2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
قبل پانکچر اگر می‌دادید هزینه لازم نبود پرداخت کنید به من که اینطور گفتن حالا سه شنبه برم برای پانکچ ...

یعنی رویان هزینه رو‌میده؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سلام .من احتمالا دوهفته دیگه پانکچرمه بعدشم شاید فرش انتقال بده برام .‌میخوام ببینم شمام تعیین ...

سلام عزیزم به سلامتی

والا من فاصله پانکچرتاانتقالم۶ماه بود بعد پانکچر چون هایپرشده بودم دوغ و اینا زیاد خوردم که شکمم ای نیاره ولی برای انتقالم یهمدت فقط گرمی خوردم

قبل پانکچر اگر می‌دادید هزینه لازم نبود پرداخت کنید به من که اینطور گفتن حالا سه شنبه برم برای پانکچ ...

عزیزم برای تمامی مراکز ناباروری همه شهرها ؟

یا فقط رویان تهران ؟

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
سلام عزیزم به سلامتی والا من فاصله پانکچرتاانتقالم۶ماه بود بعد پانکچر چون هایپرشده بودم دوغ و اینا ...

مرسی گلم . الان به نظرت اگه بخواد برام فرش  انتقال بده ، دوغ بخورم یا سردیجات؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
همه شهرها بیمه تامین اجتماعی باشید پرداخت میکنه 

عزیزم ممنون 🙏❤سوالی دارم درخواست دوستی منو قبول میکنی 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
سلام دوستان من سونو آنامالی انجام دادم گفتن که دوقلوهام کیست دارن تو مغزشون کیا مثل من بودن؟؟ان تی ه ...

عزیزم  من مشکل جنینم کیست نبود 

ولی اون مدتی که تحقیق میکردم کیست اغلب جذب میشه و مشکل خاصی به وجود نمیاره انشاالله نی نی هات بسلامتی دنیا بیان 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آناجان قراره برم دکترآصف جاه خودش داپلر کنه بعد با جواب سونو میرم پیش دکتر اسرافیلی تشخیصش خوبه؟ ن ...

عزیزم ان شاالله که این دفعه دست دکتر خیر باشه و نتیجه مثبت بگیری . دیروز صبح بعد نماز صبح خیلی دلم گرفته بود ناخوداگاه یاد شما افتادم با چشای پر اشک خیلی دعا کردم. ان شاالله این دفعه نی نی بیاد تو دلت و بمونه برات  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

پانکچر ندارم انتقال دارم میبرم تاقبل انتقال.....ان شالله بسلامتی ...پس لطفا بپرسید منم صدا کن ببینم چی به چیه

به سلامتی عزیزم مرسی خبر دادی ایشالا به خیر و خوشی بگذره برات منم ۴ شنبه میرم میزنم توروخدا بهم ...

قربونت آره بزن

من که فعلا هیچ علائمی ندارم مثل قبلم

باز اگه علائمی داشتم میگم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍