2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043747 بازدید | 684336 پست
یه کم چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب جاشو زودتر عوض میکنه

خوردم یه کم جابجا میشه دوباره میره سر جای قبلی پا میزنه .امروز کلا حرکتاش تو واژن حس میشن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان توروقران کمکم کنیدازبس فک کردم دارم دیونه میشم رفتم آزمایش خون دادم cbc۱۹۵۶۳ هس ک نرما ...

گلم آزمایش شما رو دیدم...گلبول سفید خونتون بالاس که نشون میده اخیرا یه عفونتی گرفتین یا هنوز در گیر یه عفونت هستین  بارداری عزیزم؟

خوردم یه کم جابجا میشه دوباره میره سر جای قبلی پا میزنه .امروز کلا حرکتاش تو واژن حس میشن 🤦‍♀️🤦‍♀️ ...

الهي فداش بشم به پهلو چپ بخواب. براي منم يدونه يكم بالاي نافم ضربه ميزنه يدونه پايين پايين . ميچرخه نگران نباش شيطونيش گرفته وروجك😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
گلم آزمایش شما رو دیدم...گلبول سفید خونتون بالاس که نشون میده اخیرا یه عفونتی گرفتین یا هنوز در گیر ...

اره باردارم

۴۰روزپیش کروناگرفته بودم ولی ی هفته پیش تست دادم منفی بود

ولی این آزمایش رو ۴روزپیش انجام دادم

یعنی چیزبدی نیست

اخه بدنم کلاخارش گرفته

اره باردارم ۴۰روزپیش کروناگرفته بودم ولی ی هفته پیش تست دادم منفی بود ولی این آزمایش رو ۴روزپیش ان ...

همونه پس  این آزمایش نشون میده اخیرا عفونت داشتی  ...خارش بدنت ربطی نداره به آزمایشت..البته از عوارض دوره نقاهت کرونا هم ریزش مو و هم خارش پوسته...اگر هم ورم کردی خیلی زیاد آب بخور و نمک رو از غذات حذف کن و اگر ورمت بیشتر شد به دکترت مراجعه کن

ني نيش پسمله

چیکا اصلا در مورد جنسیتش هیچی نگو که کلافه ام دوباره این هفته گفت دختره .گفتم ولم کن بابا دیگه باید بتونی درست تشخیص بدی .۴ هفته پیش بیمارستان لاله گفت پسره .خودت ده هفته پیش گفتی پسره .یعنی چی میگی دختره الان .درست ببین .گفت برو یه چیز شیرین بخور بیا .رفتم دوباره سونو کرد گفت پسره .من دیگه رد دادم .بیخیال جنسیت شدم .گفتم ولش کن فقط بگو سالمه همین .گفت سالمه خیالت راحت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خوب هنوز زوده که سفالیک بشه...یه کم راه برو پیاده روی کن البته اگر شکمت پایین نیوفتاده...خودش درست م ...

استراحت مطلقم خواهر .ولی با این حال تو خونه راه میرم .بچه خوبی بوداااااا .امروز نمیدونم چشه .🤦‍♀️

2810