2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
عزیزم بتا اومده پایین ۱۶ هست

عزیز دلم چون رفتی یه آزمایشگاه دیگه نمیشه اصلا بهش اتکا کرد، به نظرم باز ۴۸ ساعت دیگه برو همین آزمایشگاه تا بشه به رشد بتات اعتماد کرد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلم چون رفتی یه آزمایشگاه دیگه نمیشه اصلا بهش اتکا کرد، به نظرم باز ۴۸ ساعت دیگه برو همین آزمای ...

حالا ببینم چی میشه ولی واقعا دیگه کشش امپولاروندارم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم بازم خوبه بار دوم‌ عقلم کار کرد و درست انتخاب کردم. خودت توی چه مرحله ای هستی اگه دوس داری ...

ببین انگار النوا یا خیلی خوب نتیجه میده یا بده بد😂 من پانکچر اولم با سینال۱۲ تا تخمک بار دوم با النوا ۴ تا دونه!!!! 

حالا ببینم چی میشه ولی واقعا دیگه کشش امپولاروندارم

آره سخته منم دیگه محل تزریقم آنقدر سفت شده اشکم در میاد اما به هدفم که فکر میکنم تحملش برام آسون میشه، هرچی هرچقدر سخت‌تر بدست بیاد شیرین‌تر و لذت‌بخش‌تر هم میشه، ان شاالله خبرای خوب میاد برای همه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم گلم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه.‌ انشالله الهی آمین من پرتغال و لواشک همش میخوردم الان اونا ه ...

تو دوباره برگشت تهوع؟؟ ببین حتما قرصتو بخور که بتونی غذا بخوری دکترم میگفت حتی حالت تهوع وقتی دارید با اینکه تگری نمیزنید چون باعث میشه چیزی نخورید و اشتهاتون بره خوب نیست اصلا 

دخترا شرمنده شاید سوالم تکراری باشه من عطسه م اومد اشتباه کردم و بینی مو گرفتم اما عطسه محکم اومد و به شکمم فشار اومد نگران کننده نیست کسی مثل من نبوده که اینجوری بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عه دختر این چه حرفیه اینکارو بکنی اونوقت یک عمر پشیمونیشو بکشی با خودت به عقب نگاه کن که با چه بدبخت ...

عزیزم حالت خوب شد از دیشب بفکرتم تنها هم بودی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره نی نی منم اینطوریه موقعی که نشستم انگار داره فوتبال بازی میکنه انقدر که ورجه وورجه میکنه  ...

آره مثل نی نی خودت پسرکه عزیزم😍

دیدم نوشتی که نی نی تکون هم خورده، خداروشکر😊

الان رفتم ولی یه ازمایشگاه دیگه

آزمایشگاه دیگه نباید می‌رفتی عزیزم تیتر بتارو باید همون آزمایشگاه بری 

سارا جون بهم گفتن سه تا جنین سه روزه دارم ..سارا دیگ میدونی من همسرم آزواسپرمی بود چند سال قبل تسه ش ...

آفرین به همین شکز گذار بودنت به خدا مگه ما چندتا بچه میخوایم حالا فعلا خدا بهمون یکی بده کافیه تو هم با همینا مامان همیشه جنینای آخر مهربونن قربونشون برم هر روز به نیت سه تاشون صلوات بفرست و آیت الکرسی بخون آخه خودم میخوندم. فدات شم ما اینجائیم که با هم حرف بزنیم. قبل انتقال خیلی رعایت کن ورزش خیلییی خوبه برات بهترینا رو از خدا میخوام خواهری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@داداشمممم     عزیزم شما بهتری ان شاالله؟ تبت دیگه کامل پایین اومد؟ شکر خدا علائمات کمتر ...

سلام گلم امروز کلا قرص رو قطع کردم ولی خدا رو شکر همش ۳۶ یا ۳۶/۵ بود تبم خدا رو شکر علائم دیگمم کم کم داره بهتر میشه فدات شم ممنونم عزیزم لطف کردی انشالله که میری سونو و همه چی برات خوب پیش میره و به سلامتی نی نیتو بغل میگیری

دقیقا اتفاقا به نظرم باید باهوش تر و خوشکل تر باشن چون بهترین اسپرم و تخمک جدا میشه با کیفیترینش. ق ...

من از دیجی کالا رزمکس خریدم هیوا جون

ازش راضی ام، تا الان که خوب کار میکنه😉 من فکر کنم یه تومن خریدم

من اگر بلد بودم با اون معمولی ها کار کنم از اونا میخریدم،نمدونم چرا اونارو بیش تر دوست دارم😅 ولی چون نه خودم نه همسر بلده، دیگه دیجیتالی خریدم

ببین انگار النوا یا خیلی خوب نتیجه میده یا بده بد😂 من پانکچر اولم با سینال۱۲ تا تخمک بار دوم با الن ...

آره ازش بدم میاد🤭 البته من دکتر اسرافیلی خیلی تعجب کرد که النوا رو با سینال بهم دادن گفت اشتباه. بازم خدا رو شکر الان مامانیم. 

هیوا جون حالت چه طوره من همش دعاگوتم چون خودم خیلی اذیت شدم. راستی حالت تهوعم با شدت بیشتر برگشت