2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام سارا خوبی جونم ممنون که دلگرم کننده بودی برام رفتم دیروز دکتر خودم گفت فولیکول بالغ شده روز تخم ...

سلام عزیزم خب خدا رو شکر ،فدات شم‌. 

دقیقا مال منم همیناس تا حدودی. من گوشیمو تنظیم میکنم چون خیلی زیادن. سی و فرتیل هم یا صبحانه میخورم.من ۱۲ ظهر و ۶ عصر ال آرژنین میخورم. ظهر با ناهار کیوتن. ای. امگا. فرتیل میخورم.

با شام کیوتن و فرتیل و کلسیم(یه روز در میون). 

نوربین هر ۱۰ روز میزنم. دی هر دو هفته یکی میخورم. ۸ شب پردنیزولون میخورم. ۱۱ صبح و ۱۰ شب nac میخورم. ۱۱شب ملاتونین میخورم.

😁😁😁😁😁😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم از بی بی چک میترسم میخوام پنجشنبه که روز ۱۲ انتقالم هست برم آزمایش بدم دارم از کنجکاوی دیونه ...

منم پنجشنبه روز ۱۲ میشم ولی بیبی چک میزنم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

سلام دوستان خوبین من باردارم روز ۲۳  انتقال اما متاسفانه الان ۵ روزه لک بینی قهوه ای دارم به نظرتون ای نی نی برام میمونم یبار شنبه همین هفته رفتم سونو گفتن یه ساک با یه کیسه زده هست اما جنین نبود و دکتر گفت شش هفته ام .امالک بینیم قطع نشده چون یبارم سابقه سقط فراموش شده دارم نگرانم 😔😔😔

دوباره از اول میکرو انجام دادی ؟چندروزه انتقالی

نه ۴ تا جنین فریز از قبل داشتم سه تاش در مرحله ذوب از بین رفت یکی برام انتقال دادن روز ۹ انتقال جنین هستم

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
بچه هاااا من روز ۱۰ انتقالم اصلا هییییچی ندارم یا سینه درد داشتم اونم رفع شد رفت خیلی امیدوار بودم ا ...

نگران نباش منم سینه هام دردنمیکنه بد به دلت  راه نده😉 اصلا دنبال علائم نباش

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام دوستان خوبین من باردارم روز ۲۳  انتقال اما متاسفانه الان ۵ روزه لک بینی قهوه ای دارم به نظ ...

من سر بارداری اولم تا ۴ ماه خونریزی داشتم خونریزی تو ivf نگران کننده نیست خدا برات حفظش کنه 

من سر بارداری اولم تا ۴ ماه خونریزی داشتم خونریزی تو ivf نگران کننده نیست خدا برات حفظش کنه 

میگم سینه هام  اولا درد میکردن الان شل شله و جز لک بینی هیچ علائم دیگه ای ندارم همش نگرانم نکنه رشدش متوقف شده باشه به این چیزام ربط داره؟

سلام خانما وقتتون بخیر.آنوکساپارین۴۰۰۰ دارم لازمم نیست اشتباهی دوز پایین بهم دادن طریقه نگهداریشون هم خوبه داخل یخچال نگهداری شده حالا هرکی لازمشش بهم بگه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میگم سینه هام  اولا درد میکردن الان شل شله و جز لک بینی هیچ علائم دیگه ای ندارم همش نگرانم نکنه ...

کلا همه تو بارداری درد سینه ندارن  و این که لکه بینی داری شاید بچت پسره چون خونریزی تو جنین پسر بیشتره بعد من بار اول که باردارشدم دوقلو بود ویکیش قلبش تشکیل نشد و خونریزی من برای اون بود شما هم دوتا جنین داری ؟؟؟

انشالله من و همه بچه های اینجا 🙏🙏🙏

انشاءالله منم یه روزی همینجا بودم میگفتم خدا یعنی میشه یعنی منم باردار میشم و خدا بخشش و لطفشو نشونم داد

دل همه ی بچه های اینجا خیلی زود شاد بشه 

الهی آمین