2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم ببين منم روزى دوتا دوفاستون دوتا شياف دوتا امپول داشتم ك سونوى اول ك خونريزى داشتم دوفاس ...

خیلی ممنونم عزیزم

عاره احتمال زیاد کم میکنه

تومخم بود شیاف و دوفاستونو باهم بخورم بزارم

میمیترسم بمونه توهفته های بالاتر بعدا پشیمون بشم چرا دوهفته مامانمو نگه نداشتم

ب نظرم نگه دار با استراحت خيلى زودتر رفع ميشه تا بدون استراحت

من مامانم اينا ديگه احتمالا ميرن و ديگه خودم رعايت كنم تا جوجه بزرگتر بشه و جون بگيره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم نگه دار با استراحت خيلى زودتر رفع ميشه تا بدون استراحت من مامانم اينا ديگه احتمالا ميرن و دي ...

ههمهمسرمم الان اومد گفت عاره نگه دار

توکل بخدا نهایت۵ شنبه و جمعه ها میگم بره خونه اوناهم خونه گناه دارن عاخه

انقدم دکتر دیر اومد قندو نتونستم ازش بپرسم

فقط گفتم افت فشاردارم و با رژیم۹۶ شده گعت باید زیر۹۲ باشه زیاده حالا چند هفته پیش زیر۹۵ میگفتنااا

ه در مقایسه با پسرم فک کنم کمتره البته چون مشغولترم شاید باشه مخم هنگه شب حساب کنم ببینم ۶ ساعتش چه ...

یه شیاف صبح بزار قرص هم بخور یه شیاف شب بزار قرص بخور نمیخواد هر شش ساعتش کنی

سعی کن استراحت کنی

ههمهمسرمم الان اومد گفت عاره نگه دار توکل بخدا نهایت۵ شنبه و جمعه ها میگم بره خونه اوناهم خونه گناه ...

اخى راست ميگى حالا من هردوشون باهم بودن مشكلى نبود

ببين در مورد قند من فكر ميكنم استرس الكى ميدن وقتى رنج نرمالش٧٥-١١٠ هست مهم اينه ك بالاي ١١٠ نيست

رژيمتو داشته باش اما زياد توجه نكن ك خودتو اذيت كنى استرس داشته باشى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من هیچ کدوم از این علائم رو ندارم حتی همسرم هم که داخل خونه با من هستش خوبه خداروشکر کاملا شبیه سر ...

خداروشکر ولی کرونا هم خفیف شده اگه واکسن زده باشین خیلی خفیفه ولی سن های بالا رو اذیت میکنه

عزیزم با دکترت‌ تماس بگیر‌ ببین‌ نظرش چیه. من‌ شنیدم اینجور‌مواقع شیاف اضافه میکنن و میگن‌ استراحتتو ...

شیاف رودوازده ساعتی استفاده میکنم،آمپول هم دارم،من خونه مامانمم همش استراحت میکنم،دیروزباماشین رفتم آزمایشگاه آزمایش داشتم انجام دادم واومدم میگم شاید بخاطرهمون باشه

شیاف رودوازده ساعتی استفاده میکنم،آمپول هم دارم،من خونه مامانمم همش استراحت میکنم،دیروزباماشین رفتم ...

عزيزم اگر هماتوم دارى با هر فعاليتى ك بيشتر از هميشه باشه لكه بينى يا خونريزى دارى نگران نباش

ى پيام از هانيل رو ك اسكرين گرفتم رو الان برات ميفرستم ك تو هم داشته باشى و گاهى بخونى استرس نگيرى😂😂😂

عزيزم اگر هماتوم دارى با هر فعاليتى ك بيشتر از هميشه باشه لكه بينى يا خونريزى دارى نگران نباش ى پيا ...

نمیدونم هماتوم دارم یانه چون فقط یکبارسونوگرافی واژینال شدم که اونم فقط یک دقیقه طول کشیدودکترم گفت خوبه،حالاخودم هفته دیگه میرم یه سونوگرافی انجام میدم،خیلی ممنون ازدلگرمیت عزیزم،نمیدونی وقتی لک میبینم انگاردنیاروسرم خراب میشه واسترس میگیرم،خداروشکرامروزبهترم

شیاف رودوازده ساعتی استفاده میکنم،آمپول هم دارم،من خونه مامانمم همش استراحت میکنم،دیروزباماشین رفتم ...

احتمالا‌همون هماتوم‌باشه چیز‌نگران‌کننده ای نیست بازم در اسرع‌ وقت‌ برو سونو تا خیالت راحت شه‌ ایشالا‌که‌ بزودی برطرف بشه عزیزم😍

نمیدونم هماتوم دارم یانه چون فقط یکبارسونوگرافی واژینال شدم که اونم فقط یک دقیقه طول کشیدودکترم گفت ...

احتمالا دارى چون هماتوم توى اى وى اف خيلى شايع هست و فقطم با استراحت برطرف ميشه زود

فقط نگرانى رو از خودت دور كن و استراحت كن و داروهاتم ب وقت استفاده كن ك اگر باشه زود دفع شه

ولى حتما ى سونو بيرون برو ك بفهمى

منم سونوى اولى ك دكترم كرد و واژينال بود هماتوم رو نشون نداد و براى قلبم گفت زوده(پنج هفته و شش روز بودم) اما فرداشبش خونريزي كردم و رفتم سونو شكمى گفت هماتوم دارم و ى پوئن مثبتم ك داشت قلبشم ديدم😍