2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم من امروز دوتا از نی نی هام رو انتقال دادن ...دوستای عزیزم خواهرهای خوبم لطفاً از ته ته ق ...

وییییی سلام دوستم امروز صبح برای نی نی های خودمو خودت کلی صلوات فرستادم انشالله که مامانی.

یادت نره لذت ببر از این روزا و استرس نداشته باش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم سحر جون مرسی که دعام می‌کنی انشاالله خدا از زبونت بشنوه و منم تو عمرم بتای خوب و بالا ببی ...

الهی که به حق خانم رقیه مثبت میشی گلم ۱۴۰۰ تا صلوات نذر ایشون کن ان شاالله که حاجت روا بخیر میشی گلم.

اصلااااا فکرت رو درگیرش نکن، توی مام اصلا بعدش نمیخوابونن مستقیم از تخت میارن پایین باید بشینی روی صندلی ، من که بعدش بدو بدو رفتم دستشویی 😅

بعد از حدود نیم ساعت چون میگرنم گرفته بود ازشون خواستم یه تخت بدن من یکم دراز بکشم که اونم بعد از ۱۰ دقیقه اومدن بلندم کردن 😁

دیگه تا آخر شب موقع خواب یا سرپا بودم یا نشسته.

ان شاالله شما هم حتماااااا مامان میشی به این وقت اذان 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@داداشمممم ‍  عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر آقا امیر المومنین ع دعای یستشیر ر ...

ممنونم دوست خوش قلب و مهربون. الهیییییی که خودتم به زودی حاجت روا بشی جانم 

عزیزدلمممم مبارکت باشه از الان مامان شدنت🥰🥰 ان شاالله تا دو هفته دیگه خبرهای خوبی برامون داری😍😍 ...

وای فریناز جون دورت بگردم انقدر انرژی میدی با پیام هات بهم .. انشاالله با دعای شما منم خوشحال شم و انتظارم تموم شه ..قربونت برم ازت التماس دعا دارم این چند روز من و بین دعاهات یاد کن تو هم بارداری و دعات زود میره پیش خدا ..منم برای شما دعا میکنم مامان خانم😍😍🥰🥰😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بی بی روز دوازدهمم منفی شد و تماااام 😥 

حکمت خدارو نمیفهمم ... همه چیز خوب و اوکی بود ... ولی نشددد ... حتی اشکمم نمیاد ، مثل ی تیکه سنگ شدم ، خشک و بی روح ... اینهمه مراقبت ، دکتر ، بدو بدو ... هیچی به هیچی 

وییییی سلام دوستم امروز صبح برای نی نی های خودمو خودت کلی صلوات فرستادم انشالله که مامانی. یادت نره ...

قربونت برم سارا جون 🥺🥺برام مثل خواهری خیلی ممنونتم مرسی که به یادم بودی ..باشه دیگ سپردم به خدا همه چیز رو ..الهی خدا خیلی زود یدونه از اون تپل های عکس پروفایلت بندازه تو دلت الهی آمین یا رب العالمین..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم سارا جون 🥺🥺برام مثل خواهری خیلی ممنونتم مرسی که به یادم بودی ..باشه دیگ سپردم به خدا هم ...

خدا نکنه عزیزمی خواهر مهربونم. انشالله الهی آمین منتظر خبرای خوبتم.

آفرین خدا خودش بهترینا رو برات رقم میزنه❤❤❤❤

الهی که به حق خانم رقیه مثبت میشی گلم ۱۴۰۰ تا صلوات نذر ایشون کن ان شاالله که حاجت روا بخیر میشی گلم ...

انشاالله انشاالله خدایا خودت برس به داد دلمون..آره حق با تو انتقال های قبلیم یه دوساعتی میموندم رو تخت نشد که نشد واقعا همه چی دست خداست شما هم که میگی مام اونطوری حتما زیاد فرقی نداره با توجه به این که آمار مثبتی مام هم زیاد هست خدا روشکر ..خیالم راحت کردی همیشه خیالت راحت باشه و به چه کنم چه کنم نیوفتی ..چشم صلوات میفرستم قربون خانم رقیه بشم خودش با دستای کوچولوش مشکلم حل کنه .. عزیزمی 😍😍😍

بی بی روز دوازدهمم منفی شد و تماااام 😥  حکمت خدارو نمیفهمم ... همه چیز خوب و اوکی بود ... ولی ...

متاسفم عزیزم 💔

ان شاالله خیلی زود حاجت روا بخیر بشی عزیزم 🤲🌹

انشاالله انشاالله خدایا خودت برس به داد دلمون..آره حق با تو انتقال های قبلیم یه دوساعتی میموندم رو ت ...

آره عزیزم اصلا به دراز کشیدن یا نکشیدن بعدش نیست، منم که یادت هست بعدش کلا مشغول کارای خونه بودم، موقع اذان به تو دلیم گفتم برات دعا کنه، به نیابت ازش برات صلوات فرستادم 🥰🌹🤲

قربونت برم سحر جون مرسی که دعام می‌کنی انشاالله خدا از زبونت بشنوه و منم تو عمرم بتای خوب و بالا ببی ...

عزيزم ما هم رو تخت انتقال نمودیم بلافاصله انتقال میدن رو تخت معمولی و میبرن بخش 

شاید اونا مشکلی موردی داشتن 

نگران نباش

من بعد انتقال حتی تو رویان بلافاصله اومدم رو تخت معمولی 

پس نزدیک ۲۰ تا بالا برد رنج آزمایشگاه من ۱۱۵ هست. پس رژیم سخت یک هفته ایی بگیرم می تونم بزنم ممنون ...

اره دکترمم گفت یک هفته قبل و بعد امپول شیرینی جات نخور. خیره عزیزم

خداياشكرت....❤️ 
آره عزیزم اصلا به دراز کشیدن یا نکشیدن بعدش نیست، منم که یادت هست بعدش کلا مشغول کارای خونه بودم، مو ...

آره آره دقیق یادم ممنونتم سحر جون خدا تودلیت رو برات نگه داره و بزرگ شدن و ازدواج و موفقیت هاش رو ببینی و لذت ببری🙏🙏😍