2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045856 بازدید | 684486 پست
احتمالا دارى چون هماتوم توى اى وى اف خيلى شايع هست و فقطم با استراحت برطرف ميشه زود فقط نگرانى رو ا ...

خداروشکرکه قلبشودیدی عزیزم😍ممنون ازراهنماییت انشاالله که به سلامتی زایمان کنی وروی ماهه نینیتو ببینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکرکه قلبشودیدی عزیزم😍ممنون ازراهنماییت انشاالله که به سلامتی زایمان کنی وروی ماهه نینیتو ببین ...

مرسى گلم همچنين💖💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شیاف رودوازده ساعتی استفاده میکنم،آمپول هم دارم،من خونه مامانمم همش استراحت میکنم،دیروزباماشین رفتم ...

سلام عزيزم 

نگران نباش 

دقیقا منم رفتم از دادم اومدم از شبش افتادم به خونریزی چون هماتوم داشتم 

استراحت کن 

آب زیاد بخور 

قطع میشه 

سلام عزيزم  نگران نباش  دقیقا منم رفتم از دادم اومدم از شبش افتادم به خونریزی چون هماتوم ...

نسرین جان نمیدونم چرا سرماخوردم خیلی بی حالم 

گلوم درد میکنه سرمم داره منفجر میشه 

شیاف بزارم یا مشکل داره؟

نمیدونم هماتوم دارم یانه چون فقط یکبارسونوگرافی واژینال شدم که اونم فقط یک دقیقه طول کشیدودکترم گفت ...

استرس نداشته باش احتمالا هماتوم داری 

فقط استراحت کن گلم 

من چند روز پیش با اینکه هماتوم جذب شده لکه بینی داشتم 

که متوجه شدم وقتی سلول‌های جفت دارن جا میگیرن خون ریزی پیش میاد 

استرس نداشته باش 

بچه ها جون من ۱۵ تا hcgرو تو ۵ روز بزنم بعد باید برم .ببخشید من که پریود نشدم که بخوان امپول بدن .بعدش میدونید چی کار میکنن 

مگه این امپول برای ازاد نشدن تخمک نیست ؟

یعنی صفحه سونو گرافی اون طرف بود اصلا به من نگفتن چه طوری و چه کار باید بکنی .فقط اینا رو گفتن استفاده بکن و تمام .یعنی خوش به حااشون 

مرسی گلم انشاالله قسمت خودت بشه بزودی به حق این روزا🤲❤️😍

مرسی عزیزم 😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نسرین جان نمیدونم چرا سرماخوردم خیلی بی حالم  گلوم درد میکنه سرمم داره منفجر میشه  شیاف ...

سلام گلم نه شیاف نزار عزیزم 

با شربت دیفین غرغره کن 

با آب نمک هم همینطور 

خیلی اذیت شدی نهایت یه دونه استامینوفن ساده بخور عزيزم 

دارو نخور شیاف هم نزار 

عزیزم همسرت تو مرکز ناباروری آز داده؟ 

عزیزم نمیدونم چرا دکتر قبل عید که آز شوهرمو دید نگفت که مشکل داره و اینا فقط گفت اقدام کن و اگه ۴ ماه دیگم باردار نشدی بیا دارو بدم

چند روز پیش آز شوهرمو به دوتا ماما نشون دادم گفتن سرعتش پایینه و شکل نرمالش خیلی کمه

الان اصلا موندم پیش کدوم دکتر برم چکار کنم 

اصلا قاطی کردم میگم نکنه چیز مهمی نبود که دکترم چیزی نگفت یا ماما ها اشتباه گفتن اگه درست گفتن دکترم چرا چیزی نگفت دارو نداد به شوهرم

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه