2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم من امروز دوتا از نی نی هام رو انتقال دادن ...دوستای عزیزم خواهرهای خوبم لطفاً از ته ته ق ...

وایی خدارو شکر ایشالله شماهم مامانی برات صلوات میفرستم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم من امروز دوتا از نی نی هام رو انتقال دادن ...دوستای عزیزم خواهرهای خوبم لطفاً از ته ته ق ...

به به به به بسلامتی و دل خوش عزیزم آن شالله که مامان دوتا نی نی ناز میشی به حق این شب از ته دل برات دعا میکنم آن شالله 14 روز دیگه با بتای عالی به تایپیک حال بدی اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🤲🤲😘😍.

@favali     عزیزم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم الهی به زودی زود نی نی دار بشی

سلام گلم شرمنده میشم از خدا اینجور که من ازش دورتر میشم یه نشونه میاره برام که همین نزدیکیام فقط تو صدام بزن 😔😔😔🥺🥺

خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بی بی روز دوازدهمم منفی شد و تماااام 😥  حکمت خدارو نمیفهمم ... همه چیز خوب و اوکی بود ... ولی ...

بدترين حال برام اينكه ك بخوام جواب پيام دوستانى ك منفى ميشن رو بدم😭

اميدوارم خدا ب دلت آرامش بده و به زودى در قشنگترين حال دلت طعم و لذت مادر شدن رو بچشى🤲🏻💚🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای فریناز جون دورت بگردم انقدر انرژی میدی با پیام هات بهم .. انشاالله با دعای شما منم خوشحال شم و ا ...

❤️❤️❤️

برات قشنگ ترين هارو ارزو ميكنم

ان شاالله مصلحت خدا با خواسته دلت يكى بشه😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الان  خوبم اما قبل انتقال حتما پیش دکتر زنان هم میرم که انشاالله وارد سیکل بشم.

ان شاالله که ب سلامتی وارد سیکل میشی و نی نی هات میچسبن ب وجودت ♥️😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزهای دلم تیر کشیدن و گرفتگی دارم سمت چپ زیر شکمم این عادیه 🥺🥺 من تا آزمایش بدم شما رو دیونه می ...

روز چند انتقالی عزيزم 

به فا ل نیک بگیر منم سمت چپم زیر شکم تیر میکشید انشاالله که داره لانه گزینی میکنه و محکم می‌چسبه به شکم مامان جونش

قربونت برم سحر جون مرسی که دعام می‌کنی انشاالله خدا از زبونت بشنوه و منم تو عمرم بتای خوب و بالا ببی ...

ان شاالله که دو هفته ی دیگه با بتای عالی میای نی نی هات محکم چسبیدن ب دلت الهی آمین این چند روز اصلا استرس نداشته باش ب چیزی فکر نکن ک ای وای اینجوری شد اونجوری شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
روز چند انتقالی عزيزم  به فا ل نیک بگیر منم سمت چپم زیر شکم تیر میکشید انشاالله که داره لانه گ ...

دیروز انتقال دادم زود نیست برا این علائم برا من الان تازه کمی بهتر شدم 

خدا از دهنت بشنوه❤️🥺