2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست
وای نسرین جون فدات شم چقدر خوبی تو .. انشاالله فدای خانم ام البنین بشم منم متوسل میشم بهش ..نسرین ال ...

فدای تو بشم عزيزم 

قربونت بشم جز دعا در حق همدیگه کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم 

متوسل شو به حضرت ام البنین روزی صدتا حمد هدیه کن به خانم ام البنین انشالله دو هفته دیگه با بتاي خیلی خوب خوشحالمون میکنی 

وای نسرین جون فدات شم چقدر خوبی تو .. انشاالله فدای خانم ام البنین بشم منم متوسل میشم بهش ..نسرین ال ...

منم بهترم شکر خدا لکه بینی دارم همچنان و استراحت مطلقم تا انشاالله برطرف بشه و 29 برم سونو قلب شنا هم با تو دلی هات برام دعا کن 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ما هم رو تخت انتقال نمودیم بلافاصله انتقال میدن رو تخت معمولی و میبرن بخش  شاید اونا مشک ...

باشه عزیزم خدا روشکر شما هارو میبینم امیدوار میشم از شانس امروز خیلی شلوغ بود بیشتر از ده تا انتقالی بود انشاالله همشون مثبت شن منم بین اونا ..عزیزمی نسرین جون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها من فوبیا گرفتم برا امپول انوکسا😢میگم نخوره به جنین..پهلوهام همه کبود شده چون می خواستم دور از بچه باشه..دیروز ماما دیدش کلی تعحب کرد گفت این چه طرز زدنه..چهار انگشت این ور اونر نه اینقدر فاصله..گفتمش می ترسم..چون چربی شکمی هیچ ندارم.قشنگ وقتی لگد میرنه انگار نزدیکه سطح رویی پوسته..بعد شکمم سفت شده نمیتونم با دو انگشت بگیرمشبرا زدن سوزن..دکتر و ماما گفتند هیچیش نمیشه ولی من بازم می ترسم..تو بازو هم ماما گفت اثرش کمتره بخاطر همین تا اخر مجبورم سمت ناف بزنم..امروز طول سوزن رو با خط کش اندازه گرفتم یه سانتی متره

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
منم بهترم شکر خدا لکه بینی دارم همچنان و استراحت مطلقم تا انشاالله برطرف بشه و 29 برم سونو قلب شنا ه ...

اوووییی منم الان تو دلی دارم دلم رفت با حرفت 🥺🥺😘😘عزیزم انشاالله کامل برطرف میشه لکه بینیت و خیالت راحت تر میشه ..خداروشکر پس چیزی نمونده تا قشنگترین صدای زندگیت رو بشنوی من و تو دلی هام از ته دلمون برات دعا میکنیم انشاالله یکشنبه خوش خبر بیای ♥️♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خداروشکر که خوبید عزیزدلم مام خوبیم گل پسری هم خوبه آره خداروشکر اوایل بخاطر زخم سینم واینکه نوک ندا ...

خداروشکر که خوبین😍

آره منم شیر خودمو میدم، اصلا دیگه نمیتونستم استرس پیدا نشدن شیر خشک و اینارم تحمل کنم، مخصوصا اگر آلرژی بگیره! برای همین گفتم شیر خودمو فقط بدم

امروزم رفتم مشاور شیر دهی اتفاقا، از بس که پسرک زود به زود شیر میخوره. ولی اوکی بود خداروشکر

دیدم در مورد دلدرد کوچولو از بچه ها پرسیدی، الان بهتره؟ چه علائمی داره؟ خودت چه رژیمی گرفتی. فکر کنم ما هم کم کم باید منتظرش باشیم🤦🏻‍♀️

فدای تو بشم عزيزم  قربونت بشم جز دعا در حق همدیگه کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم  متوسل شو ب ...

خدا نکنه عزیزم منم چشمم به این دعاها دوختم خیلی بهم انرژی و قوت قلب میده ..باشه قربونت برم از الان شروع میکنم می‌فرستم فدای خانم بشم .. انشاالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم

خدا نکنه عزیزمی خواهر مهربونم. انشالله الهی آمین منتظر خبرای خوبتم. آفرین خدا خودش بهترینا رو برات ...

انشاالله انشاالله به امید خدا سارا جون♥️😘😍🥰

اره کلا در حال شیر دادنم ول نمیکنه 😐😐 دل پیچه داره شبا مثل کووولیک ه فککنم شب تا صبح بیداریم دیگه ...

اتفاقا منم امروز برای همین رفتم مشاور شیردهی، کلی سوال جواب کرد از وزن گیری و پوشک و ... آخرش گفت همه چی اوکیه اشکال نداره هر وقت خواست بهش بده😐 یکی نیست بگه خوب من دیگه وقت دستشویی رفتن هم ندارم، چه برسه به غذا خوردن و خوابیدن و .‌‌‌‌‌..

خلاصه یه یک ماهی فکر کنم همینه!

بی بی روز دوازدهمم منفی شد و تماااام 😥  حکمت خدارو نمیفهمم ... همه چیز خوب و اوکی بود ... ولی ...

نمیدونم چی باید گفته شه تا دلت اروم بشه فقط از خدا میخواهم صبرشو بهت بده و دلتو پر از آرامش و امید بکنه ،،حق داری گله کنی و ناراحت باشی درک میکنم ولی ازت میخواهم ناامید نشو خدا بزرگه ❤️❤️🤲🤲

عزیزم ان شاالله اینبار پانکچر میشی باتخمک های عالی و جنین های عالی تر و اولین انتقال مامان دوقلوهات ...

ممنونم گل نازم ، انشالله خودتم به زودی زود به مراد دلت برسی 😚

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزهای دلم تیر کشیدن و گرفتگی دارم سمت چپ زیر شکمم این عادیه 🥺🥺 من تا آزمایش بدم شما رو دیونه می ...

مال من لنقد شدید بود

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
فدات شم شوره جان شرمنده کردی الهی به خانم زهرا سالم بگیری بغلت دختر قشنگت رو ..شوره جان چون شرایط شم ...

ان شالله که با خبر بارداری بیای برای خدا کاری نداره ان شالله نتیجه صبرت رو بهت بده

خدایا شکرت
ممنون عزیزم اره میترسم برم با عفونت انجام بدم ..عفونت لعنتی دو دوره دارو استفاده میکنم پلاسما انجام ...

عزیزم من قبل انتقال ترشح کاملا پنیری داشتم انگار ببخشید پوست رحمم کنده میشد همسرم همش میگفت اینحوری که جنین هامیان بیرون نمیمونن اون تو

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم