سلام،، قربونت برم خوبم ممنون😍❤
سخت هست من خودمم وقتی مجبور شدم مرکزمو عوض کنم و از اول شروع کنم همینجور بودم ولی خب با این ذهنیت رفتم رویان که حتما اینجا دیگه جواب میگیرم و قسمتم اینه اینجا مادر بشم و خداروشکر همون اولین انتقالم تو رویان مثبت شدم
تو هم هرجا که میری با دل قرص و مطمئن برو اینطوری آرامشت بیشتره خوب تحقیق کن بعد انتخاب کن مرکزتو...
والا یکی دو هفته پیش یکی از دوستان همینجا گفت روش تخمک کشیش شانگهای بوده که برا کسایی که ذخیره تخمدانشون کمه خیلی جوابه،،، ایشونم توی پانکچرای قبلش گویا همش ۲یا۳ تخمک بدست میومد اما اینبار ۷یا ۸ تخمک ازش کشیدن الان اسم کاربریش یادم نیست..
اگه اشتباه نکنم گفته بود دارو میگیری و پانکچر میشی که یه سری از تخمکای بالغتو توی پانکچر اول میکشن بعد از چند روز دوباره یه سری از تخمکاتو که ریزتر بودن و بالغ شدن دوباره رو میکشن که میشه پانکچر دو مرحله ای و اینکه من همه جا خوندم تخمکهایی که تو روش شانگهای بدست میاد کیفیتشون خیلی بهتر از پانکچرمعمولیه چون معمولا دز داروش خیلی زیاد نیست
میتونی زمانی که رفتی برا تشکیل پرونده و ویزیت میشی از دکترت راجب این روش سوال کنی و اون با توجه به شرایطتت بهت میگه خوبه این روش برات یا نه...