2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043709 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامانو_سوفی    الهی همه چیز ب خوبی پیش بره عزیزم

الهی این بار دلت شاد بشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

برا همه بچه هایی ک مثبت شدن خیلی خوشحال شدم

ان شاالله بارداری راحتی داشته باشین

واسه ماها هم دعا کنید

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

دخترا ب نظرتون اینترنت گوشی خطرناک نیست؟

یعنی ضرر نداره؟

چرا عزیزم .قبول داره اتفاقا خودش بهم پیشنهاد هیسترو و خراش داد ولی میگه بعد از شروع استرادیول زمان م ...

آها مرسی عزیزم ، چهارشنبه بالاخره نوبتم میشه ، گفتن از چهاردهم میره مرخصی تا شهریور یعنی بازم رفت یک ماه دیگه😑

به سلامتی عزیزم انجام دادی خدا رو شکر که مشکلی نداشتی درداش طبیعیه حتما شیاف بذار اگه درد داشتی. منم ...

سلام عزیزم خوبی ؟ خراش با بیهوشیه  ؟ تو مطب یا بیمارستانه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 

خانوما، من اگه یادتون باشه میخواستم برم عکس رنگی بدم ، از روز پنج پری دایسی سایکلین خوردم روز هشتم زنگ زدم مرکز نوبت بگیرم برا عکس ، بم نوبت ندادن گفتن باید از روز یک زنگ میزدی ، کنسل شد، قرصارو هم دیگه نخوردم 

از فرداش به شدت عفونت گرفتم ، رفتم دکتر گفت از عوارض قرصاست که اینجوری شدی

کسی بوده مثل من شده باشه از خوردن این قرص

پس مگه نه این قرص آنتی بیوتیکه برای جلوگیری از عفونت که بریم عکس رنگی بدیم ، پ چرا من اینجور شدم 

به دکتر گفتم پس ماه دیگه میخوام برم عکس بدم چه کنم

گفت تا عکس دادی باز عفونت گرفتی داروهایی که بت دادم استفاده کن😑

@زینبی_بابا    

2810