2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043500 بازدید | 684320 پست
عزیزم انشاالله انتقال موفق باشه..سعی کن استرس نداشته باشی من خودم خیلی آدم استرسی هستم ولی چون استرس ...

خداروشکر مثبت شدی ؟ ؟ 

من متاسفانه هیچ کسی نمیدونه قراره آی وی اف بشم فقط خودمو و همسرم اونم صبح میره ۶ غروب میاد من از صبح تنها انقدر فکر و خیال دارم که حد نداره 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
به سلامتی عزیزم انجام دادی خدا رو شکر که مشکلی نداشتی درداش طبیعیه حتما شیاف بذار اگه درد داشتی. منم ...

ااای جانم. اره بخدا منم از بعدش همش میگم چ غلطی کردم اخه. الحمدالله الان خیلی خوبم ولی واقعا پدرم در اومد. بعداز ظهرم خوب شده بودم همین که غذا خوردم معده درد شدییییید گرفتم که اون بدترم کرد بعدشم با عرض معذرت فقط موندم تو دستشویی. فک کن رفته بودم خونه زن داییم برا سرسلامتی دادن از ی ساعتی ک اونجا بودیم بیشتر از نیم ساعتشو تو دستشویی موندم  . چقد اون بنده خداهارم نگران کردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر عالی اورولوژی معرفی میکنید تهران برای ناباروری مردان ؟

دکترهای اورولوژ بیمارستان بقیه ا... عالین

و توی مرکز ناباروری رویان هم دکترهای اورولوژش خوبن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیز دلم من با کمال ناباوری طبیعی باردار شدم من دو ساله اقدامم حتی یک جلسه مرکز مام هم رفتم برای ivf ...

ااااای جااااان. شکر خدا . خییییلی مبارکه. ان شاالله ب سلامتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه بگی چند تا جنین برات انتقال دادن و گریدشون چی بوده؟؟  استرس دارم منم...  وای خدا😖

استرس مث سمه برات دختر. تا یه حدیش طبیعیه ولی سعی کن خیلی زیاد نشه دیگه. بسپار دست خدا ان شاالله نی نی های گلت بزودی میان تو دل مامان شون و بعدم به  سلامتی تو بغلت. 

برا من دی پارسال 3 تا جنین گرید a انتقال دادن. همه چیزم دکتر گف عالیه. ولی خب اون سه تا روزی ای از این دنیا نداشتن. امیدوارم این دو تای آخری داشته باشن و بیان پیش مون

ااای جانم. اره بخدا منم از بعدش همش میگم چ غلطی کردم اخه. الحمدالله الان خیلی خوبم ولی واقعا پدرم در ...

آخی عزیزم انشالله تا فردا عالی شدی دیگه والا منم توی مرکز ابن سینا دیدم خیلی اونایی که هیسترو میکردن حالشون بد بود. واسه انرژی فقط به نی نی فکر کن 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانما من ب امید خدا چهارشنبه انتقال دارم دوتاجنین ۳ روزه برام دعا کنین امروز پی ار پی شدم ضخامت ...

واااای تبسم جون شما پی آر پی شدی امروز تو جهاد؟؟؟

تخت روبروییت من بودم که از اثر بیهوشی نشسته خوابم برده بود   منو یادته؟

منم 22 تیر اما گفتن از روز بعدش حساب کنید روز 16 ازمایش بدین... شما کجا انجام دادین 

شیراز بیمارستان مادرو کودک، دکتر عمویی هم پزشکم بود

جنین های من سه روزه بودن 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
آخی عزیزم انشالله تا فردا عالی شدی دیگه والا منم توی مرکز ابن سینا دیدم خیلی اونایی که هیسترو میکردن ...

قربوووونت برم. خداروشکر خیلی خوبم الان. ولی نمیدونم چرا هنوز منگم انگار اثر بیهوشی کامل نرفته تو پانکچر اینجوری نبودم خیلی سرحال بودم

2810