2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من روز یازده انتقال بتام۸۴۰بود بی بی چکمم از روز نه مثبت شد ،عزیزم نگران نباش انشاالله که سالم میاد ...

عزیزم چشمت روشن 🤩گفتم با این بتا تو روز 11 حتما دوقلویی انشاالله خدا برات حفظشون کنه🥰🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی من امروز رفتم سونو .دوتا نی نی دارم قلبشونم تشکیل شده خداروشکر😍😍💖انشاالله روزی همه د ...

وای عزیزززم 😍😍😍 مبارک باشه ایشالا صحیح و سالم بغلشون کنی 

میشه بپرسم چن هفته ای  😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام به همگی من امروز رفتم سونو .دوتا نی نی دارم قلبشونم تشکیل شده خداروشکر😍😍💖انشاالله روزی همه د ...

شکر خدا عزیزم تبریک میگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخه داداشم مثبت شده کل خونواده رفتیم قرنطین،علائمش اسهال استفراق تنگی نفس درد قفسه سینه

من هیچ کدوم از این علائم رو ندارم

حتی همسرم هم که داخل خونه با من هستش خوبه خداروشکر

کاملا شبیه سرماخوردگی هستم😔😔

وااااای خداروشکر‌ چقد خوشحال شدم😍😍😍 مبااارکه عزیزم چقد خوب که دوقلوان خدا حفظشون‌کنه واست مامانی🥰 تبریک عزیییزم👏👏👏

تبریک میگم😍😍

الهی هر سه تایی صحیح و سالم باشید♥️♥️

خیلی مراقب خودتون باشید

ال کارنیتین بگیر خیلی مهمه حتما بخوره شبا هم کیسه یخ بزاره شوهر من یه ساشه هایی میگرفت مخصوصا تقویت ...

فرتو من بود؟ برا همسر منم داده همینجوریه تو لیوان اب میریزه میخوره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عززززیزم خیییلی مبارکه سرویس شدنت مبارک فداتشم😍😍😍😂🙏

خداياشكرت....❤️