2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043687 بازدید | 684335 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این راهی که ما میریم بجز صبر و تحمل زیادی که میخواد هزینه زیادی هم داره،انشاله همه منتظرا دامنشون سب ...

اره ولی خدا میرسونه نگران نباش

ماهم تا همینجارو با قرض و وام رسوندیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره ولی خدا میرسونه نگران نباش ماهم تا همینجارو با قرض و وام رسوندیم

آره واقعا ولی همینکه نتیجه بگیری خودش یه دنیا ارزش داره،وقتی منفی میشه نتیجه اش خیلی ناراحت میشی چقد هزینه کردی وآخرش هیچی

آره واقعا ولی همینکه نتیجه بگیری خودش یه دنیا ارزش داره،وقتی منفی میشه نتیجه اش خیلی ناراحت میشی چقد ...

بالاخره میشه ناامید نشو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره عزیزم خیلی خوب شده بالای ۸ برسه خوبه تا اون موقع خیلی خوب میشه 

ببخشید عزیزم سوالای من زیاده،اون حد آخرش چنده?در کل بیشتر از چند میلی نباید باشه?

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام خوبی  چه خبراا میگم سایز شکمتون تغییر کرده ؟؟ کی نوبت دکتر دارین شما ؟

ممنون عزیزم، سلامتی گلم، نه تغییری نکرده، انشاءالله سه شنبه هفته آینده 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خانما آزمایش بتا منفیه،نمیدونم چرا نتیجه مثبت نشد همه شرایط رعایت کردیم گرید جنین هم عالی بود&n ...

سلام عزیزم، متاسفم، انشاءالله به زودی خدا دلتو شاد کنه و دامنت سبز شه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خدا برات حفظشون کنه انشالله سلامت بغلشون کنی،هیسترو برا چیه؟؟

عزیزم هیسترو با یه بیهوشی انجام میشه که با دوربین داخل رحمت رو میبینن و اگه مشکلی باشه واست برطرف میکنن

من خودم به دکترم پیشنهاد دادم تاثیر زیادی تو مثبت شدن داره به دکتر بگو حتما

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها من امروز پریود شدم  میخواستم اینماه برم واسه انتقال  متاسفانه همسرم و خانواده ام ...

سلام عزیزم شما چیکار کردی دکترتون کی بود؟

چند روز بعد از زدن لوپرومر پریود شدید ؟ 

دوفاستونم داشتید ؟؟

اخه من هم دوفاستون دارم هم لوپرومر میخوام بدونم تاثیری در زمان پریودیتون داشت یا مثل قبل پریود شدید 

ببخشید عزیزم سوالای من زیاده،اون حد آخرش چنده?در کل بیشتر از چند میلی نباید باشه?

خواهش می کنم عزیزم بهترین حالت ۸ تا ۱۲ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ولی من از وقتی قطع کردم حالم خیلی بهتره

سلام گلم،من دو روز دیگه باید سرم اینترالیپید تزریق کنم،سرم رو تهران تهیه کردم و اومدم شهرستان،اینجا مطمئن نیستم زیاد ب اماده سازی و تزریق این سرم آگاهی داشته باشندمیخواستم اگه میشه راهنماییم کنی،سرمی که من گرفتم ۵۰۰ میلی لیتره به همراه یه سرم نمکی، تو برگه ای ک خانم دکتر داده ۱۰۰سی سی و ۲۰۰ سی سی نوشته که متوجه نشدم منظورش چیه یعنی کل سرم تزریق نمیشه؟و اینکه چطور سرم رو برا تزریق اماده کردن و چقد تزریقش طول کشید ممنون میشم به این ۳ تا سوالم جواب بدی ،عکس دستور تزریق ک دکتر عارفی داده هم میفرستم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام گلم،من دو روز دیگه باید سرم اینترالیپید تزریق کنم،سرم رو تهران تهیه کردم و اومدم شهرستان،اینجا ...

دستور تزریق رو ندارم ولی همین بود

من ندیدم چجوری درست کردن ولی همون۲۰۰ سی سی سرم عادی و ۱۰۰سی سی اینترا رو قاطی کرد و بقیشو نمیدونم چیکار کرد حتما دور میریزن یا جای دیگه استفاده میکنند

تو سه ساعت برام زدن

2810