2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
بله رفتم مدرسه ولی خودمو خسته نکردم اصلا بر گشتمم خونه استراحت می کردم دوباره گاهی فقط در حد چن تا ظ ...

یه دنیاممنون.چون منم کلاس تقویتی میزارم.مجبورم بشینم بخاطره همین پرسیدم.جوابتون مثبت شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان باردار شماهم خلط پشت گلو و سینوس دارید ؟ببخشید گلاب به روتون خیلی حال بهم  زنه ....ممکنه ...

سلام مامانی خوبی 

منم همین مشکلو دارم دکتر بهم پنتاپرازول داده 

هر روز ناشتا یه دونه میخورم تهوع ام رو کم میکنه 

امروز صبح نخوردم 

کلا بعد از صبحانه معده ام خالی شد 😖😖

پس مامان شدی اینجا هر کی پاش یخ کرده مثبت شده💃💃💃

رفتم آزمایش دادم منفی شد خیلی حالم گرفته اس خودمم احساس کردم که منفیه 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
متاسفانه جنینشون رشدش متوقف شد دو بارم تگش کردم نیومده دیگه

اون پروانه یکی دیگه است پسر انتقال داده بود اونم اسمش‌پروانه بود اون‌کلا رفته پیامهای قبلیشم نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

ناراحت نباش دفعه بعدی حتماً مثبت میشی.ای وی اف بودید؟جسارت نباشه میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده

سلام عزیزم خب خدا رو شکر ،فدات شم‌.  دقیقا مال منم همیناس تا حدودی. من گوشیمو تنظیم میکنم چون ...

وای واس تو که بیشتر از منه بعد تو صبحونه چایی میخوری اثر دارو رو از بین نبره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ناراحت نباش دفعه بعدی حتماً مثبت میشی.ای وی اف بودید؟جسارت نباشه میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده

بدون علت نمیشم بقول دکترم ناشناخته

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
سلام عزیزم خب خدا رو شکر ،فدات شم‌.  دقیقا مال منم همیناس تا حدودی. من گوشیمو تنظیم میکنم چون ...

سارا من داروی تیروئید و ناشتا 

فولیک اسید قبل ناهار فرتیل سی ام و کیوتن وسط ناهار و ویتامین ایی و امگا بعد ناهار 

ال آرژنین و نمی‌دونم کی بخورم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم مهربون خودت خوبی؟ اسمشون رها و رادمهر عزیزدلم. اره واقعا الان دارن دهنمو سرویس میکنن😂

ای جاااانم فداشون اسماشونم خوشگله هزار ماشالا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان، خانمای باردار یه سوال دارم دیروز رفتم سونو رشد جنین، گفت بطن مغز جنین قسمت سمت راست یک ...

عزیزم بطن مغزجنین یعنی چی؟ بطن که مربوط به قلب هست، حالا خودت نگران نکن انشاالله که چیزی نیست ی سونوگرافی دیگه هم بروببین اون چی میگه گلم

چی بگم عزیزم هیچی الان ارومت نمی کنه باهر منفی دل همه بچه ها می گیره تو گروه  ...انتقال چندمت بود ؟جنین داری ؟

سلام عزیرم حالت چطوره؟!  من باید پس فردا برم سونو دارو شروع کنم چون کیست داشتم شما کی انتقال ...

قربونت گلم منم  یه جلسه از لنفوسیت تراپیم مونده اونو برم پریود بعدی میرم تو سیکل انتقال

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵