2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043663 بازدید | 684334 پست
من هشت هفته وچهارروز هستم

ولی من از وقتی قطع کردم حالم خیلی بهتره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چند وقت بعداز انتقال منفی آزمایش وهیسترو انجام دادین؟؟

دوماه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاله؟؟بعداز انتقال منفی چند وقت بعدش باید بری برای کارهای انتقال؟؟چه چیزایی رو بررسی کنم؟هرچی پرسی ...

آزمایشای ایمنی انعقادی بدید و اینکه هیسترو انجام بدید چسب جنین رو به دکترتون پیشنهاد بدید. بستگی به خودتون داره ولی دوتا پریود بعد میتونید انتقال بدید. جنینات چند روزه بودن گریدشون چی بود؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بعد ماه چندم دوباره انتقال دادین؟؟

من سیکل بعد هیسترو انتقال دادم

۲۱ سیکل قبل هیسترو کردم ۱۶سیکل بعد انتقال دادم

من چسب جنین هم زدم

هزینه چسب جنین چقدره؟هیسترو چطوره هزینه اش؟؟

هیسترو پنج میلیون

چسب جنین ۱۵۰تومن

من هشت هفته وچهارروز هستم

خب هنوز زوده اگه گفته استفاده کن بستگی به شرایط خودت داره مثلا خیلیا زود امپول پروژسترونشون قطع کردن تو ۸ و ۹ هفته من پایان ۱۴ هفته قطع کردم همین چند روز پیش نگران نباش دکتر حواسش هست ولی هربار که میری به دکتر بگو چیا استفاده میکنی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنونم فداتشم،یه سوال هیسترو تفاوتش با عکس رنگی چیه؟؟اینکه دکتر سونوگرافی می‌تونه تو مطب هیسترو برام ...

هیسترو هم خراش رحم انجام میدن هم اگه سپتوم چیزی باشه برمیدارن

اره میتونه ولی میگن اثرش با هیسترو بیشتره

یاسین جون چقد هزینه هیستروت زیاد شد بیمارستان بهمن انجام دادی با دکتر عارفی؟

اره گلم

تازه مشکلی هم نداشتم فقط خراش انجام دادم

اره گلم تازه مشکلی هم نداشتم فقط خراش انجام دادم

باز خدا رو شکر مشکلی نبود. عرفان به من گفت ۳ تومن. البته هزینه خراش هم برات روش کشیده حتما چون اونم دیدم حدود ۸۰۰ میشه البته توی مطب دکترم اینقد میگیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810