2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
وای نگو من انتقال رو این ماه نمیخوام انجام بدم که خراش انجام بدم  بهم گفت بیا انتقال بده بدون ...

عزیزم به دلت بد راه نده بدن انسان ها باهم فرق دارد مثل خیلی از بچه های اینجا آن شالله شما هم اینبار نتیجه مثبت میشی براتون دعا میکنم.من فقط تجربه خودم را گفتم 😞

چقدر خوب، خیلی خوشحال میشم خبر بارداری یکیو میشنوم بهم انرژی میده، مواظب خودت باش، این دکتری که تهرا ...

فداات عزیزم ، تا آزمایش ندم که مطمئن نمیشم ، این دکتر آقای سید ریحان میر دامادی تو نت سرچ کنی ادرس و ... داره ، دکتر متخصص زنان و زایمان هستن  و این که دارو شیمیایی میده ، طب سنتی نیست

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید حداقل ۸ ساعت ناشتا باشی و شب قبلش اصلا چیزای شیرین و قند دار نخور چون ممکنه بصورت کاذب با ...

مرررررسی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان عزیزم

الهی که حال همگیتون خوب باشه

من دیگه رسما روزانه از شدت تهوع چیزی نمیتونم بخورم تهوعم خیلی شدیده

کلا از زندگی بازم کرده

ب۶ و انار و نون خشک و همه چیزم امتحان کردم

ولی فایده نداره

اسید معدم در حدیه که فک میکنم اللنه که گلوم بترکه از شدت درد

همش ترش کرده ام؟

کسایی که دوقلو داشتید چطور بود ویاراتون؟از کی بود تا کی؟

من خیلی زود شروع شد از پنج هفتگی

کی قطع میشه؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ان شالله صاحب یه دو قلوی ناز میشی خستگی این مدت از تنت میریزه 😍

انشاءالله فدات شم شوره جون خدا از دهنت بشنوه .. انشاالله بچه ی نازت رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی مرسی از دعای قشنگت😍😍😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آفرین به همین شکز گذار بودنت به خدا مگه ما چندتا بچه میخوایم حالا فعلا خدا بهمون یکی بده کافیه تو هم ...

مرسی سارای مهربون.. آره واقعا من از خدا یکی خواستم قربون خدا برم ..چشم من هر روز سوره فجر میخونم آیت الکرسی و صلوات و دو رکعت هم نماز میخونم یاسین هم میخونم ..هم به نیت نی نی های خودم هم همه ی منتظرا و باردارا..فدات شم مرسی که هستین🥰🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آنا جون دکتر برا من آزمایش قند نوشته هم ناشتا هم یک ساعته و۲ ساعته شرایطش چیه عزیزم؟ چندساعت ناشتا ب ...

عریزم هشت ساعت حداقل ناشتا باشی اولی رو ناشتا میگیرن یه پودر بهت میدن که باید با مقدار مشخص آب قاطی کنی بخوری بعد تایم میگیری یکساعت بعدش میری باز خون میدی بعد میای باز یکساعت بعدش میری خون میدی تست تحمل گلوکز درواقع صبحانه نمیخوری با همون شربتس فقط.

الانم تو بیستو چهار هفته ای درواقع گلم فکر نمیکنم چندان فرقی داشته باشه همین یکی دو روز آینده برو بنظرم ایشالله که جواب آزمایشتم عالی باشه عزیزم . راستی دیدی گفتم شب پسرکمون تکوناش شروع میشه😁 این نی نیا خیلی بلا هستن خداروشکر که خیالتم راحت شد😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام دوستان گلم من امروز پانکچر شدم دوتا تخمک داشتم که جنین هام فریز میشه البته روشن شانگهای پنجشنبه مجددا وارد سیکل دوم پانکچر میشم 

ممنون میشم برام دعا کنید 

لااقل بعد چند بار من هم به نتیجه مثبت و مطلوبی برسم 

بهترینهارو براتون آرزو میکنم 

🤲🤲🤲

سلام دوستان عزیزم الهی که حال همگیتون خوب باشه من دیگه رسما روزانه از شدت تهوع چیزی نمیتونم بخورم ...

حتما قرص دمیترون بگیر بخور هیچ مشکلی هم نداره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان گلم من امروز پانکچر شدم دوتا تخمک داشتم که جنین هام فریز میشه البته روشن شانگهای پنجشنبه ...

ان شالله که جنین های خوبی برات تشکیل بشه.....قراربود درباره بیمه بگی چیشد اخرش هزینه؟

عریزم هشت ساعت حداقل ناشتا باشی اولی رو ناشتا میگیرن یه پودر بهت میدن که باید با مقدار مشخص آب قاطی ...

مرررررسی عزیزدلم 

آره آخر شب فعالیتش شروع شد موقع خواب من😁

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍