2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
آلا جون  به حاطر داروهای زیادی که میخوری سعی کن با معده پر و اب فراوون مصرف کنی معده ات بهم نری ...

❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیوا جون دعام کن شرایطم  خیلی خوب نبود هفته بعد سزارین میشم ۳۷ هفته ....دعا کن بچم سالم باشه&nb ...

به سلامتی عزیزم اصلا نگران نباش من و ببین درس عبرت باشه چقد حرص خوردم استرس کشیدم اخرشم ۳۷ هفته و چندروز درش اوردن خداروشکر همه چی خوب بود

😍😍 هفته دیگه نینی خوشکل و میبینی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم❤️ تو چه خبرا ؟ گل پسر خوبه؟ خوب شیر میخوره و میخوابه ایشالا؟

اره کلا در حال شیر دادنم ول نمیکنه 😐😐 دل پیچه داره شبا مثل کووولیک ه فککنم شب تا صبح بیداریم دیگه صبح که میشه میخوابه . شربت گرفتم دوشبه براش ببینم بهتر میشه

تو شبا میخوابه؟؟

نه دیگه ازمایش ندادم پریودشدم شدید. یعنی اصلا همش خوابم میگیره خیلی شدیده مام خوبه؟ شماخودت کجا بود ...

🤕🤕خیلی متاسفم عزیزم اما جووونی سنت کمه کفش آهنی پات کن و شروع کن❤️ من دکترم شاکری ه مطب بود که بیمارستانای مختلف هم میره مرکز نبود خیلی هم‌واقعا کارش خوبه . مام و هم بچه ها خیلی تعریف میکنن 

بالاخره آروم شد. احساس می کنم اثر گلاب بود ولی طول کشید یکم. نمیدونم چرا دو شبه اینجوری میشم‌

خداروشکر

فکر کنم همون بخاطر سبزی بوده

البته داروها هم بی تاثیر نیستن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزدلم خوبی؟ چقدردلم تنگ شده بودبرات😍😍😍 توکل بخدای بزرگ عزیزم دعام کنید اینقدر شدید پریودش ...

سلام،، قربونت برم خوبم ممنون😍❤

سخت هست من خودمم وقتی مجبور شدم مرکزمو عوض کنم و از اول شروع کنم همینجور بودم ولی خب با این ذهنیت رفتم رویان که حتما اینجا دیگه جواب میگیرم و قسمتم اینه اینجا مادر بشم و خداروشکر همون اولین انتقالم تو رویان مثبت شدم

تو هم هرجا که میری با دل قرص و مطمئن برو اینطوری آرامشت بیشتره خوب تحقیق کن بعد انتخاب کن مرکزتو...

والا یکی دو هفته پیش یکی از دوستان همینجا گفت روش تخمک کشیش شانگهای بوده که برا کسایی که ذخیره تخمدانشون کمه خیلی جوابه،،، ایشونم توی پانکچرای قبلش گویا همش ۲یا۳ تخمک بدست میومد اما اینبار ۷یا ۸ تخمک ازش کشیدن الان اسم کاربریش یادم نیست..

اگه اشتباه نکنم گفته بود دارو میگیری و پانکچر میشی که یه سری از تخمکای بالغتو توی پانکچر اول میکشن بعد از چند روز دوباره یه سری از تخمکاتو که ریزتر بودن و بالغ شدن دوباره رو میکشن که میشه پانکچر دو مرحله ای و اینکه من همه جا خوندم تخمکهایی که تو روش شانگهای بدست میاد کیفیتشون خیلی بهتر از پانکچرمعمولیه چون معمولا دز داروش خیلی زیاد نیست

میتونی زمانی که رفتی برا تشکیل پرونده و ویزیت میشی از دکترت راجب این روش سوال کنی و اون با توجه به شرایطتت بهت میگه خوبه این روش برات یا نه...

سارا جون یه دوستی داشتیم ب اسم فرزی یادمه خیلی از سوالامو جواب میداد در چ حاله عزیزم مامان شده ان شا ...

انتقال داده الان . ان شالله اینبار با جواب مثبت میاد

خدایا شکرت
بچه ها من از درد معده دارم میمیرم. معمولا معده درد ندارم هیچ وقت. نمیدونم چیکار کنم ساکت بشه . عرق ن ...

دارو داری زیاد میخوری؟ اگه آره صبح پنتاپرازول بخور بعدداروها رو شروع کن. ان شالله به بارداری برسی معده سالم باشه بارداری کمتر اذیت می کنه

خدایا شکرت
دوستان اوابوست گیر میاد یا بازم کمیاب ؟🤔

هست عزیزم. دیروز داروخانه طبقه همکف کلینیک ناباروری سارا کلی داشت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
🤕🤕خیلی متاسفم عزیزم اما جووونی سنت کمه کفش آهنی پات کن و شروع کن❤️ من دکترم شاکری ه مطب بود که بیم ...

شیر دادی بهش ۵ دقیقه بلندش کن نگهش دار بعدبزار رو شونه آروغشو بگیر ولی خیلی وقت ها  باید زمان بگذره تا خوب بشن. 

خدایا شکرت
دوستان اوابوست گیر میاد یا بازم کمیاب ؟🤔

به سختی قبلا نیست که اصلاااا پیدا نمیشد...انا یه کاربر به اسم آلیسون دو سه باره گفته تو تاپیک دو تا قوطی ازش داره اگه دوس داری ازش بگیر...