نداره هرکسی که تامین اجتماعی داشته باشه میتونه هزینه هارو بگیره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  خداروشکر خوبه اول با دکتر هتاو تهرانی وقت گرفتم ولی همون تایم مسافرت بود مجبور شد ...

تهرانی برخوردش خیلی خوبه ولی مطب خش افتضاح شلوغه چندتاچندتامیرن تو خیلی هم باید منتظربشی نوبتت بشه ولی بنظرم بادقته دکترای زنان همشون چندتایی ویزیت میکنن 

یا رب العالمین
وای ماشالا چه جوجه زبر و زرنگی 😍😍😍  بتات چند بود ؟  کاش برا منم تشکیل بشه میرم … از ...

سلام پشمالوجان تبریک میگم منم هفته قبل بار ۵ ام انتقالم منفی شد .دکتر شیراز بودم شما کدام مرکز و چه دکتری تهران رفتین .

سلام به همگی

من سال ۹۵ با پزشک خانم دکتر عارفی باردار شدم.

انشالله همه تون موفق باشید.

اون موقع ها خیلی اینجا بودم.

تورک آنا هنوزم اینجاست.

اونموقع ها خیلی دلسوزانه به همه کمک می کرد.

چه خبر؟

سلام به همگی من سال ۹۵ با پزشک خانم دکتر عارفی باردار شدم. انشالله همه تون موفق باشید. اون موقع ه ...

سلام بسلامتی .... 

الان هم همینطوره همه دارن به هم کمک میکنن 😥هرکی میتونه جواب سوال میده تا آنا جون بیاد 💕💕

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام دوست عزیزم. شما مرکز خصوصی بودی یا دولتی؟ من خصوصی بودم.بنظرتون مدارک رو ببرم تامین اجتماعی ا ...

سلام عزيزم بیمه تامین اجتماعی داشته باشید میدن بهتون از شهریور تا اسفند تا سه بار میدن 

در واقع سالی تا سه بار پرداخت می‌کنند حداقل هفتاد درصد هزینه هارو 

چه جوری از تامین اجتماعی هزینه رو گرفتید؟؟مرکز دولتی هم هستیم هزینه رو میده؟تکمیلی هستید؟

تو پیام ها ی قبلی کامل گفتم دوست خوبم برو امور مالی مرکزت فرم تامین اجتماعی بگیر 

ببر اسناد پزشکی آستانت یا تامین اجتماعی شهرت کد نازایی بگیر 

بعد با صورتحساب و پرداختی و.... ببر شعبه ای که همسرت بیمش رد میشه 

بعد یکی دوماه پرداخت میکنن

ربطی به داشتن بیمه تکمیلی نداره 

البته اگه از بیمه تکمیلی گرفته باشی دیگه بهت نمیدن 

اگه از تامین اجتماعی بگیری بیمه تکمیلی دیگه بهت نمیده 

چون تکمیلی فقط سالی یک بار پرداخت میکنه 

تامین اجتماعی مزیتی که داره اینه اگه بیشتر از یک بار تخمک کشی و انتقال داشتی میتونی از تامین اجتماعی بگیری 

زينب و مامان رقيه ديشب ب ياسين رو اول ب نيت شمادوتا و بعد ب نيت بقيه خوندم ان شاالله زينب جون بيبى پررنگ تر بياد و مامان رقيه هم امروز نوبت سونو داره بياد خوشحالمون كنه

خدا ميدونه اين چند روز ك نبوده چقد نگرانشم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
همچنین عزیزم، نه ان تی نگفت، ولی هفته پیش رفتم سونو گفت به دختر شبیهه.

ای جااانم مبارکه مال منم گف احتمالا دختره😍

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزيزم بیمه تامین اجتماعی داشته باشید میدن بهتون از شهریور تا اسفند تا سه بار میدن  در واق ...

ممنون که جواب دادی عزیزم.

از شهریور تا اسفند منظورت چیه؟

من خرداد ماه هیسترو‌ شدم.تیر ماه انتقال.

منظورت اینه اگه شهریور تا اسفند عمل کنم هزینه میدن؟

ببخشید آنقدر سوال میپرسم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘